• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

bende beyazımda daha beyaz olmak da güzel olurdu mervem ya:23::23:

Yok annem hele sana hiç olmaz o ne öyle teninin rengi gayet iyi gerek yok ekstra şeyler yapmana
Maşallah Rabbim güzel yaratmış.doğuştan Allah vergisi senin güzelliğin:38:

Yok annem hele sana hiç olmaz o ne öyle teninin rengi gayet iyi gerek yok ekstra şeyler yapmana
Maşallah Rabbim güzel yaratmış.doğuştan Allah vergisi senin güzelliğin:38:

ha sen beni gördün mervem ya ay yerim seni o senin güzelliğin bebeğimmmmmmmmmmm:16:

sağol mervem geçende genel temizlik vardı evde öldüm valaha:27:

Abooww yorulmuşsundur bugün valla sen dinlen al eline gazozunu bi yorgunluk gazozo iç:27:
Ancak kendine gelirsin.Benimde yapmam lazım kayınvalidem gelecek uff stresteyim valaa:43::43::50:

Abooww yorulmuşsundur bugün valla sen dinlen al eline gazozunu bi yorgunluk gazozo iç:27:
Ancak kendine gelirsin.Benimde yapmam lazım kayınvalidem gelecek uff stresteyim valaa:43::43::50:

ne zaman gelicek kayınvaliden canım ahh ahh temizlik zor bide genel temizlik bizde dipli köşeli olur öldüm valaha:50:

sana ne anlatıcam dün gece uyandım saat 4 gibi gece yarısı ne içtim bil gazoz:1:

çok güldürdün beni kız:1:
ay bugün kuzey güney var ya:52:
şu zeynebi çıkarsınlar artık diziden yoksa ben çıkarıcam:47:
Ay bencede ya şu Merve Boluğur'u diyorsun değilmi Ne alaka ya kıvancın yanına bile yakışmıyor
Boğasım geliyor o kızı valla.şımarık pis kemçik ağızlı:120::120:
oynayasım var:21::21:
[video=youtube;125kxFOfFGE]http://www.youtube.com/watch?v=125kxFOfFGE[/video]

:32::32::32::32:Ohh ohh yandannn

Ay bencede ya şu Merve Boluğur'u diyorsun değilmi Ne alaka ya kıvancın yanına bile yakışmıyor

mervem kayınvaliden gelmeden önce az stres at die şarkı açtım sana:1:

evet tatlım çok gıcık o kız ya bıktım o kızı ekranda görmekten ya:47::47:

ne zaman gelicek kayınvaliden canım ahh ahh temizlik zor bide genel temizlik bizde dipli köşeli olur öldüm valaha:50:

sana ne anlatıcam dün gece uyandım saat 4 gibi gece yarısı ne içtim bil gazoz:1:

Hafta sonu gelecek canım.İnşallah yine beni gıcıktırmaz sinir etmez yaa sinir krizleri geçirtiyor bana uyuz kadın.
Haahhhahahhah:60: hiç şaşırmadım valla

Back
X