Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaaa benn obez oldum bile sanırımmm iyiki çikolatayla nutellayı bıraktımmm coştumm bugün yediklerimi saysammm 1 aylık depo yaptımm nerdeysee
Obezler topiği olacak topiğin adı
Dip not:Hamileler ve diyetliler girmesin![]()
senin yüzünden bende gidiyorum valaha salam peynir ekmek yicem![]()
bereeeenn kız kaynananmı çarptı seni gelemedin topiğe bi türlüayrıntılar güzeldir inşallah güzel eğlenmişsindir bebek
bu arada benim son günüm neti kapatıyoruz yaza kadar cicilerim uzun zamandır gelip sohbet edemiyorum burda iş güç hiç bitmiyo umarım bir kaçınız gelir sohbete![]()
vallaaa benn obez oldum bile sanırımmm iyiki çikolatayla nutellayı bıraktımmm coştumm bugün yediklerimi saysammm 1 aylık depo yaptımm nerdeysee
yee kızz can boğazdann gelirdee amaa az yeeseydn kaynanacğnn yemeklerinden çok yerdnnpişştt berenn çabuk gell kız ayrıntılarıı öğrenelimm yediğin içtiğin senn olsundaa gördükleribi duyduklarını anlatt
![]()
sevgicimmi kiz ablan o senin![]()
Selam kızlar, nasılsınız? çok özledim sizleri![]()
ceydacım ay nerelerdesin canm ya bizde seni çok özledik![]()
buralardayım fıstık, sizi okuyordum arada ama sohbete katılamamıştım ne zamandır.
kızlar malum her yerde kar var ve pek çoğunuz dışarı çıkıp kar topu oynuyor, kayıyorsunuz vs.. aman diyorum çok dikkatli olun.
Ben dün geceyi hastanede geçirdim bu yüzden, hala daha kendime gelmiş değilim aslında.![]()
canımmm çok geçmişş olsun yaa neyin var noldu ciddii bişey olmamştr umarmmburalardayım fıstık, sizi okuyordum arada ama sohbete katılamamıştım ne zamandır.
kızlar malum her yerde kar var ve pek çoğunuz dışarı çıkıp kar topu oynuyor, kayıyorsunuz vs.. aman diyorum çok dikkatli olun.
Ben dün geceyi hastanede geçirdim bu yüzden, hala daha kendime gelmiş değilim aslında.![]()
geldim bebek
anlatsammıki ya![]()
selam kızlarrrrrrrr:2::2::2::2:
selam kızlarrrrrrrr:2::2::2::2:
kız sen nerdesin
herkese seni sorar oldum ya![]()
selamm canım hoşgelmişsinn![]()
canımmm çok geçmişş olsun yaa neyin var noldu ciddii bişey olmamştr umarmm
anlatt hadi kızzzz
iyiyimm canımm sağolasın sen nasılsınn asıll napıyorsnn çoktandr yoktun buralardaa hoş pek uğrayanda yoktu amaahosbuldum canım nasılsınn
canım sabah kalktım hazırlandım enişten aldı benisonra gittik kaynanama bir yemekler hazırlamış anlatamam çeşit çeşit acayip güzeldi hepsini yedim sonra tatlı yedik çay içtik derken saat 6 buçuk 7 oldu kalktım çok iyiydi bir sohbet ettik kahkalar havada uçuştu öyle canım
![]()