• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

yok hani güzel olunca etim titriyo derler yaa.Çok güzel canımi

sen beyaz tenlisin ya ondandır belkide ama ben esmerim bende öyleyim.Bugün arabada gelirken pat diye elim üstü acımı morardı şişmeye başladı çokda acıyo ya hiçbirşey yokken oldu bide annem nazardır diyo:26::26::26:

:1::1::1:

iyi geceler ablam:16::16:

ama çok güzel oluyo ya herşeyi:31::31:

evet nazardan olabilir elifcim dikkat et canım:nazar:

Ay benim çok uykum geldi artık yazamıyorum dökülüyorum
Ama sizleri bırakmakta istemiyorum haydin öptüm sizi iyi gecelerr:54:

Ohh gez canım boşver ya salla hayatının tadını çıkarr:31:
doktora gittin mi lee bak kaçmadın demi:20:

Geziyom ama kocamıda çok özledim:31:

Gitmedim korktuğumdan değil fırsat olmadı,ve hala adet olmadım..Annem tutturdu test alalım bugün diye,almadım da,akışına bıraktım artık hayırlısı:31:

aynen bende öyleydim canım doğumdan sonra tekrar başlamıştım ama ben arkadaş sayesinde tekrar başladım
içine çekme bişey olmaz bi tane iç falan derken tekrar başladım:50:ama artık içmicem kesinlikle:19:

inş. daha başlamazsın ya paranızla zehirleniyorsunuz aylık annem 200lira sigaraya veriliyo neler neler alınır o parayla en önemliside zehirleniyo.:25::25:

Hee anlamişko canım ben deneyceğim en kısa zmaanda bide orda frambuzalı bir pasta vardı o nasıl denedin mi hiç?

yok canım onuda çok merak ediyorum denemek istiyorum onuda.Lahmacunda var markette dondurulmuş onuda denemek istiyorum

inş. daha başlamazsın ya paranızla zehirleniyorsunuz aylık annem 200lira sigaraya veriliyo neler neler alınır o parayla en önemliside zehirleniyo.:25::25:

yok canım onuda çok merak ediyorum denemek istiyorum onuda.Lahmacunda var markette dondurulmuş onuda denemek istiyorum

lahmacunada bayılırım yaaaaaaaa:53:

Geziyom ama kocamıda çok özledim:31:

Gitmedim korktuğumdan değil fırsat olmadı,ve hala adet olmadım..Annem tutturdu test alalım bugün diye,almadım da,akışına bıraktım artık hayırlısı:31:
Keşke gitseydin tabi sen bilrsin ama belirginsizliklerle yaşamakta zor ya yük oluyor insana
nerdeki pasta ay frambuazlı pastaa bayılırım hemen banada adres verin a101demi:31:

A101 de gördümde tatlım hiç denemedim:50:

Ay benim çok uykum geldi artık yazamıyorum dökülüyorum
Ama sizleri bırakmakta istemiyorum haydin öptüm sizi iyi gecelerr:54:

İyi geceler tatlım.Tatlı tatlı rüyalar:16::16:

nerdeki pasta ay frambuazlı pastaa bayılırım hemen banada adres verin a101demi:31:

a101de tatlım denede eğer güzelse bizde alırız

ofeliyacım bana haber vermeyi unutma sonucu tamam mı bak ben heycanlıyım halaaaaaaaaaaaa:52:

ne haberi kızzzz:26::26::26:

ya huu kızlaarr gidiyorum diyorumm bırakmıyorsunuz beni tamam gelicem yine üzülmeyin bu kadar:1::1::1::1:
hadi yatıyorum ben :54::54::54:

İyi geceler tatlım.Tatlı tatlı rüyalar:16::16:

a101de tatlım denede eğer güzelse bizde alırız

ne haberi kızzzz:26::26::26:

ay şimdi herkesi telaşa vermiyim ama söyliyim ya ofeliya hamile canım 2.ci ya yani tam bilmiyoruz ama adet olmamış baya geçmiş üstünden:52::52::52::52:

Back
X