• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

iyi olmaya çalışıyorum tatlımm :31:durup durup herşeye ağlıyorum ya sinir oluyorum kendime:14:

hoşgeldin canıımmm:16:

tatlımm ben hiç giremiyorum ki siteye programmı yükleniyor anlamadımki:26:

ama doğal canım hormonların yüzünden böylesin vuslatcım:49:

iyiym canım sen nasılsın bakalım minik bıdık nasıl çok tatlı ya maşallah:nazar::nazar:

hoşgeldin elifcim meleze aldıgın hediyeleri çok beğendim melezgüzel o bluzu giysede görsek ya:52:

çok mersi beğenmenize sevindim:17::17:.Ayy bende çok merak ediyorum:1::1:

hoşgeldin canıımmm:16:

hoşbulduk ablam nasılsın

bereniimmm, elifiiimmm aldığınız hediyelere baktım biraz önce süper şeyler :nazar:

çok teşekkür ederim ablacığım çam sakızı öğrenci armağını anca bu kadar oluyo işte:17::17:

Son düzenleme:
melezgüzel giy şu bluzuda resim çek yaaaaaaaa:52:

anneniz olarak çatlama hakkımı kullanıyorum melezgüzel o bluzu giyipte resim çekmezse çatlarım:51:

şöyle güzel kayısılı yeşil çay isteyen var mı ben aldımda kendime isteyen varsa hemen hazırlayım:32::32::32:

Sizler için canlarım:16::16::16::16::24::24::24::24:

[video=youtube;FXABN2rT1Uk]http://www.youtube.com/watch?v=FXABN2rT1Uk&ob=av2e[/video]

Bu saatte çekecek kimse olmadığı için kendi kendimi çektim kızlar resimlerin kusuruna bakmayın:52::52::52:

Önce bi boydannnn:21:
$kadınlar.webp

Yarasa uçunca nasıl oluyomuşşşşş:27:
$kadınlar4.webp

Bu da banyo aynasından :17::27:
$kadınlar2.webp

Elifciimm tekrarr çokkkkkk teşekkür ediyorum :48::48::48:

Rica ederim tatlım çok yakışmış gerçekten iyi günlerde kullan:16::16: gelinliğine eş olsun:27::27::27: Kolyeyi abim beğendi ben başka beğenmiştim zincirli halka halka kolye abim daha güzel dedi ama gerçekten bu kolye daha şık durdu:34::34:

Rica ederim tatlım çok yakışmış gerçekten iyi günlerde kullan:16::16: gelinliğine eş olsun:27::27::27: Kolyeyi abim beğendi ben başka beğenmiştim zincirli halka halka kolye abim daha güzel dedi ama gerçekten bu kolye daha şık durdu:34::34:

Çok saol güzelimmm:38: Kolyemi çok beğendimmm hem uzun kolyelere hem de kelebeklere bayılıyorummm hatta
buna benzeyen kelebekli bi küpem varr takım oldular:46: Ama daha da önemlisi düşünmüş olmuş tatlımmm:48:

Back
X