• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

hoşşbuldukkkk kızlarr bizee gelinn bence evdekii tatlıları sayıyımmı profiteroll ben yaptımm un helvası annemm yaptıı kardeşimdee fıstık sarmaa almışş hepsindenn bolcaa mevcuttt berenimm gazozdaa varr vallaa:9::9:

yahu baska isin gucun yokmu ya profiterol diyo yaaa:47::47::43::56:

hoşşbuldukkkk kızlarr bizee gelinn bence evdekii tatlıları sayıyımmı profiteroll ben yaptımm un helvası annemm yaptıı kardeşimdee fıstık sarmaa almışş hepsindenn bolcaa mevcuttt berenimm gazozdaa varr vallaa:9::9:

fıstık sarmamı:53: profitrl bugün yedim ama fıstık sarma ve gazoz vazgeçilmezlerim hemen size geliyorum:51:

evett canımm mevlid kandili bendee oruç tutsammı diye düşünüyorummdaa yarında sevgilmle bulşcam napsam bilemedimm

aaa evet oruç tutabiliriz ama ben adet oldum tutamamki tüh:53:
sende tutma çünkü yarın erkek arkadaşının yanına kesin gitcenmi:1:

aaa evet oruç tutabiliriz ama ben adet oldum tutamamki tüh:53:
sende tutma çünkü yarın erkek arkadaşının yanına kesin gitcenmi:1:
kesinn gitcemm bebeğimm akşama kadar onunlayım salıyaa kadar hergünnnn:27::27:
hep boğaz düşünüyosun diceksin ama bişi dicem kandil simitine bayılırım yaaaaaaa:52:

yokk kızz dememmde ben acıkıyrm böylee yiyecek konşncaa:9:yanındadaa çayy süper oluyoo bende bayılırımmm

yarın kandil diye oruç mu tutmak lazım bende tutayım o zmaan yaaa:52::52::52::52::52:

kesinn gitcemm bebeğimm akşama kadar onunlayım salıyaa kadar hergünnnn:27::27:

yokk kızz dememmde ben acıkıyrm böylee yiyecek konşncaa:9:yanındadaa çayy süper oluyoo bende bayılırımmm

ben yarın kesin alırım ama ben susamsızı oluyor ya onu seviyorum:1::1:

Back
X