• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ya ben bugün yollıcaktım paketide çok yağmur vardı çıkamadım dışarı paketim hazır postalanmayı bekliyor
yarın inşallah vericem kargoya
ama varya paketi öyle bantladımki kurbanım bayağı bi uğraşıcak gibi:1:kutu çok aradım marketlerde hergün
markete soruyodum yeni kutu varmı diye sonunda buldum
paketlemeye çok özendim Allah için:49:

bana mı yolluyosan yoksa ablacım o kadr ugrasmasaydın yaaa..

bitanem cınsıyetı bellı olunca haber ver tmam mı? bak bır teyzesıde burda bebişinin

iyiym bitanem sen nasılsın

nasılsa göremeyecem:27::27: ben berenin hediyelerini daha çok merak ediyorum berenede diyodum hiç merak etmiyorum nedense diye:27::27:

iyim ablam bende ilk defa yaptım bakalım nasıl olucak geçen yapmaya çalışmışm çok maya katmışım.Sen olmasan resmi paylaşırdım:27::27:
yeğenim nasıl ablam

iyim şükürler olsun.Azıcık ekmek yedim sıcak sıcak o da oturdu mideme:27::27:

benim hediyelerim perşembe günü elimde elifim ay bende çatlıcam:52:

berenım benım kurbanım cyd86.
inşallah beyenır arkadşım hedıyelerını.
yemın ederım ne kdar ugrşdım kutu bulmadım.artık aff etsın benı canım arkadaşım...

Bende bulamamıştım kutuya çok güzeller fikirler vardı aklımda ama yapamadım melezime :50::50::50:

Yok tatlım bişi olmadı ama kendimi çok iyi hissediyorum:17: Enerjim pozitif:21::21::21::21:

Ben de converseli patik alcammmmmm:46::46::46::46::46::46::52::52::52:
Aslında converse istiyodum ama sakıncalıymış bebelerde,düz taban yapıyomuş:50:
kızzzzzzzzzzzzzz benn bayılıyorumm bebklerdee converseeee sakıncalımıymışş:26:
twesstım nıye beynemsın sacmalama..
belkı gıremıyrodur nete.
bak berenımde ızın verdı acıklaylım ıstersen
tamammmmmmmm açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm azz sonraaaa:27::27:
açıklayın bakalım kuzucum:49:
senn biliyonkiiii amaaa:46::46:
unutmamış tatlıımmm yaa canımmm:16::16::16:
unutmammm söz ağızdann bikeree çıkarrr:21::21:
Vuslat abla benim katilim de paketi açamicakk:52::52::52:
Bi küçük bant bitirdim. Yolda sarsılır süsü bozulur diye
bantı yapıştır Allah yapıştır yaptım:1::1::1:

heheeeeeeee inşallahh kurbanınn ben değilimdirrrr :27::27:

hediyelerini gönderen kızçeler kurbanlarını açıklasınlar :49: göndermeyenler açıklamasınlar:6:

hediyelerini gönderen kızçeler kurbanlarını açıklasınlar :49: göndermeyenler açıklamasınlar:6:
benimm kurbanımm eslemlivaaaaa zatenn içinee doğmuşş yazmştı burdaa bana sen ggöndercenn hediyee diyee kıvıranaa kadar çatlamştımm:9::9::9:
bende doğurcam bende:47::47:
senn doğurr sanaa benden bı bebekk bornozzzzzzzzzzuuuu

iyiym bitanem sen nasılsın

nasılsa göremeyecem:27::27: ben berenin hediyelerini daha çok merak ediyorum berenede diyodum hiç merak etmiyorum nedense diye:27::27:

iyim ablam bende ilk defa yaptım bakalım nasıl olucak geçen yapmaya çalışmışm çok maya katmışım.Sen olmasan resmi paylaşırdım:27::27:
yeğenim nasıl ablam

iyim şükürler olsun.Azıcık ekmek yedim sıcak sıcak o da oturdu mideme:27::27:

yeğeninde iyi bitanem:nazar: paylaş tatlım peşpeşe 3 tane elma yedim üstünede 2 büyük bardak su şuan patlıcak gibiyim
rahat ola canım hiçbişey çekmiyor canım :49:zaten efomanlarım sıkmaya başladı karnımıyaa:25:

bana mı yolluyosan yoksa ablacım o kadr ugrasmasaydın yaaa..

bitanem cınsıyetı bellı olunca haber ver tmam mı? bak bır teyzesıde burda bebişinin

:27::27::27:
ayy ne güzel bebişimin ne kadar çok teyzesi varr:49:
seviyorumm siziiiii
:16::16::16:

berenım kutunu silermisin?:47::47:yanı yalnış anlasılmasın mesaj kutunu:60::60:
ya kım acıktı elını kaldırsın :56::56:

:16::16::16::16::54::54::54:

tatlımm ben sağlam olsun diye koli bantıyla yaptımm:1::1:
Koli bantıyla yapsam ohoooooo açma şansı sıfır olurdu:52::52::52:

Bende bulamamıştım kutuya çok güzeller fikirler vardı aklımda ama yapamadım melezime :50::50::50:
Ben paketimi çok beğendim bi keremmmmm o dudağın hali neee:22: Külahları değişcez heeee:48::48:

kızzzzzzzzzzzzzz benn bayılıyorumm bebklerdee converseeee sakıncalımıymışş:26:

tamammmmmmmm açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm azz sonraaaa:27::27:

senn biliyonkiiii amaaa:46::46:

unutmammm söz ağızdann bikeree çıkarrr:21::21:

heheeeeeeee inşallahh kurbanınn ben değilimdirrrr :27::27:
Evet tatlım converse nin tabanı düz olduğu için sakıncalı. Hafif dolgulu taban kullanılması lazımmış yoksa düz taban olabilirmiş bebeler:50:

Benimki daha teslim edilmedi açıklamam bananee bananeeee:19::52::52::52:

benimm kurbanımm eslemlivaaaaa zatenn içinee doğmuşş yazmştı burdaa bana sen ggöndercenn hediyee diyee kıvıranaa kadar çatlamştımm:9::9::9:

senn doğurr sanaa benden bı bebekk bornozzzzzzzzzzuuuu

yine mi ben değil yine mi:43::43:

yeğeninde iyi bitanem:nazar: paylaş tatlım peşpeşe 3 tane elma yedim üstünede 2 büyük bardak su şuan patlıcak gibiyim
rahat ola canım hiçbişey çekmiyor canım :49:zaten efomanlarım sıkmaya başladı karnımıyaa:25:

:27::27::27:
ayy ne güzel bebişimin ne kadar çok teyzesi varr:49:
seviyorumm siziiiii
:16::16::16:

ayy göbişinde çıkmaya başlamıştır:nazar::nazar:

berenım kutunu silermisin?:47::47:yanı yalnış anlasılmasın mesaj kutunu:60::60:
ya kım acıktı elını kaldırsın :56::56:

:33::33::33::33: bu el kaldırma olarak kabul ediliyor mu:27::27:

Koli bantıyla yapsam ohoooooo açma şansı sıfır olurdu:52::52::52:

Ben paketimi çok beğendim bi keremmmmm o dudağın hali neee:22: Külahları değişcez heeee:48::48:

Evet tatlım converse nin tabanı düz olduğu için sakıncalı. Hafif dolgulu taban kullanılması lazımmış yoksa düz taban olabilirmiş bebeler:50:

Benimki daha teslim edilmedi açıklamam bananee bananeeee:19::52::52::52:

ay kim bu şanslı kız yaaaaaaaaaaaaa:30::30::30:

kocayı uyuttun galiba ofeliyacım:1:

uyudu canım kcıncı ruysını goruyor kım bılır.ystık verdımde ona srılıyor.:1:
berenım klıma ne geldı bılıyormusun yemın ederım oluyorum gulmekten hanı kbızlık konusu vardıya her kes sana kecmış olsun soyluyordu sen ben dıyıl dedıkce her kes sna yazıyordu of anam of krnım yırtılacak gulmekden:9::9:

Back
X