• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Düşündükçe kendimi strese sokuyodum tatlım ben de biraz askıya aldım düşünme faslını:17:
Yontuldu zaten minnak odunum baya hakkını yemiyim şimdi:52::52::52:
hadi bakalım tatlım hyrlısııı
n'abersinizz kızlaaarr:49:

selam verip çıkıcam çok halsizim bugün gün boyu uyudum hala uykum var sersem gibiyim:31:

hoşgeldin ablacımmm anamızz gelmiştee yine gitmişş yakalayamadm benn gelsin artıktaa topğinin başındaa dursunnn dimii

Vuslat ablam gelmişşşşşş hoşgeldin ablacımmmm nasılsınnnnn:48::48::48::54:
Uyu canımmm sen dinlennn halsizsen kıyamammm bebişleee sanaaa:48:

sorma tatlım bugün kasıklarım çok şiddetli ağrıdı:50:hala hafiften vuruyorr ağrıı
yatıcam şimdi:emir_bebek:sen nasılsın canımm:16::16: :38:

İyim canım ben hediyeleri pakatleyip geldim:24::24::24:.İnşallah kurbanım çok beğenir:18::18:.Sen nasılsın tatlım:16::16:

Beğenir tabi canım önemli olan düşünmek önemsemek değil mi:34: Ben de kurbanımın son hediyesini alabilsem pakeleme faslına geçiçem:31:
iyiyim ben de canım gezdim tozdum sonra yuvama döndüm:1:

sorma tatlım bugün kasıklarım çok şiddetli ağrıdı:50:hala hafiften vuruyorr ağrıı
yatıcam şimdi:emir_bebek:sen nasılsın canımm:16::16: :38:

İyiyim ablacım ben bildiğin gibi iştee:48: Ağrın varsa yat da dinlen canımmm dikkat et kendinee çok durma ayakta

Beğenir tabi canım önemli olan düşünmek önemsemek değil mi:34: Ben de kurbanımın son hediyesini alabilsem pakeleme faslına geçiçem:31:
iyiyim ben de canım gezdim tozdum sonra yuvama döndüm:1:

ben pek paketlemede başarılı olduğuma zannetmiyorum ellerim üşemekten kaskatı oldu:ssz:.Birde ben kutu bulamadım bizim burası hep süpermarket nasıl yapcam bilmiyorum pazarteside kargoya vermeyi düşünüyorum:26::26::26::25::25::25:

sağol bitanemm evet bebişten canım şu ilk 3 ayı atlatsamda rahatlasam biraz:49:

şimdi ne kadarlık ablam.Hiç erkek kız gibi hissiyatın var mı:26::26:

Son düzenleme:
bendee iyiymm canım evde pinekliyrumm bide sevgilimn canına okumakla meşgulm şuandaaa odunn..orası neresi kızz burada çok soğukk

Bende dışarıya en son salı günü çıkmıştım bugün hediyelerimi tamamlamak için çıktım ama sanki kulaklarım uyuştu yüzüm yandı ya:50::50:.Burası Samsun cnım ora nere:27::27:

ben pek paketlemede başarılı olduğuma zannetmiyorum ellerim üşemekten kaskatı oldu:ssz:.Birde ben kutu bulamadım bizim burası hep süpermarket nasıl yapcam bilmiyorum pazarteside kargoya vermeyi düşünüyorum:26::26::26::25::25::25:

bendee daha kutu almadmm yaaa pazartesi yollaym diyrmdaa bilemedmm kutusuz olsaa nolrkiii:27::27:

ben pek paketlemede başarılı olduğuma zannetmiyorum.Birde ben kutu bulamadım bizim burası hep süpermarket nasıl yapcam bilmiyorum pazarteside kargoya vermeyi düşünüyorum:26::26::26::25::25::25:

Benim kutu aldığım yer de çok uzak canım kar durmazsa gidemezsem kendim yapıcam kutumu artık:31:
Bol süsle püsle acemiliğimi kapatırım sanırım:52:

Kız olcak kızzz öyle hissediyorum:46::46::46: Ama vuslat abla ne isterse o olsun:17:

Back
X