• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ben şekerleme olarak 2 tane elma şekeri aldım:46:
hediyelerimde
ayıcıklı tokaçok güzel sarı bir bluz, yeşil bir tunik ve helo kitty bluzu :52:
ha bide mektubum var:51:

bendeee elbise aldımmm bitaneee çok beğendimm bnm bedenmde kalmamştıı kurbanımaa aldm bendee:27:sonraaa parfüm aldımmm yüzüklee kolye ucu aldım takım ama zinciri yok kolye ucunn:52:sonraa birde kendi ellermlee mutfak önlüğü diktimm üzerine yazı yazdım keçeli kumaşlarlaa kesip süs:52:ledik annmleee çokk güzel olduuu bukadarr birde nott yazdmm

bendeee elbise aldımmm bitaneee çok beğendimm bnm bedenmde kalmamştıı kurbanımaa aldm bendee:27:sonraaa parfüm aldımmm yüzüklee kolye ucu aldım takım ama zinciri yok kolye ucunn:52:sonraa birde kendi ellermlee mutfak önlüğü diktimm üzerine yazı yazdım keçeli kumaşlarlaa kesip süs:52:ledik annmleee çokk güzel olduuu bukadarr birde nott yazdmm

canım kesene bereket :49::49:
parfümmü ay ne güzel:16:

Koy kızz bişi olmazzz içini göstermezsinnnnn:23::23:

Pazartesi son hediyeyi de alabilirsem salı göndercem ben de canımmm:21::21::21:

Bende kutu için beklerdem çarşamba olur tabi bulabilirsiem.Ama pazartesi vermeye çalışcam inş.
Merabalar ben geldim.annem sic ustu yskaladi face de

Annesi ellerinin çakmakla yak:27::27:

Hoşgeldin canım:16::16:
ben pazrtsi en geç salı verrm

kendimede aldım aynısındannnnn avon saolsunn:27:

bu hafta hediyeler gibiyo maşallah:nazar::nazar:

Nazar boncuğnu unutmadınız demi kızlar:26::26:

ben pazrtsi en geç salı verrm

kendimede aldım aynısındannnnn avon saolsunn:27:

Bende aldım parfüm hem kendime hemde kurbanıma aynı kokucaz:27::27: Samsuna yeni açılmış doldurmacı parfüm doldurdum bakalım nasıl bulacak:1::1:

Merabalar ben geldim.annem sic ustu yskaladi face de

Hoşgeldin tatlımmm:16: Artık annemiz başımızzdaaa yaramazlık yokkkk:46::46::46:

Bende kutu için beklerdem çarşamba olur tabi bulabilirsiem.Ama pazartesi vermeye çalışcam inş.

Unutmadımmmm nazar boncuğum baş köşede duruyo benim:52:

Hos bulduk canim.
Ya benim hediyelerim iki hafta oncesinden hazirdi kargoya vericektim ama kar yuzunden cikamiyorum yaa.offff oysa simdiye coktan elinde olurdu.berenim acikliyormuyuz kime hediye aldigimizi

Back
X