Berenli Saatler :)

iyiyim canım sen nasılsın..:38:..pek karşılaşamıyoruz...:5::48:

iyiymm şükürler olsun canım ya.Senin küçükler nasıl sen pek girmiyorsun sanki sohbete.Julia da pek aktif olmuyo sanki artık demi ondanda karşılaşamıyoruz:29::29:

iyiymm şükürler olsun canım ya.Senin küçükler nasıl sen pek girmiyorsun sanki sohbete.Julia da pek aktif olmuyo sanki artık demi ondanda karşılaşamıyoruz:29::29:

iyiler canım sağol..okula gidiyorlar:34:...bayağı yoğun oluyorum bende...:31:ara ara giriyorum kk ya....:5:julia yok bayağıdır koptu burdan...:ssz::ssz::ssz:belkide farklı topiclere girince karşılaşamıyoruz..:44:birde eskisi kadar geç vakitlerede kadar oturmuyorum.:27:.en fazla 1e kadar..:1:

iyiler canım sağol..okula gidiyorlar:34:...bayağı yoğun oluyorum bende...:31:ara ara giriyorum kk ya....:5:julia yok bayağıdır koptu burdan...:ssz::ssz::ssz:belkide farklı topiclere girince karşılaşamıyoruz..:44:birde eskisi kadar geç vakitlerede kadar oturmuyorum.:27:.en fazla 1e kadar..:1:

erken kalkıyomuşun tatlım:27::27::27:

Canım iki gün oluyodur heralde hatırlamıyorum net..Senin buraya yazdığın gecenin ertesi günü aradım ben..Barkot numarası sordu bana,bende bilmediğim için bilmiyom dedim...
Bende baktım canım,öyle gözüküyo evet..Aramaları gerekiyo niye haber vermiyolar anlamış değilim,ne biçim görev anlayışıdır bu..:47:

Ordakiler aradımı tekrar Kırıkkaleye gelince seni?
tatlım aradılar beni bugün kargonuz adres yetersizliği nedenyle ulaştırılamamştr diyee şubeedede 2 gün beklemiş adresini bulamadıkları için neden msj atmadılar onu sormadım ama pztesi sorucamm buggün öğleden önce gidemedimm gelinmzle alşverişe falan çıktık ona üst baş falan alndı tektaştr şudur budurr zatenn acaipp kıskandımmm çatlamazsamm iyii:52::52::52:
ablam pazartesi salı alırsın hediyelerini tek benle şeyma kaldı:8::8::8::8:

eslemde kaldı amaaa onunkii şanssızlıktannn:27::27::27:

Back
X