• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ayy canımm bir çoraptan fazla giyemem ki ben :31:çorabın üstüne patik bile giyemem sıtıntı basıyor:52:

ben patik çok severim benim yaz kış ellerim ayaklarım hiç ısınmaz.

Berene mesaj attım bakalım nerede zilli pcsi geldi artık gelmesi lazım.Midesi bulanıyormuş berenin yatıyomış kızlar

Benim kutu aldığım yer de çok uzak canım kar durmazsa gidemezsem kendim yapıcam kutumu artık:31:
Bol süsle püsle acemiliğimi kapatırım sanırım:52:

Kız olcak kızzz öyle hissediyorum:46::46::46: Ama vuslat abla ne isterse o olsun:17:

canımm benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez:emir_bebek:tek düşüncem ikimizinde sağ sağlim kurtulmamızz:18:

bendee daha kutu almadmm yaaa pazartesi yollaym diyrmdaa bilemedmm kutusuz olsaa nolrkiii:27::27:

bilmiyorum ki canım bulamazsam kutusuz yollayacağım artık abim ptt çalışıyo ben kutuya koyarım orada dedi ama süslü püslü olmaz

Benim kutu aldığım yer de çok uzak canım kar durmazsa gidemezsem kendim yapıcam kutumu artık:31:
Bol süsle püsle acemiliğimi kapatırım sanırım:52:

Kız olcak kızzz öyle hissediyorum:46::46::46: Ama vuslat abla ne isterse o olsun:17:

bende bulmam lazım kutu koli ama yok:50::50::50::50:

2 gün sonra 9 haftaya giricek canım:49:erkek diye hissediyorum ama:26:

hayırlısı olur inş. ablam ya 2 oğlan 2 kız olur ne güzel:nazar::nazar::nazar:

kızlar inanın sizin için yataktan kalktım geldim bir miğde bulantısı var bende çok fenayım:43:

canımm benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez:emir_bebek:tek düşüncem ikimizinde sağ sağlim kurtulmamızz:18:

O nasıl laf öyleee ablaa yakıştı mı şimdiii:53:
Sağ sağlim bebişini kucağına alıcaksın, sağlıklı tatlı akıllı uslu bir yeğenimiz olcakkkk
ona ciciler alcazzz resimler isticezz seni sıkıştırıppppp ohoooooo:48::48::48:

Hediye paketleri süsler aldım büsürü ben de tatlım ama hediyeler bitmeyince paket yapamadım maleseff:14:
Alacağım şey belli ama bulamıyorummmm istediğim gibisini:50:

Anne burda ama yavrular dağıldı kuzummmm toparlaman lazım hepsiniii:1:
Kızlarını boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya hesabı:52::52:

evet kuzum yaaa ama bak ben geldim kızlar yavaş yavaş dökülüyo:1:

ben patik çok severim benim yaz kış ellerim ayaklarım hiç ısınmaz.

Berene mesaj attım bakalım nerede zilli pcsi geldi artık gelmesi lazım.Midesi bulanıyormuş berenin yatıyomış kızlar

yeni pc geldi ya heyecandan midesine vurmuştur:1:
kıyamam ben ona nane limon içsin iyi gelir:34: kızlar bende yavaş yavaş naşlayayım artık:10:
öpüyorum hepinizi iyi geceleeerrr:54::54::54:

yeni pc geldi ya heyecandan midesine vurmuştur:1:
kıyamam ben ona nane limon içsin iyi gelir:34: kızlar bende yavaş yavaş naşlayayım artık:10:
öpüyorum hepinizi iyi geceleeerrr:54::54::54:

keşke öyle olsaydı vuslatım:50::50:
yediğim bir şey dokundu sanırım hiç iyi değilim kolonya elimde size yazıyorum:50:

bilmiyorum ki canım bulamazsam kutusuz yollayacağım artık abim ptt çalışıyo ben kutuya koyarım orada dedi ama süslü püslü olmaz

bende bulmam lazım kutu koli ama yok:50::50::50::50:

Tatlım kutu şartı yok ki zaten zorlama kendini önemli olan düşünmek eğlenmek zaten :48:

hayırlısı olur inş. ablam ya 2 oğlan 2 kız olur ne güzel:nazar::nazar::nazar:

kızlar inanın sizin için yataktan kalktım geldim bir miğde bulantısı var bende çok fenayım:43:

Geçmiş olsun kuzummmm nolduuuu sanaaaa:43:
evet kuzum yaaa ama bak ben geldim kızlar yavaş yavaş dökülüyo:1:

Evet evet geldi kızlar oleyyyyyy:46::46::46: Bütün kızlarrr toplandıkkkkk:21::21::21:

:46::46::46::46:geldi geldi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

O nasıl laf öyleee ablaa yakıştı mı şimdiii:53:
Sağ sağlim bebişini kucağına alıcaksın, sağlıklı tatlı akıllı uslu bir yeğenimiz olcakkkk
ona ciciler alcazzz resimler isticezz seni sıkıştırıppppp ohoooooo:48::48::48:

inşallah canım benim bu sefer korkuyorum:18: dua edin bana:emir_bebek:

:16::16::16:

Ablacğım olur mu öyle şey sende yaa niye öyle düşünüyorsun İnş. ikinizde sağ salim kurtulursunuz
sorma tatlım bendede bir miğde bulantısı ya yediğin bir şey dokunda sanırım ya:43:

bence sana içemedğin birşey vurdu Gazoz:1::1:

Back
X