• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

89luyumm canımm sevgilimde 88li 2 buçuk yılı geçti birlikteliğimiz amaa ortaokuldan arkadaşımm kendisi hemde üniversitedenn:52::52:ailelerdee tanıdıkk :52:

mağdurumdaa mağdurumm çokk mağdurumm :16:yahşi cazibe izledysen bilirsinn simge:27::27:

Bilmem mi tatlımm bayılıyorum onaa:27: Ben ondan da mağdurum amaaa:50: Dağ başındayım, yollar kapalı,
araç yok elektrik varla yok arası, kargocu yokkk:50::50::50: offf offff:43:

mağdur güzel:51:
elifimde gelicekti nerdeki dur mesaj atiyim:nazar::nazar:

Nickimi değiştirip mağdurum yapcam zaten canım:37:

evett canımm 23ümm sanırımm ayy yaşlanndımm yaaa:14::14:

Kız ne yaşlanması daha ömrümüzün baharındayız ben de 89 luyum:52::52::52:

ne yaşlanması kız en güzel yaşlarındasın en genç en şeker:16::16:
nebiliyimm yaa halaa okumayaa çalşıyomyaa ondan sanrmmm
canım sen ne okuyodun?:nazar:
ingilizce iktisattt paüde
Bilmem mi tatlımm bayılıyorum onaa:27: Ben ondan da mağdurum amaaa:50: Dağ başındayım, yollar kapalı,
araç yok elektrik varla yok arası, kargocu yokkk:50::50::50: offf offff:43:

Nickimi değiştirip mağdurum yapcam zaten canım:37:

Kız ne yaşlanması daha ömrümüzün baharındayız ben de 89 luyum:52::52::52:
ahh canımm yaaa nerdesin senn böyleee yaaa:((bencedee değiştrr nickinii magdur güzel dahaa egzotikk:)))
melezcim şu tweeste bişi söyle yaşladım diyo:47:

berencimm faceee dalmışımm yaaa unuttum biann burayıı cvaplar geciktii:(((

adama diyorumki bakın kutuya bişi olmasın ben çok özendim yaparken diyorum adam hiç dinlemiyor beni en son beyfendi siz beni duyuyormusunuz yoksa ben gidiyimmi dedim çektim gittim yurtiçi kargoya verdim aras kargoya sakın vermeyin hiç memnun kalmadım müşteri memnuniyeti sıfır:50::50::50::50:

ahh canımm yaaa nerdesin senn böyleee yaaa:((bencedee değiştrr nickinii magdur güzel dahaa egzotikk:)))

bende eccik faceye baktımdı:1::1::1:

ya meltem eymene noldu
hadi serap 16 ve maviş cadını pc leri bozuk merve02 arada giriyo evrenimin kocası geldi elif geliyor vuslatım hamile yorgunluktan gelemiyor eslemliva tatilde ama meltem eymen nerelerde:5:

Son düzenleme:

Dağdayım canım dağdayımmmm:52::52::52: Yarın kuzenim gelcek, 10dakikalık yoldan nasıl alcam
kara kara düşünüyorum,, ne otobüs var ne taksii :50: Hediyemi bile gönderemiyorum:26:

ay kargocuyla kavga ettim kızlar ya:47::47:
hahaaa bendee kargocuyu kandırdım bugünnnnn:30:
bende eccik faceye baktımdı:1::1::1:
farkettimm iletiyi gördümaa sanki birii kafama taş attı hemen geldim burayaa:27::27:
ya meltem eymene noldu
hadi serap 16 ve maviş cadını pc leri bozuk merve02 arada giriyo evrenimin kocası geldi elif geliyor vuslatım hamile yorgunluktan gelemiyor eslemliva tatilde ama meltem eymen nerelerde:5:

kızz sen bukadar insanınn naptığını nerdenn biliyonn eslemlivaylaa evreniminn biliyom bi benn:26::26:

hahaaa bendee kargocuyu kandırdım bugünnnnn:30:

farkettimm iletiyi gördümaa sanki birii kafama taş attı hemen geldim burayaa:27::27:

kızz sen bukadar insanınn naptığını nerdenn biliyonn eslemlivaylaa evreniminn biliyom bi benn:26::26:

canım ben anneyim insan yavrusunun nerde oldugunu bilmezmi:16::16:

Dağdayım canım dağdayımmmm:52::52::52: Yarın kuzenim gelcek, 10dakikalık yoldan nasıl alcam
kara kara düşünüyorum,, ne otobüs var ne taksii :50: Hediyemi bile gönderemiyorum:26:

kızz sen nerdesinn böylee ne otobüss ne taksi var diyosunn amaa heryerr kar yollarr buz haklısın sendee bidee dışarısı buzz gibi vallaaa:52::52:

dışarısıda çok soğuktur:26::26::26:

kızz sen nerdesinn böylee ne otobüss ne taksi var diyosunn amaa heryerr kar yollarr buz haklısın sendee bidee dışarısı buzz gibi vallaaa:52::52:

Evet kızlar acayip soğukk malesef, tepede olduğu için çok da rüzgar var:26:
Bütün yollar yokuş, hepsi de buz tuttu düşününyani halimi:43:

İyi geceler bebişler:31:

Hoşgeldin tatlımm:54:

Back
X