• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Kışın iyi gidiyor ıspanaklı börek hep patatesten bıkıyorum ben
Aaaaa vay çapkın snei bak hiçte anlatmıyorsun:23::23:
ne giyeceksin kız söyle hele ne götüreceksin giderken?

Komidinin üstüne kraker tuzlu bişiler koy canım bence uyandığında ağzına atarsın
Hiçbir şey geçirmiyorki hormonlar yükseliyor tabi iyi aslında bulantıı bebişin sağlıklı olacak inşalah:nazar::emir_bebek:
Canım hadi sen git dinlen en iyisi:49:

kız anlattımda sen yoktun ya ofeliyacım vardı dur anlatıyım borcam takımı aldım canım:49:
beyaz boğazlı kazak ve kot pantolon giycem mağlım enişten dekolte hiç sevmez:31::31: dekolteyi geçtim önü açık giydirmez boğazlı giydirir:31:

geldi elektirik elifim ay çok şanslıyım sizleri çok özlemiştimmmmmmmmmm:16:

:118::118::118::118:

Eee ne ekersen onu biçersin tatlım
Bu hayatın kanunu yaniii
Rabbim bizi o hallere düşürmesin ne diyelim:50:
Bencede kabızlıkk yaa

Evet yaa allah sonumuzu hayr eylesin
bencede asrın hastalığı kabızlık canım ne obozitesi ya bu kabızlıktan çekmediğim kalmadı benim:31::31: dur şu yeşil çaydan içiyim ben kuzum sağol:26:

iç canım babama çok fayda etmedi ama sana eder inş.

kızlaarr kimler hediyelerini gönderdii:21:

ben abime verdim sabah vericek inş. kargoya.Paketimm çok istediğim gibi olmadı ama umarım beğenir

canım borcam takımı aldım elim boş gitmicem :49::49:

hımmm birşeylerde yapsaydın marifetli kızım derdi:1:

Akşam annem fal baktı kuş çıkmış falda ben onu erosa benzettim kesin aşık olacak diyorum:27::27:

:118::118::118::118:

Evet yaa allah sonumuzu hayr eylesin

iç canım babama çok fayda etmedi ama sana eder inş.

ben abime verdim sabah vericek inş. kargoya.Paketimm çok istediğim gibi olmadı ama umarım beğenir

hımmm birşeylerde yapsaydın marifetli kızım derdi:1:

Akşam annem fal baktı kuş çıkmış falda ben onu erosa benzettim kesin aşık olacak diyorum:27::27:
2012 aşk yılı olsun senin için elifim
kız bişi yapcaktım aslındada ne yalan söyliyim üşendim:1::1::1::1:

hiç sorma kuzum ya bende inan üşeniyodum ama gittim komple ağda yaptırdım şu an rahatım ama biliyorum 2 güne çıkmaya başlar off:47::47:
Ohh yavrimm kaymak gibi oldun desenee:27:acıdımııı
bencede elifim:1::1: zaten yürüyemem acayip soğuk ama evin içinde hareket yapıyım yaz:26:

Evde ufak çapta hareketler yap sende canımm bu karlı havada çıkıpta yürüme mazallah düşersin bi yerin incinir
:50:

Aslında kabızlıkta kilo aldırdığı için birbiriyle bağlantılı işte:31:

A101 markette ıspanaklı börek var dondurulmuş 10 adet 6 lira çok güzel oluyo canım onuda dene:56::56:

yaww şu sigara içen smayle nerden çıktı
sigarayı yeni bıraktım gördükçe aklıma geliyor yaa:52::52:

kız anlattımda sen yoktun ya ofeliyacım vardı dur anlatıyım borcam takımı aldım canım:49:
beyaz boğazlı kazak ve kot pantolon giycem mağlım enişten dekolte hiç sevmez:31::31: dekolteyi geçtim önü açık giydirmez boğazlı giydirir:31:

Haklı eniştemize laf yok efendimm:42:
eniştede aynı benim gibiymiş gömlek bid etopuklu giymek
istiyorumm yaa:5:

2012 aşk yılı olsun senin için elifim
kız bişi yapcaktım aslındada ne yalan söyliyim üşendim:1::1::1::1:

boşver o zaman:27::27:
İnş. canım ya fala inanmak istemiyorum ama burada hep çıkıyo biliyosun :))
Ohh yavrimm kaymak gibi oldun desenee:27:acıdımııı

Evde ufak çapta hareketler yap sende canımm bu karlı havada çıkıpta yürüme mazallah düşersin bi yerin incinir
:50:

ya ben bugün kasıtlı olarak düşmeye çalıştım ama düşemedim:27::27: Samsuna çok kar yağmaz en son 5sene önce oynamıştım karla bide bugün:1::1:

Son düzenleme:

boşver o zaman:27::27:
İnş. canım ya fala inanmak istemiyorum ama burada hep çıkıyo biliyosun :))

ya ben bugün kasıtlı olarak düşmeye çalıştım ama düşemedim:27::27: Samsuna çok kar yağmaz en son 5sene önce oynamıştım karla bide bugün:1::1:

elifim şu an varya kahkaha atıyorum ya boşver o zaman yazmışsın ya kız biz senle çok benziyoruz ya:52:

A101 markette ıspanaklı börek var dondurulmuş 10 adet 6 lira çok güzel oluyo canım onuda dene:56::56:
Aaa güzel mi gerçekten şöyle kıvırmalı yuvarlak yani onları mı diyorsun
en kısa zamnda deneyeceğim canım sağol kilom az ya az olan kiloma accık daha katayım kilo:30:
evet mesela benim karnım şiş şu an otobüste yer veren bile oldu yani :1::1::1: tabi bi iki kere oldu
Hahahaa:9: o bayab olduğun için olmasın:21::23:
Kızlarrr naberrrr:52::52::52:

Hoşgeldin turisttttttttt gez gezzz:27:

Back
X