• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

sormaa yavrumm bnmkidee fıstık gibi bişey olduu annemee öncedenn kızıyodumm bizi yapamamşsın kardeşimde tuttrdn hepsinii diyee bizde erkek kardeşmlee klasik kahve göz saç kumral ten iştee:9::9:3.cüdee bayağıı ustalaşmşlarr ondan sonraa dedik artıkk 4.yü düşünmyn sakınn nasıl bişey olrdu kmbilirr:52::52::52:

Gözümden yaş geldi kız sen çok yaşa e miiii:52::52::52::52::52:
Annem de kardeşimle bana hep, "hadi melez in çiller bana benziyo ama xxx'i kimden aldık biz acaba "der:1::1::1::1:

bana arkadaş olan bir kızım var kıyafetlerimizi bile ortak giyiyoruz :1: ben 4.ye hamişim şu anda:49:

yaa cidden mi allah bağışlasın evlatlarını. nasıl 4. bebeği beklemek? ablacım sen ne yaptın ya şaşkınlığımla beraber seni takdir ediyorum. ver öpücem elini.

hem 4. bekleyip hem evdeki 3 çocuğu idare edip hemde burda takılmak aman maşallahh maşallah :nazar:

bakk ablacımm bakk birdee sakın birinee çok gıcık olmaa bu aralarr bebek onaa benziyooo huyu falann annemin başınaa geldi yengemndee allahın sopası yok diyolarr şimdidee:1::1:

evett canım hoşlanmadığın kişileri kınadığın zaman çocuk aynı huydan alıyormuş
ben zaten kimseyle muhattap olmuyorum :49:

Geyik Sohbeti bölümünde açılan bir topikte esprilerin ciddiye alınması veya esprilerin dozunun kaçırılması, ikili polemikler yaşanması inanılacak gibi değil.

İkili tartışmaya devam edilmesi halinde haklı haksız gözetmeksizin tartışmaya müdahil olan herkes uyarı alacaktır, bu nedenle konuyu uzatmayın lütfen...

Gözümden yaş geldi kız sen çok yaşa e miiii:52::52::52::52::52:
Annem de kardeşimle bana hep, "hadi melez in çiller bana benziyo ama xxx'i kimden aldık biz acaba "der:1::1::1::1:

yavrumm sormaa bizz 3.numaraya neler ettik nelerr evlatlık aldık senii diye az ağlatmadık kızıı ben bbama bnzyrm kardesm anneme sen kime bnziysunn hanii göster diyodukk zavallıım nasıll ağlıyoduu bi haftaa falann ağlattık onu öylee sonraa babamm dayanamdı açıkladık şaka yaptık diyee şimdi bile arada derz kızdrmak içinn kız geçen sene soyağacı çıkardı bizim yüzümzdenn kmlere benzediğini bulduu vallaa:27::27:hiçç bilmedğimzz akrabalarımızı öğrendk sayesndee

yaa cidden mi allah bağışlasın evlatlarını. nasıl 4. bebeği beklemek? ablacım sen ne yaptın ya şaşkınlığımla beraber seni takdir ediyorum. ver öpücem elini.

hem 4. bekleyip hem evdeki 3 çocuğu idare edip hemde burda takılmak aman maşallahh maşallah :nazar:

kız emeklide olamıcak baksana sakın 5. için kolları sıvama :1::1::1:

evett canım hoşlanmadığın kişileri kınadığın zaman çocuk aynı huydan alıyormuş
ben zaten kimseyle muhattap olmuyorum :49:

annemm halamın kızınınn her hareketinee sinir olrduu hamykendee gözüne batardı hep kızzn yemek yiyiyşii konşması falann kız kardeşimn bazı huylarıı aynı oo çokk gülüyrumm anneme çokk:52::52::52:

yavrumm sormaa bizz 3.numaraya neler ettik nelerr evlatlık aldık senii diye az ağlatmadık kızıı ben bbama bnzyrm kardesm anneme sen kime bnziysunn hanii göster diyodukk zavallıım nasıll ağlıyoduu bi haftaa falann ağlattık onu öylee sonraa babamm dayanamdı açıkladık şaka yaptık diyee şimdi bile arada derz kızdrmak içinn kız geçen sene soyağacı çıkardı bizim yüzümzdenn kmlere benzediğini bulduu vallaa:27::27:hiçç bilmedğimzz akrabalarımızı öğrendk sayesndee

:52::52::52::52::52: Yazık yaaaaa nasıl içine dokunmuşsaa artık :1::1::1:
Benim kardeşim de annemin kuzenlerine benziyo, alakaya maydonoz yani:27:

Hadi bakalım...

Ben kadıköy savcılığında çalışıyorum daha çok, oradaki davalara giriyorum, avukatım, salı günü dilekçeyi veriyorum, IP numarana bu siteden ulaşılacak, 2 aya celp elinize, adrese ulaşır Melez (rumuzlu) Hanım..İyi akşamlar, tatlı rüyalar dilerim..Masumane sorduğum birşeyden bu kadar problem çıkacağını bilsem zaten bu foruma üye de olmazdım..Bu son girişimdir, sizinle mahkemede tanışma fırsatı bulacağız zaten, hoşçakalın..Merak etmeyin en fazla 3000tl para cezası alırsınız..

sağol canımm 4. kaza oldu:17::17:ama nasipte varmış :49:canım çocuklarım öyle şımarık değiller zaten
bu konuda tevazu yapmıcam çocuklarımı iyi yetiştirdim çok şükür ne şımarttım ne de sevgimi eksilttim :nazar:
o yüzden çok zorlamıyorlar beni :nazar: ama bu hamişlikte korku var biraz Allah'ım yardım etsin :49:

yaa bende anlamaya çalışıyorum ne oluyo diye. saftirik ben :1:
şimdi anladım olayı...

vuslat79 bi sorum olcak, arkadaşım nasıl başarıyorsun bunu? ben bitane ile başedemiyorum bu işin sırrını lütfen söyle.

:52::52::52::52::52: Yazık yaaaaa nasıl içine dokunmuşsaa artık :1::1::1:
Benim kardeşim de annemin kuzenlerine benziyo, alakaya maydonoz yani:27:
bizim ailedee ikizdee varr ya inşallahhh bana denk gelirrr:27::27:biri kız biri erkek bi çırpıdaa kurtulrzz iştee bidahadaa bebek falan yapmam 2 tane yetrr:24::24:
sağol canımm 4. kaza oldu:17::17:ama nasipte varmış :49:canım çocuklarım öyle şımarık değiller zaten
bu konuda tevazu yapmıcam çocuklarımı iyi yetiştirdim çok şükür ne şımarttım ne de sevgimi eksilttim :nazar:
o yüzden çok zorlamıyorlar beni :nazar: ama bu hamişlikte korku var biraz Allah'ım yardım etsin :49:

maşallahhhablacımmm kendin gibi evlat yetştrmşsinn demekkii..rabbim yardımcınn olsunn korkmaa ablacımm hayrlısıylaa alıcaksın sağsalim bebeğinii kucağınaaa:nazar::nazar:

acaba birgün benimde 2. çocuğum olurmu?

olur diye çok korkuyorum. düşünün o derece yani...:18:

selam nasilsinnniz...
tweest kiz sen satasmaya baslamisin millete ama arada melez kaynadi davalik oldu yazik:27::27:

Back
X