Tiramisu yu da kesinlikle denemelisin![]()
tiramisuyu hayatımda hiç yemedim elifcim:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tiramisu yu da kesinlikle denemelisin![]()
canım benim üstüme çok geliyordu herkes bırak bırak diye
bende bırakmak istersem bırakırım ama istemiyorum diyodum sadece hamile kalırsam sigarayı bırakırım diyordum
herkese öyle birşeyde düşünmediğim için bırakmam dedim
ama işte senmisin bırakmayan![]()
canım benim üstüme çok geliyordu herkes bırak bırak diye
bende bırakmak istersem bırakırım ama istemiyorum diyodum sadece hamile kalırsam sigarayı bırakırım diyordum
herkese öyle birşeyde düşünmediğim için bırakmam dedim
ama işte senmisin bırakmayan![]()
ben yatıyorum şekerleerriyi gecelerr
hepinizi öpüyoruuummm![]()
ye bitanem yee çok güzel oluyo.Biz özsütte yemiştik sonra a101den aldım aynı gibiydi
O lezzeti nasıl kaçırırsın baby sana hiç yakıştıramadım![]()
Al sana sebep Allah'ın işi işte ama iyi olmuş valla bırakmışsın bide maşallah
tebrikler yaniiii![]()
Allah muhabbetinizj arttirsin.her kese iyi geceler.ben yatiuorum cok uykum var.iyi gecelerrr.hepinizi opuyorum
Hhahahahha![]()
ay ne güldüm yaa
Ohh iyi yapıyor bende annen gibi diyeyim
bazen insanın hoşuna gidiyor yahu kıskanılmak sahiplenmekk
Tamam bende alayım le iyi anlamdamı içini titretiyor kötü anlamdamı:26:
ben bi düştüm of her yerim morardı kızlar bendede şöyle bir durum var biri cimcik atsın bana hemen morarır orası hemde böyle mosmor olur sizde varmı bu durum![]()
Kız deli tövbee de anacımm bencede özendiğin şeye bakk![]()
özsüt çok pahalı canım ya be en iyisi a101 den deniyim![]()
evet canım sebep oldu dediğin gibiiyiyki sigaraya aşermedim kimisi sigara külüne aşerip kül yiyomuş
![]()
evet canım sebep oldu dediğin gibiiyiyki sigaraya aşermedim kimisi sigara külüne aşerip kül yiyomuş
![]()
Annemde hep hamilelikte bırakıyormuş sonra devam.Bizde çok baskı yapıyoruz ama bırakmak istemiyor annem ya geçen sene ameliyat olmuştu 10gün içmedi sonra tekrar başladı bizim evde tek annem içiyo![]()
yok hani güzel olunca etim titriyo derler yaa.Çok güzel canımi
sen beyaz tenlisin ya ondandır belkide ama ben esmerim bende öyleyim.Bugün arabada gelirken pat diye elim üstü acımı morardı şişmeye başladı çokda acıyo ya hiçbirşey yokken oldu bide annem nazardır diyo:26::26::26:
iyi geceler ablam
ama çok güzel oluyo ya herşeyi
![]()
Allah muhabbetinizj arttirsin.her kese iyi geceler.ben yatiuorum cok uykum var.iyi gecelerrr.hepinizi opuyorum