• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ben de elektrik gelir gelmez hemen geldimmm annecikkkkk:46::46::46:
Ohhhh çaylarda mis gibiiiii:8::8::8:
Nasılsınız bakimmm fıstıklarrr:34:

hoşgeldin kuzummm:16::16:
ben iyiyim canım bizim ev maşallah çok sıcak oldugu için oturdum pc nin basından kalkamıyorum:1::1:
ama dışarısı eksi 10 sanki ya:26:

yavrucum hediyeyi aldıktan sonra resimlerini çek bana faceden gönder ben buraya koyarım kuzum senin yerine olurmu:49:
tamamm canımm öylee yaparım bende kurbanımaa hediyemi yolladım gubün ama eline geç ulaşabilirmişş:(((
ay benim yavrum benimi özlemiş bu gece burdayım kızçelerim evet ihmal ettim burayı ama inan şu pc yüzünden oldu herşey:51:
sess gelmişş buralaraa ohh beee:3::3:
kızlar yarın kayınvalideme yemeğe davetliyim dışarı çok soğuk enişteniz alcak beni acaba ne giysem:43::43:bu arada kayınvalideme borcam takımı aldım ay inşallah beğenir:12:

kızzz berennn sen nişanlı falan değildinn ne kayınvalidesii anlamadmmm benmii yanlş biliyorum acabaa

yok tatlım kilodan filan korkmam ben almış başını götürüyo zatende sivilcede çıktımı gitmiyo bacım ya:1:

walla kendimi o kadar salmisimki hic ilgilenmiom ne sivilce nede biseyle kaslar desen recep ivedik gibi oldu en kisa zamanda kendimi toplamam lazim:31::31:

tamamm canımm öylee yaparım bende kurbanımaa hediyemi yolladım gubün ama eline geç ulaşabilirmişş:(((

sess gelmişş buralaraa ohh beee:3::3:

kızzz berennn sen nişanlı falan değildinn ne kayınvalidesii anlamadmmm benmii yanlş biliyorum acabaa

benim kurbanımın hediyeleri yarın elinde:16:
tatlım nişanlı değilimde 5 yıl çıktıgımız için son 1 yılda ailesiye tanıştırdı beni zaman zaman gidip geliyorum işte o zamanlardan bitanesi canım yarın yemeğe davetliyim:49:

walla kendimi o kadar salmisimki hic ilgilenmiom ne sivilce nede biseyle kaslar desen recep ivedik gibi oldu en kisa zamanda kendimi toplamam lazim:31::31:

bende kilo bakımından saldım ne gelirse yiyorum ama cildime özen gösteririm mesela cips yiyemem çok severim cips ama yiyemem bir paket yediğim zaman sabah sivilce çıkar o kadar eminimki:27:

benim kurbanımın hediyeleri yarın elinde:16:
tatlım nişanlı değilimde 5 yıl çıktıgımız için son 1 yılda ailesiye tanıştırdı beni zaman zaman gidip geliyorum işte o zamanlardan bitanesi canım yarın yemeğe davetliyim:49:

ohh ohh ne güzell kaynanaylaa kaynaşırsn iştee:27:yaaa bnm kurbanımn adresi yüzünden geç gidebilirmişş biraz amaa bellide değil netten takip edicemm:)))

ohh ohh ne güzell kaynanaylaa kaynaşırsn iştee:27:yaaa bnm kurbanımn adresi yüzünden geç gidebilirmişş biraz amaa bellide değil netten takip edicemm:)))

tatlım bu 4. gidişim oldugu için zaten ben yeterince kaynaştım çok seviyorum ya ben kaynanamı inşallah evlenincede severim:1::1:

tatlım bu 4. gidişim oldugu için zaten ben yeterince kaynaştım çok seviyorum ya ben kaynanamı inşallah evlenincede severim:1::1:

inşalahh canımm yaaa mutluluğunuz daim olur hemm sevgilinle hemde kaynanlaa:)):27:benmkidee tanıştrmakk istiyo amaa erteliyorum benn erken diyee:19::18:

inşalahh canımm yaaa mutluluğunuz daim olur hemm sevgilinle hemde kaynanlaa:)):27:benmkidee tanıştrmakk istiyo amaa erteliyorum benn erken diyee:19::18:

erken derken sen sen kaç yasındasın ne kadardır birliktesiniz seninki kaç yasında bunların cevabını ver bakim ben annenim ben karar vericem:51:

erken derken sen sen kaç yasındasın ne kadardır birliktesiniz seninki kaç yasında bunların cevabını ver bakim ben annenim ben karar vericem:51:
89luyumm canımm sevgilimde 88li 2 buçuk yılı geçti birlikteliğimiz amaa ortaokuldan arkadaşımm kendisi hemde üniversitedenn:52::52:ailelerdee tanıdıkk :52:
Offf netim gidiyo sürekliiiiii:14::14::14::14:
Çok mağdurummmmmmm:43:

mağdurumdaa mağdurumm çokk mağdurumm :16:yahşi cazibe izledysen bilirsinn simge:27::27:

89luyumm canımm sevgilimde 88li 2 buçuk yılı geçti birlikteliğimiz amaa ortaokuldan arkadaşımm kendisi hemde üniversitedenn:52::52:ailelerdee tanıdıkk :52:

mağdurumdaa mağdurumm çokk mağdurumm :16:yahşi cazibe izledysen bilirsinn simge:27::27:

o zaman tanışmak için erken değil canım sen 23 yaşındamısın:49:

Back
X