• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

tatilimdee güzel şimdilikk yaaa amaa kafam azcık karışıkkk sevgilimm ailesyle tanştrmak istiyo benii ben çok kararsızımmm..seninn tatill nasılll tatlımm

hoşgeldinn ablammm nasılsınnnn bebişlerinn nasıllllllllllllllll

Daha erken değil mi ailesiyle tanışmak için kaç yaşındasinki sen?
Ne tatili kız ben 365 gün tatildeyim zaten:9::27:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:49:[/QUOTE
Hos geldin canim
hoşgeldinn ofeliyaacım nasılsınn bakıyımmmmmmmmmmmmmm

Hos bulduk guzelim iyiyim sen nasilsin?
Uykucuuuuuuu seniiiii ne yaptın bugün gezdin mi oğlişinle yine:32:
Yok ya bitanem benim kocis bu gun evde is yapti bilgisayarda evde temizlik yapicaktim missfir geldi cat kapi kna azicik sinirlendim yemek yap cay kahve derken aksam oldu islerim pesi duruyor dsha yeni camasir yikatiriyorum.

tatilimdee güzel şimdilikk yaaa amaa kafam azcık karışıkkk sevgilimm ailesyle tanştrmak istiyo benii ben çok kararsızımmm..seninn tatill nasılll tatlımm

hoşgeldinn ablammm nasılsınnnn bebişlerinn nasıllllllllllllllll

hoşbulduk bitanemm bebişlerin hepsi iyi tatlım :emir_bebek:

sen nasılsın canımm:16:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:49:[/QUOTE
Hos geldin canim

Hos bulduk guzelim iyiyim sen nasilsin?

Yok ya bitanem benim kocis bu gun evde is yapti bilgisayarda evde temizlik yapicaktim missfir geldi cat kapi kna azicik sinirlendim yemek yap cay kahve derken aksam oldu islerim pesi duruyor dsha yeni camasir yikatiriyorum.

Ay çat kapı misafirede insan ne ikram edeceğini şaşırıyor valla mahcup oluyor insan.
Kolay gelsin canım

hoşbulduk şekerciiimmm:23:tweestimle seni oyun bölümünde gördüm bi bakem dedim topiktemisiniz diye:32:

Daha erken değil mi ailesiyle tanışmak için kaç yaşındasinki sen?
Ne tatili kız ben 365 gün tatildeyim zaten:9::27:

canımmmm 89luyumm bennn 2 yılıda geçti sevgilimlee ilşkimzz ailesini tanıyorum onlarda beni biliyolar zaten tanıdık uzaktan amaa yakındanda tanışmak istiyolarrr

canımmmm 89luyumm bennn 2 yılıda geçti sevgilimlee ilşkimzz ailesini tanıyorum onlarda beni biliyolar zaten tanıdık uzaktan amaa yakındanda tanışmak istiyolarrr

Aaa kız sen benden bir yaş küçükmüşsün tanış kız tanış
ama şuda bir gerçekki aileler işin içine girdimi işin rengi değişiyor.

Neden mutlusun canım ne güzel maşallah hep mutlu ol anlat hele ne oldu:26:

Amin bebeğim hepimiz inşaallah..

Özel bi nedeni yok..Aslında moraliminde bozuk olması lazımdı,çünkü tatile gidemicez yarın,birkaç gün gecikcez,yada kociş seni göndereyim diyo bakalım artık..

İki gündür sular yoktu,donmuş tüm mahallenin..Bi görsen ev berbattı,çamaşırlar bulaşıklar birikti..Bugün geldi,çok sevindim ya,bir damla su bile o kadar önemliki..Ne kadar şükretsek az....Hepsini hallettim,temizlikten belim koptu,çok yorgunum..Ama içim huzur dolu..Öyle iştee :16:

Aam bu eslem nazlanır şimdi anlatmaz boşuna sorduk zaten geçen akşam kilosunu bile söylemedi:63:

Aaa kız sen benden bir yaş küçükmüşsün tanış kız tanış
ama şuda bir gerçekki aileler işin içine girdimi işin rengi değişiyor.

yaaa bilemiyorumm aslındaa çokta istyrmm gideym evlerinee muhabbet edelim uzun uzun amaa çokta gereksiz gibi geliyo biyandandaaa:52::52:

Back
X