Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke öyle olsaydı vuslatım
yediğim bir şey dokundu sanırım hiç iyi değilim kolonya elimde size yazıyorum![]()
ah bebeğim ya bugün dışarda bir yemek yedim sanırım o dokundu çünkü biraz ekşi gibiydi sanki ya ama sonra düşündüm kesin o beni mahfetti![]()
Ablacğım olur mu öyle şey sende yaa niye öyle düşünüyorsun İnş. ikinizde sağ salim kurtulursunuz
bence sana içemedğin birşey vurdu Gazoz![]()
breennn bacwood haklıı gazozz alıyımmii sanaaaa![]()
kızlar kutumu ben kendim yaptım![]()
maşallahhhhhhhh canımm becerklii hatunnsunn:))benn sevmiyrmyaa süslü püslü şeylerii içimdende gelmedi yapmakk hazır bakcammm bulursam alcamm yoksaaa hediye paketlerii jelatinleri bu günlerr içinn dimii![]()
ne yedin ki bitanem dokunacak:26:istifar ettirsen kendini rahatlarsın canım ya da nane limon iç canımm![]()
inşallah canım benim bu sefer korkuyorum:18: dua edin bana
nasıl yaptın bakem
bendede karton alışveriş poşeti var onu kaplamayı düşündüm sonra içine koysam nasıl olur kiufff ya bulamıycam kutu kutusuz kaldım
![]()
canımm kusmayaa çalşsann yada mideni rahatlatıcakk bişey içsenn geçer belkii kız gazoz bile içesin yoksaa ciddii sıkntı varrtatlım gazoz bile içemicek durumdayım o kadar yani![]()
nasıl yaptın bakem
bendede karton alışveriş poşeti var onu kaplamayı düşündüm sonra içine koysam nasıl olur kiufff ya bulamıycam kutu kutusuz kaldım
![]()
hepinizi çok çok öpüyorum kızlarrkendinize iyi bakınn
daha dayanamıyorum benn gözlerim gidiyorr
iyi geceleeerrrrr![]()
canımm kusmayaa çalşsann yada mideni rahatlatıcakk bişey içsenn geçer belkii kız gazoz bile içesin yoksaa ciddii sıkntı varr
tatlımmm kutu şartmıki yaaa zatenn kargodadaa kutuluycaklarrr ayy amannn herşeyim tamamdaa kutu olayında üşendimm vallaa severmdee kutuları amaa yapmasını değil hazır alcamm olmazsaa anneme acndrırımm yapar bana bitaneeolmadı mecburen yaparmm
Ya kutusuz dağınık oluyo gerçi ben kırılıcak birşey almadım ama çok güzel kapladım hediyeleri inş. bulurum ya
Katili hiç mesaj atan oldu mu![]()
hepinizi çok çok öpüyorum kızlarrkendinize iyi bakınn
daha dayanamıyorum benn gözlerim gidiyorr
iyi geceleeerrrrr![]()
canımm kusmayaa çalşsann yada mideni rahatlatıcakk bişey içsenn geçer belkii kız gazoz bile içesin yoksaa ciddii sıkntı varr
tatlımmm kutu şartmıki yaaa zatenn kargodadaa kutuluycaklarrr ayy amannn herşeyim tamamdaa kutu olayında üşendimm vallaa severmdee kutuları amaa yapmasını değil hazır alcamm olmazsaa anneme acndrırımm yapar bana bitaneeolmadı mecburen yaparmm
nasıll yanii katilii nasıl mesajj atcakkiii
Ya kutusuz dağınık oluyo gerçi ben kırılıcak birşey almadım ama çok güzel kapladım hediyeleri inş. bulurum ya
Katili hiç mesaj atan oldu mu![]()
berenimm hediyelerimm ayrı ayrı hediyee poşetlerindee sonraa bidee hediye kesesi gibi bişey diktimm tülden kurdela falan geçdimm hepsini onaa koyucammm iştee yetmezmi dahaa kutu alıymmı bilemyrmmkiikız sen delirdinmi öyle hediyeleri kargo kutusuna veripmi göndericem eccik süslü ya![]()
Yılbaşında flan oluyodu öyle cepten mesaj atıyolardı
nasıll yanii katilii nasıl mesajj atcakkiii