• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Öyle valla tatlım,Rabbim susuzlukla da imtihan etmesin:31:

Sorma kız,ben bide biraz pimpirikliyimdir inan hep sıktım kendimi tuvalet konusunda:17:

Evet çok rahatım,uyurum rahat rahat:1:

Kız adetimin devamı gelmiyo,adet oldum diye yazdım ya o günden beri tık yok yine:26::37:

Ay bu nasıl iş kız enfeksiyon felan mı kaptın acaba?

tanış tabi tatlım bak merak ediyorlar mış seni:42:
arada adınıda öğrendikk:1::1::1:
gizlememm adımı severimm bennn:32::32::32:
Kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3::3::3:
hoşgeldinnn melezimm açıklanann sınavnn varmıııııııııııııııı
selammm illet toplanmisinzda haber vermiyonuzzz:19::19:

selamm güzellikk sen buralarınn mudavimisin site senden sorulur habermi verelimm bideee:1::1:

Hoşgeldin tiwiiimm nasılsıınn kuşummm:52:
cNIMMM zatenn tanıyolarrki benii biliyolarr yanii sevgilmn babasıyla bnm babam aynı işyernde çalışıyolardıı ordan tanışıyolar amcamladaa babası kankaa:27::27:bayramdaaa amcamlardaa karşılaştktaa tanıştık babasıylaa konştuk normal muhabbet ettk aamaa annesylee hiçç konşmadmm:27::27:bizimkisii birass karışıkk şimdi burdaa sıkmaym herkesi anlatptaa:52:
Amaan en önemli şahsiyetle tanışmamışsın senn müstakbel kayınvalidenle yaniiii:52:
Anlat kız ne sıkılması hepimiz her şeyimizi anlatıyoruz ne olacak sanki
Tamam kabul ben cadıyım:33: Atla hadi gidiyozzzz :10: :10:

Şaka yaptım annem ne cadısı merveler çok masum olur bi kerem saf olurlar:27:

Aleykümselam şekerim hoşgeldinnn:8::8:

$profil-resimleri-tweety-1.webp

Ay ablam öle deme ya susuzluk zor gerçekten:24:

Şimdi içim rahat ev tertemiz oldu,yarın yine devam edicem:8:

Hem huzurluyum,mutluluğum tek sebebi o belkide:16:

evet tatlım şaka bi yana susuzluk kötü gerçekten elktrik olmadan hayatımı sürdürürüm
ama susuz aslaa:21:

gizlememm adımı severimm bennn:32::32::32:

hoşgeldinnn melezimm açıklanann sınavnn varmıııııııııııııııı
Hoşbuldum fıstıkcımmmm:16:
3 Sınavım açıklandı tatlım 90-90-95:46::46::46: İneğe bağlamışımmmm:52::52::52:
Hepsi açıklanınca foto çekip face e atcam:21:

selamm güzellikk sen buralarınn mudavimisin site senden sorulur habermi verelimm bideee:1::1:

Hoşgeldinn güzel melezzz:21::21:

Hoşbuldum tatlımmmmm naberrrr:16:

Hoşgeldinnnn şekerrrr:54:

Hoşbuldum ablacımmmm:48::48:
3gündür çok feci hastaydım siteye accık bakıp kaçıyodum hemen:26::25:
Ama çokkkkk özledim siziiiiiiiiiiiii:29::29::29:

HOşgeldin Melezim nasılsın iyi misin Aaa ne hastası ya dikkat kendine bu aralar herkes hasta yahu gripmiydin
Karda çok oynadın zaar ondan hasta oldun:31:

Ay bu nasıl iş kız enfeksiyon felan mı kaptın acaba?

Canım bilmiyom ne bilim niye böle oluyo,dua ediyorum bakalım bişey yoktur inşaallah:26:

Kız muyane işini halletcem,nasıl mıı,hastayken gitcem doktora böylece ordan yapamıcak muyaneyi:51:

Bide konu açılmış dündü heralde,orda biri soruyodu bebeğim olur mu olmaz mı diye test yaptırmak istiyom diye,bende merak ettim,fsh değerlerine mi ne bakılıyomuş...Doktora söylicem benimkine de baksınlar bakalım,iyi olur dimi canım:26:

Son düzenleme:

Amaan en önemli şahsiyetle tanışmamışsın senn müstakbel kayınvalidenle yaniiii:52:

iyiyim sekerim sen nasilsin :3:
Aleykümselam şekerim hoşgeldinnn:8::8:

Eki Görüntüle 331768
bu jestle gönlümü alacagini saniyorsan yaniliyorsun beni cagirmiyonuz tek basiniza lak lak ediyonuz:33:

selam kızlarrrrrrrr:3::3::3::3::3::3:
Hoşgeldin canımm:16:

HOşgeldin Melezim nasılsın iyi misin Aaa ne hastası ya dikkat kendine bu aralar herkes hasta yahu gripmiydin
Karda çok oynadın zaar ondan hasta oldun:31:

Hoşbuldum Mervecimmmm daha iyiyimmm sen nasılsın bakimmmm:34:
Kız karda o kadar oynadım hasta olmadım, benim şebelek kardeşim
hasta olmuştu, 2 öptü hemen bulaştırdı:1:

Canım bilmiyom ne bilim niye böle oluyo,dua ediyorum bakalım bişey yoktur inşaallah:26:

Kız muyane işini halletcem,nasıl mıı,hastayken gitcem doktora böylece ordan yapamıcak muyaneyi:51:

Bide konu açılmış dündü heralde,orda biri soruyodu bebeğim olur mu olmaz mı diye test yaptırmak istiyom diye,bende merak ettim,fsh değerlerine mi ne bakılıyomuş...Doktora söylicem benimkine de baksınlar bakalım,iyi olur dimi canım:26:

Ayy eslemciğim çok güldümm yaaa:9::9: Kzım sen zaten muayene olmaya gdiiyorsun oraya
Muayene olmaktan kaçıyorsun sana ne diyecek biliyormusun hastalığın bittiği zama gel tekrar bakayım
O testleri zaten yapıyorlar merak etme tatlım

Hoşbuldum ablacımmmm:48::48:
3gündür çok feci hastaydım siteye accık bakıp kaçıyodum hemen:26::25:
Ama çokkkkk özledim siziiiiiiiiiiiii:29::29::29:

çok geçmiş olsun tatlımm:71: şimdi nasılsınn iyiyleştinmi canım dikkat et kendine:38:

hadi len isteseniz cabuk bulursunuz beni demekki istemiyorsunuz:43::43::43:

hiç olurmu bitanemmm:38: sen muhabbete bol bol neşe katıyorsun sensiz olurmu civciviiimmm:16::16:

ozamann canımm şöylee başlayayımm..şimdiii sevgilimlee memleketlermz aynı ortak bisürü şey var aynı ünideydikk o mezun oldu şimdi kpssye hazrlanıyo..onunn tümm sülalesi biliyo benii amaa benim ailemden sadece bazı kuzenlermlee yengem biliyo onun dışında kimse ne sevgilm olduğu biliyo nede o olduğunu annemee bilee söylemedmm şimdii durum böyleykenn sencee ailesyle tanşmak için evlerinee gitmelimiyimm kahvaltıyaa

Back
X