• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kızlar köy ekmeği yaptım ben misss gibi kokuyo:8::8::8:

vuslat ablam nasılsın

ofeliyam sen nasılsın canım
iyiyim kşum sen nsılsın?
hoşgeldinn melezimmm nasılsınn kızzzzzzzzzzz

hahaaaa ayy canım yaaa zor koşullardaa bilee burdasınn neggüüzell bişey bu bizimm içinn:16::16:canım bilmiyrumkii açıklayablrmiyim berenee sormak lazımmm
evet bıtenem her sey sızın ıcın.bence hedıyelerı yollayan kışıler acıklasın artık..

iyiyim kşum sen nsılsın?

evet bıtenem her sey sızın ıcın.bence hedıyelerı yollayan kışıler acıklasın artık..

vallaa canımm bnmki elinee geçmişş 2 gün olucakk bugünlee neden hala sesi çıkmadıı merak ettimm beğenmemişde olablrdi paketim falann çok özensizdii :14::14:

kızzzzzzzzzzzzzz nekadarr meraksızsınn yaaaa:33:

hayrdırr kızz bişiyymi oldu çokk iyiyimm derkennn:52::52::52::52::52:

Yok tatlım bişi olmadı ama kendimi çok iyi hissediyorum:17: Enerjim pozitif:21::21::21::21:
cinsiyeti belli oluncaaaa banadaa haber verr ablacımm onaa bornozz alıcammmmm:46::46::46:

Ben de converseli patik alcammmmmm:46::46::46::46::46::46::52::52::52:
Aslında converse istiyodum ama sakıncalıymış bebelerde,düz taban yapıyomuş:50:

twesstım nıye beynemsın sacmalama..
belkı gıremıyrodur nete.
bak berenımde ızın verdı acıklaylım ıstersen

ya ben bugün yollıcaktım paketide çok yağmur vardı çıkamadım dışarı paketim hazır postalanmayı bekliyor
yarın inşallah vericem kargoya
ama varya paketi öyle bantladımki kurbanım bayağı bi uğraşıcak gibi:1:kutu çok aradım marketlerde hergün
markete soruyodum yeni kutu varmı diye sonunda buldum
paketlemeye çok özendim Allah için:49:

ya ben bugün yollıcaktım paketide çok yağmur vardı çıkamadım dışarı paketim hazır postalanmayı bekliyor
ama varya paketi öyle bantladımki kurbanım bayağı bi uğraşıcak gibi:1:kutu çok aradım marketlerde hergün

oy ben seni yerim ya paketede özenirmiş :16::16::16::nazar:

Vuslat abla benim katilim de paketi açamicakk:52::52::52:
Bi küçük bant bitirdim. Yolda sarsılır süsü bozulur diye
bantı yapıştır Allah yapıştır yaptım:1::1::1:

berenım benım kurbanım cyd86.
inşallah beyenır arkadşım hedıyelerını.
yemın ederım ne kdar ugrşdım kutu bulmadım.artık aff etsın benı canım arkadaşım...

Hoşbuldum tatlımmmm naberrr:16:

Hoşbuldum güzelim iyiyimmm çok iyiyimmm hattaaa:8:Sen nasılsın canımmm:34:

iyiym bitanem sen nasılsın

kızzzzzzzzzzzzzz nekadarr meraksızsınn yaaaa:33:

hayrdırr kızz bişiyymi oldu çokk iyiyimm derkennn:52::52::52::52::52:

nasılsa göremeyecem:27::27: ben berenin hediyelerini daha çok merak ediyorum berenede diyodum hiç merak etmiyorum nedense diye:27::27:

iyiyim elifiimmm:38:oofff köy ekmeğine bayılırımmm katıksız yerim vallaa:56:

iyim ablam bende ilk defa yaptım bakalım nasıl olucak geçen yapmaya çalışmışm çok maya katmışım.Sen olmasan resmi paylaşırdım:27::27:
yeğenim nasıl ablam

iyiyim kşum sen nsılsın?

iyim şükürler olsun.Azıcık ekmek yedim sıcak sıcak o da oturdu mideme:27::27:

berenım benım kurbanım cyd86.
inşallah beyenır arkadşım hedıyelerını.
yemın ederım ne kdar ugrşdım kutu bulmadım.artık aff etsın benı canım arkadaşım...

beğenir kuzum yaaaaaaaa:16:
ceydacım hediyelerin resimlerini paylaş artık bizlerle durun ceydaya faceden mesaj atim:52:

Back
X