• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

çok mutlu oldum adına canım gez dolaş stres at:16::16:
kurbanında çok şanslı ya:23::23:

Tüm stresimi sıfırlayıp gelmeyi düşünüyorum :1:
Bilmem artık şanslı hisseder mi kendini canım,çok güzel şeyler düşünüyorum bakalım Allah nasip eder inşaallah:16:

bilmezmiyim canım yaaa:43::43:
abimde bana vermiyo pc yi hayret bugün nasıl verdi şaştım kaldım:53:
benim pc yi tamirciye verdim adam çok para istedi bende başka tamirciye götürcem kasa taşımaktan bir hal oldum:1::1:

biann öncee yapılsınn bilgisayarınn inşallahhhh okudum üfledimm burdannn:27::27:bu burç merakı nerdenn geldii ayıkamadmm:52:

bilmezmiyim canım yaaa:43::43:
abimde bana vermiyo pc yi hayret bugün nasıl verdi şaştım kaldım:53:
benim pc yi tamirciye verdim adam çok para istedi bende başka tamirciye götürcem kasa taşımaktan bir hal oldum:1::1:

biann öncee yapılsınn bilgisayarınn inşallahhhh okudum üfledimm burdannn:27::27:bu burç merakı nerdenn geldii ayıkamadmm:52:

Memlekete gidicez nasipse canım,herkesleri çok özledim valla,doya doya hasret gidercem Allah nasip ederse:21:

Gezmez miyim,karış karış gezcem,kurbancığıma hedayeler alıcam hemde:27:

Bende özlicem gülüm,arada girip Selam verip kaçarım belki:31:

oohhh tadını çıkar canıımmm:21:ben gidemiyorum biyere:25:

Maşallah kızlar burayı böyle görmek ne güzel. Ama maalesef benim çıkmam lazım evde değilim. Kuzenlerimle küçük teyzosuma geldik sabaha kadar oturacaz:34: ama walla icim gidiyo herkes burda:43:

evet tatlım farklıda olabiliyor eşimin ablasıda ikizler hiç anlaşamam kendini beğenmiş
burnu havalarda:19:yetişmedende farkediyor canım:31:

ikimizde iyiyiz tatlıım:49:sen nerelerdesin bakemm:23:

evet sanırım öyle canım

Yaa bende yine son sayfa yok:43::43::43::43:

oohhh tadını çıkar canıımmm:21:ben gidemiyorum biyere:25:

İnşaallah güzel geçer canım:31:

Kıyamam üzülme,olsun çocuklarınla kocanla birlikte olcaksın ya ablam,sağlık olsun..:16:
Ay valla benim çocuklarım olsun kocamda yanımda olsun ohh gitmem bi yere,torunlarını çocuklarını özleyen bana gelsin:52::52:

Maşallah kızlar burayı böyle görmek ne güzel. Ama maalesef benim çıkmam lazım evde değilim. Kuzenlerimle küçük teyzosuma geldik sabaha kadar oturacaz:34: ama walla icim gidiyo herkes burda:43:

evrenimmm sormaa yaa kuzenmm facetenn kızıyoo sevgilimm msndenn kızıyoo amaa burayadaa yetişemyrummm aklım hhep burdaa..bide son zamanlardaa hiçbi muhabbeti anlayamıyrmmm:14:

Back
X