Berenli Saatler :)

bıcı bıcımı yaptım saçlarım şu an ıpıslak kızlar hemen kurutiyim
mavi cadıma çok yakışmış bluzlar eee benim kurbanım maşallah çok güzel ne giyse yakışıyo yaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar:

saçını kurut hemen gel buraya sonra:47:

Şu saç kurutma makinesini tek ben kullanamıyorum herlade:37::37:

bende kullanmam hiç kurutma makinesi çocukluktan beri sevmiyorum :30:
rahmetli canım annem de:16::16::16::16::16: hep kızardı bana kurut şu saçını diye sonradan çıkar acısı derdi

dediğide oldu sinüzit oldum sonrada migrene döndü:49:

bende kullanmam hiç kurutma makinesi çocukluktan beri sevmiyorum :30:
rahmetli canım annem de:16::16::16::16::16: hep kızardı bana kurut şu saçını diye sonradan çıkar acısı derdi

dediğide oldu sinüzit oldum sonrada migrene döndü:49:

babamda çok kızıyo her banyo sonrası saçıma bakıyo ıslak hemen çekmeye başlıyo canım babam ya:9::9:.Benimde migrene döndü ya.Ben küçükken onun içinde elektrik görmüştüm ondan korkmuştum sonra hiç kullanmadım.Onda nasılsa çok radyasyon varmış kanserde değil baş ağrısından ölürüz bizde:1::1:

evet bendede var ama bende kullanmıyorum sacı kabarık kabarık yapıyo:47:

dalgalı mı saçların seninde

ayy canım kızlar nere kaçtı bilmiyorum uyuya kaldılar heralde.Benimde uykum var da ayak sürüyoum sen ne yapıyon

napıyımm canım yaa beren faceten msj atmışş ona takıldımm hediyem kargo takiptee teslim edilmiş gözüküyoo ama eslemlivayaa ulaşmamışş garip değilmii anlayamadmm

napıyımm canım yaa beren faceten msj atmışş ona takıldımm hediyem kargo takiptee teslim edilmiş gözüküyoo ama eslemlivayaa ulaşmamışş garip değilmii anlayamadmm

tweestiimm n'aber canım :48:hangi kargoya verdin canım sen:49:

Son düzenleme:
Back
X