Berenli Saatler :)

Kizlar gamzenin olayini pek anlayamadim telden giriyorum cok yavas net facedende biraz bakim dedim okuyamadim yavasliktan allah sifa versin tez zamanda insllah burayada cok zor girdim :26:

allahım yrdımcı olsun gamzemize cok üzüldüm :14::14::14::14:
cok kötü oldum cil şifalar en kısa sürede kn vericeyim.:43::43::43::43:
:43::43::43::43:

Son düzenleme:
Gamze kim ben anlamadım olayı buradaki üyelerden biri mi hasta mı ki
Rabbim şifa versin

Gamze kim ben anlamadım olayı buradaki üyelerden biri mi hasta mı ki
Rabbim şifa versin

yok uye degil cnm izmirden bi bayan ilik kanseri ve bi oglu var 2 bucuk yasinda :(
arana ilik bulunmassa doktor 3 aylik omrun var demis...:18:

Ne bilem şu Gamze olayı bide bi topik var bebeğini kaybedenler ora girdim moralim bozuldu uff

Ne bilem şu Gamze olayı bide bi topik var bebeğini kaybedenler ora girdim moralim bozuldu uff

gamze icin bende üzüldüm ALLAH TEZ ZAMANDA VERSIN SIFASINI INSALLAH(AMIN):nazar:,diger topikleride bilmiyorum ama girmiyorum ya bebegini kaybetmek gercekten üzücüdür yani 9 ay sevincle bekle sonra hüsran yada ne biliyim bi umutla hamile kalip sonra kaybetmek ALLAH SABIR VERSIN VE ISTEYEN HERKESEDE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

dün ALLAH RAHMET EYLESIN(AMIN):nazar:baykal kentin cenaze haberini izledim daha onceki roportajinida yayinladilar,kizi varmis ne arayip ne soruyomus kizim beni sildi felan diyodu kimsem kalmadi diyodu huzur evindeymis zaten kizi cenaze torenine son anda yetismis uzuldum yani dusundum yarin bigun evlat sahibi olursak bizdemi boyle olacaz yani ALLAH EVLADINDA HAYIRLISINI VERSIN(AMIN):nazar:

Son düzenleme:
Ay kapattım o sayfaları yahı bademciklerim şişti hemen bi su içeyimde geleyim ben

Back
X