• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

evet mesela benim karnım şiş şu an otobüste yer veren bile oldu yani :1::1::1: tabi bi iki kere oldu

banada veren oldu:1::1: ama kolum kırılmıştı anneme vermediler bana verdile Allah razı olsun:27::27::27:
yaww şu sigara içen smayle nerden çıktı
sigarayı yeni bıraktım gördükçe aklıma geliyor yaa:52::52:

ohh iyi etmişin ablacığım darısı annemin başına

Aaa güzel mi gerçekten şöyle kıvırmalı yuvarlak yani onları mı diyorsun
en kısa zamnda deneyeceğim canım sağol kilom az ya az olan kiloma accık daha katayım kilo:30:

Hahahaa:9: o bayab olduğun için olmasın:21::23:

Hoşgeldin turisttttttttt gez gezzz:27:

yok kız hamile sandılar hatta bir bayan yer verdi bana kaç aylık dedi de bende kabızım ondan şişkinim diyemedim 2 aylık dedim kaçtım:1::1:

banada veren oldu:1::1: ama kolum kırılmıştı anneme vermediler bana verdile Allah razı olsun:27::27::27:

elifim ben daha 2 aylık karın nasıl oluyor onu bilmem ama uydurdum 2 aylık dedim kaçtım hemen:1::1: napim kabızım ondan şişkin karnımmı deseydin utandım:31:

boşver o zaman:27::27:
İnş. canım ya fala inanmak istemiyorum ama burada hep çıkıyo biliyosun :))

ya ben bugün kasıtlı olarak düşmeye çalıştım ama düşemedim:27::27: Samsuna çok kar yağmaz en son 5sene önce oynamıştım karla bide bugün:1::1:

Kız Allah seni davul etmesin
niye öyle kasıtlı düşmeye çalıştın ki:27::9:

Hee kocam kızıyor maleseff

Şaka yaptım annem ya ben biliyorum senin becerikli olduğunu gerisini boşverr:27::27:
(Sanki bana neoluyorsa görümceyim sanki)

sen benimkini gör etek giydirmez ip askılı asla kısa kollu tişört yasak daha neler neler annemde afferim damada diyo:1::1:

elifim şu an varya kahkaha atıyorum ya boşver o zaman yazmışsın ya kız biz senle çok benziyoruz ya:52:

:29::29::29::29::54::54:

Aaa güzel mi gerçekten şöyle kıvırmalı yuvarlak yani onları mı diyorsun
en kısa zamnda deneyeceğim canım sağol kilom az ya az olan kiloma accık daha katayım kilo:30:

Evet canım ondan geçende annem almıştı denedik güzeldi.Bide tiramisu var a101de ayyyy içim titriyo aklıma geldikçe:56::56:

yok kız hamile sandılar hatta bir bayan yer verdi bana kaç aylık dedi de bende kabızım ondan şişkinim diyemedim 2 aylık dedim kaçtım:1::1:

Hoşbuldum şekerim:27:

Ay sorma vallahii çok gezdim bu sefer,eve gitmeden iflas edicem kesin:37:

Annemlerdeyim ben daha,nasipse Cumartesi gitcem evime:8:

Ohh gez canım boşver ya salla hayatının tadını çıkarr:31:
doktora gittin mi lee bak kaçmadın demi:20:

elifim ben daha 2 aylık karın nasıl oluyor onu bilmem ama uydurdum 2 aylık dedim kaçtım hemen:1::1: napim kabızım ondan şişkin karnımmı deseydin utandım:31:

ahh ahh çok fena oluyo ya:25::25:

Kız Allah seni davul etmesin
niye öyle kasıtlı düşmeye çalıştın ki:27::9:

ben hiç karda düşmedim de:25::25: .Özendiğim şeye bak yarın meydanda düşecem:27::27::27:.Ya dize kadar karda vardı düşsem birşey olmazdı:1::1:

Hoşbuldum canım canımm,naber bakalım :27:

Hoşgeldn tatlım

Hhahahahha:60: :60: ay ne güldüm yaa
sen benimkini gör etek giydirmez ip askılı asla kısa kollu tişört yasak daha neler neler annemde afferim damada diyo:1::1:
Ohh iyi yapıyor bende annen gibi diyeyim:52::52:
bazen insanın hoşuna gidiyor yahu kıskanılmak sahiplenmekk:23:

:29::29::29::29::54::54:

Evet canım ondan geçende annem almıştı denedik güzeldi.Bide tiramisu var a101de ayyyy içim titriyo aklıma geldikçe:56::56:

Tamam bende alayım le iyi anlamdamı içini titretiyor kötü anlamdamı:26:

canım benim üstüme çok geliyordu herkes bırak bırak diye
bende bırakmak istersem bırakırım ama istemiyorum diyodum
sadece hamile kalırsam sigarayı bırakırım diyordum
herkese öyle birşeyde düşünmediğim için bırakmam dedim
ama işte senmisin bırakmayan :49:

ben hiç karda düşmedim de:25::25: .Özendiğim şeye bak yarın meydanda düşecem:27::27::27:.Ya dize kadar karda vardı düşsem birşey olmazdı:1::1:

Hoşgeldn tatlım

ben bi düştüm of her yerim morardı kızlar bendede şöyle bir durum var biri cimcik atsın bana hemen morarır orası hemde böyle mosmor olur sizde varmı bu durum:27::27::27:

Hoşgeldn tatlım

Kız deli tövbee de anacımm bencede özendiğin şeye bakk:27:

Hhahahahha:60: :60: ay ne güldüm yaa

Ohh iyi yapıyor bende annen gibi diyeyim:52::52:
bazen insanın hoşuna gidiyor yahu kıskanılmak sahiplenmekk:23:

Tamam bende alayım le iyi anlamdamı içini titretiyor kötü anlamdamı:26:

aynen mervem böyle bana kural koyuyo ya hem böyle sinirleniyorum hemde hoşuma giidiyo kız biz kadınlarıda anlamak zor he:52:

ben bi düştüm of her yerim morardı kızlar bendede şöyle bir durum var biri cimcik atsın bana hemen morarır orası hemde böyle mosmor olur sizde varmı bu durum:27::27::27:

Ay bende çok pisim o konularda dokunsan morarır sanki dayak yemiş gibi olurum
beyaz tenliyiz ya o yüzden evli olunca daha kötü oluyor:50:

Back
X