iyiyiz eslemcim sen nasılsın tatil nasıl gidiyo![]()
Çok güzel gidiyo canım,birazdan foto göndericem faceye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz eslemcim sen nasılsın tatil nasıl gidiyo![]()
bizz iyiyizz tatlımm sen nasılsınn asılllMerhaba fıstıklı lokumlar, herkes iyidir inş.![]()
Hoşbuldum bebeğim,hamdolsun iyiydiAnneciğimdeyim hala
Ama kocamı çook özledim
Senden naber![]()
Merhaba fıstıklı lokumlar, herkes iyidir inş.![]()
Çok güzel gidiyo canım,birazdan foto göndericem faceye![]()
berencimm benm bi yay deneyimim olmştudaa 4 yıll kadar sürmüştüü ordan biliyrum yaylarıdaa kuzenm falanda yaay böyle burda saydrmak istemiyrum yaylaraaukalaa ben bilirimm bnm dedğim olacakk hallerii insanı çıleden çıkartrr helee o egoları yokmu onlarınnn...birdee böylee nasihat nasihatt sanki dedem yaşındaaa herşeyi görmüş geçirmişş..bide benm o kuş beyinlii onu ggiyemezsn bunu giyemezsn derdide sallayn olmazdı böyle acayip bi hükmetmek isteği var onlardaa ardı arkası kesilmiyoo sanaa kolaylık diliyorumm tatlımm tabikii burç bu hepsi bir olcak değill
![]()
Merhaba fıstıklı lokumlar, herkes iyidir inş.![]()
kızz sevgilindemi odunn yaa yontamadınmıı
eslemcimmm hoşgelmişsinn tatl nasıldıı kızz
vallaa tatlım çok yakından tanıdğm ikizler yok amaa geneli birazz fevri oluyolar sankii ay bilemedimm![]()
hahaaaaa benn benimkini fazlaa yontmuşumm sanırımm arkadaşlarıı banaa laf ediyo heppilk 2 yıl odundu son 3 yıl yonttum![]()
yok yavrucum benimki böyle değil sanırım yükselenler etkiliyor senin şimdiki erkek arkadasının burcu ne![]()
özlemek güzelldir tatlım az daha özlee buluşncaa çok dahaa heyecanlı olurrbende iyiyimm öle evdeym işte tatill
![]()
hahaaaaa benn benimkini fazlaa yontmuşumm sanırımm arkadaşlarıı banaa laf ediyo hepp
bu seferki son olur inşallahh allahın hakkı 3tür deyip 3.ylee ömrümü bitireym benn hayrlısıylaabalık bu canım amaa uymuyoo pek burcunaa
iyi geceler :106:nasilsiniz hatunlarr
Özledik valla bakiciz artık eve gidince heyecana![]()
hoşgeldin canımmm
iyiyiz sen nasılsın![]()
iyii gecelerr hoşgeldinizzz sağolasınzz iyiyzzziyi geceler :106:nasilsiniz hatunlarr
inşallah canım düğün fotograflarını görmek isteriz![]()
Hosbuldum canimm saolll bende iyiyim uyku tutmadi yatakta kose kapmaca oynuyodum kocam kizdi yeter artik yatdiye.. bende artik burda daha fazla duramam dedim ve geldim
![]()
iyii gecelerr hoşgeldinizzz sağolasınzz iyiyzzzsiz nasılsnzz
kızzz berenn öncee bii kocamann çeyip topiği açacamm yaaa acaipp içimde uktee oo![]()
kızz ben kendimle karştrdm senii biz böyle 1 kaç hafta görüşemeyncee bulştğmzdaa ben utanyorm kızaryrm falann o elimi tutrken titryo neblymm bizim heyecan böyle oluyoo malum bu yıl hep ayrıyız sevdiceğimlee maaleseffsen evli oluncaa iş değişirr heraldeeee
![]()
Meraba fıstık,hamdolsun iyiyim dee kocamın özlemi yakıp geçiyoooo![]()
bizz iyiyizz tatlımm sen nasılsınn asılll
bizi boşver asıl sen nasılsın tatlım nasıl oldun:26:
ben lokum sevmem pişmaniyem hoşgeldin.Nasılsın daha iyi olabildin mi:26::26:
Ceydacım çok geçmiş olsun,okudum facede şimdi,üzüldüm canım Rabbim beterinden korusun,dikkat et güzelim![]()