• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ben geldim ama gidicem :5:eşim kızıyor giremiyorum bişeye bakıp çıkıcam dedim ona:1:
çok özledim siziiiii:16::16:

Hoşbuldum güzelim,ayy insanın evi gibisi yokmuşş:27:

Görüşürüz yarın nasipse,,ya Beren dua ette kutu bulayım yaa,kutu olmazsa diye korkuyom:49:

Hadi bakalım iyi muhabbetler sizeee:38::38::38:

canım bakkaldan iste bir kutu marketlerde dolu koli kutu var al onlardan bi tane kapla güzelim:49:
hadi iyi geceler sana canım:23:

kızçelerim ben sizi çözdüm valaha çözdüm dün gece hiç sohbet etmemişsiniz ananız gelmedi diye ama bu gece teker teker dökülüyosunuz:52:

Selam kızlar ama Nalet olsun bu hayatta nalet olsun dünyaya yine göremiyorum son sayfayı:25::25::25:

ya gitme yaaaaaaaaaaa:43:

canım benimm :16::16:telefondan girim dedim ona bişey diyemezdi ama onuda beceremedim:50:
giriş yap butonunu tıklıyorum hiçbişey olmuyor aynı sayfa açılıyor yine :26:bilen olsada yardım etse bana telden girerdim ne güzel :kkk:

Berenim cok sağl kuzucugum.
eslemliva tatlim tsk ederim bitsnem.
naber vuslat ablacim umarim iyisindir.

Biri benimi cagirdi acaba?

Ablamlar bizdeydi yegenimi getirnidi o kadar tatliki anlatamam. Biraz kendime geldim.

canım benimm :16::16:telefondan girim dedim ona bişey diyemezdi ama onuda beceremedim:50:
giriş yap butonunu tıklıyorum hiçbişey olmuyor aynı sayfa açılıyor yine :26:bilen olsada yardım etse bana telden girerdim ne güzel :kkk:

ah vuslatcım telle girmek bir işkence burda bilen kızlar varsa anlatsın bende pek bilmiyorum:50:
nasılsın iyimisin:nazar:

Ablamlar bizdeydi yegenimi getirnidi o kadar tatliki anlatamam. Biraz kendime geldim.

ben çağırdım ya:16::16::16:
ofeliya ofeliya diye çok bagırdım:50:

Tatlim bende tele girdiyim icin cok zor oluyor.

iyiyim bitanemm sen nasılsınn:38:

ah vuslatcım telle girmek bir işkence burda bilen kızlar varsa anlatsın bende pek bilmiyorum:50:
nasılsın iyimisin:nazar:

iyi olmaya çalışıyorum tatlımm :31:durup durup herşeye ağlıyorum ya sinir oluyorum kendime:14:

heh geldim aranıza tekrar miribaaa:3::3::3:

hoşgeldin canıımmm:16:

Tatlim bende tele girdiyim icin cok zor oluyor.

tatlımm ben hiç giremiyorum ki siteye programmı yükleniyor anlamadımki:26:

bereniimmm, elifiiimmm aldığınız hediyelere baktım biraz önce süper şeyler :nazar:

Back
X