• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Allah mutluluğunu daim etsin gülüm:nazar: bende iyiyim canım homiligırtlak yiyorum işte:39::39:

ikizler burcu zıtlaşarak anlaştığım burç:1:ama ikizler burcu çok beceriklidir:23:

hoşgeldinn tweestiiimmm:16::16:

annemle bir gün küsüz bir gün mutlu bende öyle ikizlerle anlaşmam böyle oluyor vuslatcım:1:

Ay canımm oda biraz yakıyooo çıkarken:52::52:
Off bak çiğköftede severim haa

evet kesinlikle çıkarken çok fena.Lahmacun yemiştim acılı ağladım resmen yaa:5::5::5::5:
ikizler burcu zıtlaşarak anlaştığım burç:1:ama ikizler burcu çok beceriklidir:23:

ayy öyleyizdir. Öyle mi acaba:1::1:.Her ikizleri çok fazla sevmem aslında çok hoppa oluyo ikizler kızı çok cazgır falan ama benim yükselen terazi olduğundan yırtıyorum birazcık:1::1:[/B]

Son düzenleme:

tatile nereye gidiyosunuz canım aklın burda olmasın güzel güzel gez eğlen eslemcim:49:
ama seni çok özleriz biz:43::43:

Memlekete gidicez nasipse canım,herkesleri çok özledim valla,doya doya hasret gidercem Allah nasip ederse:21:

Gezmez miyim,karış karış gezcem,kurbancığıma hedayeler alıcam hemde:27:

Bende özlicem gülüm,arada girip Selam verip kaçarım belki:31:

Hoşgeldin güzellik,sende özlendinnn:21:
gerçektenmii:16::16:
ah napim yavrum pc im bozuk bozuk dolaşıyorum ortalıklarda:52::52:
sen napıyosun bakim:49:
bendee evdeki netee bağlanamıyordumm kardeşimdee pcyi bana vermiyrduu masaüstüydü malumm buggünn bağlanabldm ancaa netsiz pcsiz kalmak çok kötüü:14:
Allah mutluluğunu daim etsin gülüm:nazar: bende iyiyim canım homiligırtlak yiyorum işte:39::39:

hoşgeldinn tweestiiimmm:16::16:

hoşbuldukk ablasımm nasılsınn bebişş nasılll:49:

Hoşbulduk kuzularrrrrrrrr

Ozledimmmn siziiiiiii
Nasılsiniz

Memlekete gidicez nasipse canım,herkesleri çok özledim valla,doya doya hasret gidercem Allah nasip ederse:21:

Gezmez miyim,karış karış gezcem,kurbancığıma hedayeler alıcam hemde:27:

Bende özlicem gülüm,arada girip Selam verip kaçarım belki:31:

çok mutlu oldum adına canım gez dolaş stres at:16::16:
kurbanında çok şanslı ya:23::23:

bendee evdeki netee bağlanamıyordumm kardeşimdee pcyi bana vermiyrduu masaüstüydü malumm buggünn bağlanabldm ancaa netsiz pcsiz kalmak çok kötüü:14:

bilmezmiyim canım yaaa:43::43:
abimde bana vermiyo pc yi hayret bugün nasıl verdi şaştım kaldım:53:
benim pc yi tamirciye verdim adam çok para istedi bende başka tamirciye götürcem kasa taşımaktan bir hal oldum:1::1:

evet kesinlikle çıkarken çok fena.Lahmacun yemiştim acılı ağladım resmen yaa:5::5::5::5:

ayy öyleyizdir. Öyle mi acaba:1::1:.Her ikizleri çok fazla sevmem aslında çok hoppa oluyo ikizler kızı çok cazgır falan ama benim yükselen terazi olduğundan yırtıyorum birazcık:1::1:[/B]

evet tatlım farklıda olabiliyor eşimin ablasıda ikizler hiç anlaşamam kendini beğenmiş
burnu havalarda:19:yetişmedende farkediyor canım:31:

ikimizde iyiyiz tatlıım:49:sen nerelerdesin bakemm:23:

Back
X