• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

sağol canımm 4. kaza oldu:17::17:ama nasipte varmış :49:canım çocuklarım öyle şımarık değiller zaten
bu konuda tevazu yapmıcam çocuklarımı iyi yetiştirdim çok şükür ne şımarttım ne de sevgimi eksilttim :nazar:
o yüzden çok zorlamıyorlar beni :nazar: ama bu hamişlikte korku var biraz Allah'ım yardım etsin :49:

kızz yokk 5.de ölürüm artık:52::52:tüpleri bağlatıcam artık yapacak başka bişey yok:31:

kazada nasıl oluyor onu anlamıyorum ben vuslat hep derler aayy bu kazala oldu :1::1:annemde kardeşim için böle sölemiştide kardeşim bön bön yüzüne bakmıştı oda ne be diye ne gülmüştük o zaman anne kazala olmak ne demek dişye tepinmişti :1::1:bazen arada lafı geçer kazalı kardeşim derim ona oda ben solladım der :1::1:

arkidişler ben uyumaya gidiyorum yüksek müsadenizle. sizleri sevdim walla. çok sıcaksınız hemen kaynaştırdınız benide.

yarın gece görüşürük artık. yatanlara iyigeceler kalanlara keyifli sohbetler

byee

yaa bende anlamaya çalışıyorum ne oluyo diye. saftirik ben :1:
şimdi anladım olayı...

vuslat79 bi sorum olcak, arkadaşım nasıl başarıyorsun bunu? ben bitane ile başedemiyorum bu işin sırrını lütfen söyle.

sabır ve disiplin:42:canım ben bide çocuklarımı hep tek başıma yetiştirdim hani olur ya anne ne kadar öğretmeye çalışırsa dışardan insanlar şımartırlar
o zaman olmuyor işte:49:

bizim ailedee ikizdee varr ya inşallahhh bana denk gelirrr:27::27:biri kız biri erkek bi çırpıdaa kurtulrzz iştee bidahadaa bebek falan yapmam 2 tane yetrr:24::24:

maşallahhhablacımmm kendin gibi evlat yetştrmşsinn demekkii..rabbim yardımcınn olsunn korkmaa ablacımm hayrlısıylaa alıcaksın sağsalim bebeğinii kucağınaaa:nazar::nazar:

inşallahh bitanemmm :38:şimdide sen şımarttın benii:17::17:

sabır ve disiplin:42:canım ben bide çocuklarımı hep tek başıma yetiştirdim hani olur ya anne ne kadar öğretmeye çalışırsa dışardan insanlar şımartırlar
o zaman olmuyor işte:49:

inşallahh bitanemmm :38:şimdide sen şımarttın benii:17::17:

şımarr ablacım hakkındırrr 4 evlat anasısınn sen herşey hakkınn:21::21::21:

selam nasilsinnniz...
tweest kiz sen satasmaya baslamisin millete ama arada melez kaynadi davalik oldu yazik:27::27:

hoşgeldinn twiittiiiimm:16:

kazada nasıl oluyor onu anlamıyorum ben vuslat hep derler aayy bu kazala oldu :1::1:annemde kardeşim için böle sölemiştide kardeşim bön bön yüzüne bakmıştı oda ne be diye ne gülmüştük o zaman anne kazala olmak ne demek dişye tepinmişti :1::1:bazen arada lafı geçer kazalı kardeşim derim ona oda ben solladım der :1::1:

yahuu p.....tf yırtıldı işte:17: isteyerek olmadı yani konuşturuyosun beniiiii:52::52:

Bişey olacağı yok zaten cahil değilim senelerce hukuk dersi gördüm ama en nefret ettiğim
şey böyle insanların huzurunu kaçırıp ortadan kaybolan tiplerdir.

arkidişler ben uyumaya gidiyorum yüksek müsadenizle. sizleri sevdim walla. çok sıcaksınız hemen kaynaştırdınız benide.

yarın gece görüşürük artık. yatanlara iyigeceler kalanlara keyifli sohbetler

byee

iyi geceler canımm:49:

Merak ediyorum bilen varmi ki su ip no mu yoksa mac adresmi onemli? Birde harbiden bu sekilde bulunabiliyorsa okadar hakaret edenler var ki yedi ceddimize atalamiza Ataturke vs bunlar cezasiz kalmasin nasil yapiliyor bizde ogrenelimde millet cezasiz kalmasin.kk da geyik bolumunde laflasmak bile en az 3000 ceza alacaksa asil ceza almasi gereken binlerce insandan alinacak onbinlerce 3000 lik ceza ile devletimiz kalkinir. Hic yoktan ise yarar:))))))

Back
X