• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

[video=youtube;TSWe_wt6OZ0]http://www.youtube.com/watch?v=TSWe_wt6OZ0[/video]
açılışı atiyeyle yapıyorum:52:

Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyy
$animasyon118.gif

Berenim gözlerimiz yollarda kaldıııı nerdesin sen kuzummm hoşgeldinnnn:48::48::48:

Kurbancığımın son hediyesini bulamadım ben hala malesefff:50: Bugün de o kadar aradım oysa kii:14:
Bulur bulmaz heemennnn göndercemmmmm:46::46::46::46:

bende bugün çok gezdim benim paketlerim çok şeker oldu ya:16::16:

Hediye paketleri süsler aldım büsürü ben de tatlım ama hediyeler bitmeyince paket yapamadım maleseff:14:
Alacağım şey belli ama bulamıyorummmm istediğim gibisini:50:

bu nasıl bir karşılama bayıldım yaaaaaaaaaaaaa:52:
oy kuzum benim artık anneniz burda:52::52:

Anne burda ama yavrular dağıldı kuzummmm toparlaman lazım hepsiniii:1:
Kızlarını boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya hesabı:52::52:

Uzun bi aradan sonra bir güzel gezdim bugün canım :1:
Sinema, gezme, alışverişle geçti günüm ama son hediyemi
malesef bulamadım:50:

ohhhh ne güzell gezmişsinn senn canım yaaa bnm soğukta balkona bile çıkmayı istemyoo canımm:50::50:ne aradındaa bulamadnnn tatlımm bendee kutu alcaktmdaaa çıkasım yokk bidee onun için okadar yol gitmem lazımm falann

ohhhh ne güzell gezmişsinn senn canım yaaa bnm soğukta balkona bile çıkmayı istemyoo canımm:50::50:ne aradındaa bulamadnnn tatlımm bendee kutu alcaktmdaaa çıkasım yokk bidee onun için okadar yol gitmem lazımm falann

Bir iki bişey vardı aklımda canım ama bulamicam sanırım başka bişey alcam artık:50:
Ben de normalde tembelimdir, erinirim böyle yağmurlu karlı havalarda evden çıkmaya
ama benim minnak odunla görüştüm ondan çıktım:1::1::1:

Bir iki bişey vardı aklımda canım ama bulamicam sanırım başka bişey alcam artık:50:
Ben de normalde tembelimdir, erinirim böyle yağmurlu karlı havalarda evden çıkmaya
ama benim minnak odunla görüştüm ondan çıktım:1::1::1:

bebeğiim sen naptıno işi bi ara dertliydinn sankiii odununlaa alakalı yonttunmu yoksa:32::32:

n'abersinizz kızlaaarr:49:

selam verip çıkıcam çok halsizim bugün gün boyu uyudum hala uykum var sersem gibiyim:31:

Back
X