Evet Tiwim haklı yaa kapatalım bu yemek konusunuuuuuuuuuuuuuuu gece gece
Canımız çekiyo kilo alacaz vallaaaaaaaaaaaaa
evet yaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz iyiyiz bitanem sen nasılsınbişey sorucam canım bilirsin belki sen
şehir içi kargo ne kadar olur acaba bide kaç günde gider:26:
Valla ne olsun iyilik güzellik sende ne var ne yok evlilik nasıl gidiyor ya anlat heleee
2 günde teslim ediyorlar canım ücret olarak mı soruyorsun
nasıl olsun işte çok şükür yolunda herşey bebiş çalışmaları sürüyo bu ay klomen kullandım ama çok çalışamadık gerçi daha 14.günüm bakalım işe yaradımı acabaa doktor gittiydim ama kendi doktorum yoktu ötekide ilgilenmedi sinir oldum yumoşlarım ne durumda acabaa sordum rahim filmi çektirmen lazım ona dedii oda en yakın antalyada varmış peeh artıkın memlekete gittiğimde bidaa görünürüm doktora bu arada kocişim 1 haftalığına falan muayeneye gidiyo bende fırsat bulmuşken çankırıya kaçıcamöyle işte canım senden naber
evet yaa kapatın ne güzel yarına çorba balık ve salata yapacaktıım caydırdınız benii patatesli çiğ köfte yapmaya karar verdim yanınada salataa oooh ağzım sulandıı![]()
evet yaa kapatın ne güzel yarına çorba balık ve salata yapacaktıım caydırdınız benii patatesli çiğ köfte yapmaya karar verdim yanınada salataa oooh ağzım sulandıı![]()
evet canım ücreti merak ediyorum:26:inşallah fazla yüklü bişey değildir![]()
kiz sen konustukca batiriyonnn kapatalim derken bile yemekten bahsediyor yaa![]()
telefon çok uyuz oluyor yaa
Neredesinki sen ?
buaraya yağmur yağdı bütün karı aldı gitti![]()
biz iyiyiz bitanem sen nasılsınbişey sorucam canım bilirsin belki sen
şehir içi kargo ne kadar olur acaba bide kaç günde gider:26:
Ayy gülmekten çatladım resmen bengisu canım benim ya seviyorum seniiiiiiiiii![]()
yok yaa ateş ölçer almadıydık ölçmüyom ama aklımda alıcam bakalım ay ciddimisin yaa bak bilmiyodum onuu nasıl çekiliyoki bu rahim filmii çokmu canın yanıyomuuş ay tırstım bak alttanmı çekiyolarmış?yok canım annemler memlekette oyüzden gidicem ya bende naapcam 1 hafta evde yoksaaAy ne rahim filmi mi çektireceksin iyi bir yerde çektir bari gülüm yoksa
canın çok yanıyormuş benimd eçektirmem lazım ufff :18::18:
Hadi bakalım hayırlısı.annengil orada değilmi.git tabi gitt yalnız kalmaa
Ohh tatil yaparsın stres atarsın biraz valla iyi gelir tatil.
sen ateşini ölçüyormusun bu yumurta çatlaması için cnaım
kiz sen konustukca batiriyonnn kapatalim derken bile yemekten bahsediyor yaa![]()
Yok tatlım pahalı bir şey değil gerçi gönderdiğin şeyin miktarına ve ağırlığına bağlı ama
12 LİRAYI bULUR aNcak.daha hesaplı olmasını istiyorsan ptt nin kargosundan yolla
Geçen annem bize gönderdi bana atkı örmüş eşimede kazak almış koymuş kapıya kadar getirdiler
Annem 5 lira vermiş sadece taa Mersinden İstanbula bide
Canım yiyeceğe müsade etmiyorlar bozulur akar kokar diyeKızlar yaaa kargoda yiyecek koysak bişey olur muuu![]()
ulen bende beni seviyon sandimmm :44::44:![]()