- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
amin cnm...amiinn... forumda görmüşşsünüzdür belki...
gamzenin de ALLAH yardımcısı olsun çok zorr![]()
tanımıyorum tatlımm ben buraya takılıyorum çok fazla girmiyorum diğer topiklere canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm...amiinn... forumda görmüşşsünüzdür belki...
gamzenin de ALLAH yardımcısı olsun çok zorr![]()
Amin ablacım amin,güzel Rabbim evlatsız da bırakmasın kimseyi
Elkocum hoşgeldin canım aramıza![]()
daha yeni biaraya gelmişler normaldir zamanla eşinizde sever annesini inşallah
aminn bitanemm sağolasın tek tesellim hayattayken çok çekti daha fazla çekmeden kurtuldu diyorum
ama o kadar çok özlüyorum ki 9 sene oldu hala bazen resmine bakıp ağlıyorumm
sağol bitanem Allah'ım kimseyi annesiz bırakmasın çok zor annesizlik
eşimin en büyük şanssızlığı böle bi babaya sahip olması...
belki de sınavı böyle...
böyle zavallı insanlara acıyorum ben...
ben eşimden ayrılsam çocukla görüşmüyo die kızarım bunlar ne biçim insan anlamıyorum ???
Çöküyolar gerçekten,ben gittikten sonra babacım eve girip benim yatağıma yatmış kalkmamış uzun süre,annem diyoki baban gidince ben yattım
Çok zor oluyo çokk aklıma geldikçe gözlerim dolar hala..İlk evlendiğim aylarda,o veda anları aklıma gelir gece sessiz sessiz ağlardım inan,çok koyuyo insana
Allahıma binlerce şükür çok mutlu bir evliliğim var,ailemde bende eşimden çok memnunuz,Rabbim bozmasın..
İnşaallah Rabbim seninde karşına çok hayırlı bir insan çıkartır ve çok mutlu bir evliliğin olur canım![]()
Amin ablacım amin,güzel Rabbim evlatsız da bırakmasın kimseyi
Elkocum hoşgeldin canım aramıza![]()
hoşbulduk cnm...
çok bilmiyorum siteyi..yeni yeni öğreniyorum ne kadar büyük bi platform burası böle???
nereye bakıcağımı şaşırıyorum çoğu zaman![]()
Ahh ablam kader ya Allah sana uzun ömür versin evlatlarının başındada dimdik durmanı sağlasın
Bbam bni kızımı vermem diyo annemde sen niye beni aldın diyo babamda vermesiydi anan beri görünce hemen kapayım diye atıldın diyo
Evet canım öyle,bize bak bize takıl![]()
:)))
oğluşda uyumadı ateşi var nöbetteyim![]()
bırakmasın tatlımm evlatsızda inşallah
ben innıyorum yakın zamnda senin güzel haberinide alacağız![]()
:)))
oğluşda uyumadı ateşi var nöbetteyim![]()
inşallah bitanemmçocuklarım benim hayat kaynağım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Babalar çok kıskanıyolar kızlarını,liseden çıkınca istemeye başladılar hep beni,babam bana bile sormadan hayır demiştir çoğuna biliyo musunYaşım biraz daha büyüyünce sormaya başladı artık oda usulen,konuya odaklı şekilde değil
İlk kez eşimde,ciddi ciddi ve uzun uzun konuştuk,rızasının olduğunu söylemişti
![]()
Amin ablacım,bende inanıyorum gerçekten
Noldu abla biliyomusun,Cuma günü alışveriş yaptık eşimle..Eve geldik,eşyaları yerleştirmek için açtık poşetleri,bi baktım biberon emziğiEşime sordum sen mi aldın,yok dedi bende şimdi görünce sen aldın zannettim dedi,hatta senin için aldığımı düşünmüş
Yanlışlıkla karıştımı falan derken,fişe baktık hesapta gözüküyo
Eşime dedim,aşkım bu bir sinyal olabilir mi,belkide Allah tarafından bi mesajdır diye![]()
Olacak olacak Allahımın izniyle![]()
geçmiş olsun canımm kaç yaşında oğlunbaşka varmı çocuğun
Amin ablacım,bende inanıyorum gerçekten
Noldu abla biliyomusun,Cuma günü alışveriş yaptık eşimle..Eve geldik,eşyaları yerleştirmek için açtık poşetleri,bi baktım biberon emziğiEşime sordum sen mi aldın,yok dedi bende şimdi görünce sen aldın zannettim dedi,hatta senin için aldığımı düşünmüş
Yanlışlıkla karıştımı falan derken,fişe baktık hesapta gözüküyo
Eşime dedim,aşkım bu bir sinyal olabilir mi,belkide Allah tarafından bi mesajdır diye![]()
Olacak olacak Allahımın izniyle![]()
Allahım onları sensiz seni onlarsız bırakmasın
inş. canım ohhhh bir sürü yeğenimiz olucak
Ben kaçıyorum iyi geceler eslemim, vuslat ablam, ve yeni arkadaşşımız elkocum çok konuşamadık ama yine bekleriz tatlm![]()
canımm beniim bencede ümidinin kırılmaması için Mevlamın bi msjıdır hayra yor hayır olsun bitanemm
bende hamile olduğumdan şüphelendiğimde yatmadan önce dua ettim
Allaım bana rüyamda göster hamileysem rüyamda bebek görim diye![]()
bunu bir kaç gece tekrarladım hergecede bebek gördüm rüyamda![]()
günaydın mutlu pazarlar nasılsınız