Berenli Saatler :)

tatlım aradılar beni bugün kargonuz adres yetersizliği nedenyle ulaştırılamamştr diyee şubeedede 2 gün beklemiş adresini bulamadıkları için neden msj atmadılar onu sormadım ama pztesi sorucamm buggün öğleden önce gidemedimm gelinmzle alşverişe falan çıktık ona üst baş falan alndı tektaştr şudur budurr zatenn acaipp kıskandımmm çatlamazsamm iyii:52::52::52:

eslemde kaldı amaaa onunkii şanssızlıktannn:27::27::27:

ayyy canım hayırlı olsun nişan resmi bekliyoruz ona göree.Ayy çok heyecanlandım inş. bizde yaşayacaz demi bunları.Maşallah işleride hemen oldu kardeşinin canım yaa:52::52::52:

tatlım aradılar beni bugün kargonuz adres yetersizliği nedenyle ulaştırılamamştr diyee şubeedede 2 gün beklemiş adresini bulamadıkları için neden msj atmadılar onu sormadım ama pztesi sorucamm buggün öğleden önce gidemedimm gelinmzle alşverişe falan çıktık ona üst baş falan alndı tektaştr şudur budurr zatenn acaipp kıskandımmm çatlamazsamm iyii:52::52::52:

eslemde kaldı amaaa onunkii şanssızlıktannn:27::27::27:

hoşgeldiinn tweestiimm :48:

Hoşbuldum tatlım:38:

Sorma yaff,mutfağı temizledim..Yarın kahvaltıya misafirlerim var,akşam yemeğinede kalacaklar büyük ihtimal:27:

Bişeyler hazırladım canım çıktı:37: Temizlik yapıcam bide bakalım yetiştirebilcek miyim hepsini:36:

yetiştirirsin canım gelenlerde odun değil ya yardım eder heralde:26::26:.

erken değil tatlımm askerliğini yaptı işi gücüde tamamm zatenn evi arabasıda varr bi düzeni olsun yoluna baksınn:27::27::27:

Doğru söylüyosun canım.Evde kaldık kızz çabucak evlenelim:52::52::52:

Hoşbuldum tatlım:38:

Sorma yaff,mutfağı temizledim..Yarın kahvaltıya misafirlerim var,akşam yemeğinede kalacaklar büyük ihtimal:27:

Bişeyler hazırladım canım çıktı:37: Temizlik yapıcam bide bakalım yetiştirebilcek miyim hepsini:36:

senin gelenin gidenin çok oluyor heralde canımm:49:

Yok odun değillerdir,yengemle anneannem dedem gelcek:52::52:

Yardım ederler tabi sağolsunlar da,ben herşeyi kendim yapmak isterim hep,misafirlerim gelmeden hazır olmalı :27:

Neyseki kocacım evde sabah:52:

Doğru söylüyosun canım.Evde kaldık kızz çabucak evlenelim:52::52::52:

yaaa sormaaa ordaykenn anlamamştımdaa eve gelince resmlere falan bakıncaa çok moralim bozulduuuu benimmm:14::14:şuan sevgili odunumun burnndan getryorummm:41:

Back
X