Berenli Saatler :)

Kizlarrrr kocisimi uğurladım:(( Offf şimdiden cokkk özledim.

Bu arada katılım kim yaaa meraktan catlicam. Söyleyin artikkkkkkkkkkkk

canim benim Allah kavustursun senin katilin ceyda sanirim:26: geriye baska kimse kalmiyor tatlim:31:

aa aaa.. tatlim neden hemen donuyorsun ki:49:

Ceydam mı katılım:))) ben cumaya gidiyorum ins yetişirim paketime.
Benim okulum var ve bı hafta izin vermediler o yüzden böyle oldu.
Bu arada ablacim bebisim nasil buyumusmu:))

Ceydam mı katılım:))) ben cumaya gidiyorum ins yetişirim paketime.
Benim okulum var ve bı hafta izin vermediler o yüzden böyle oldu.
Bu arada ablacim bebisim nasil buyumusmu:))

anladim canim insaklah yetisir canim hediyen:16: bebis iyi tatlim 11 haftalik oldu buyumeye basladi pantolonlarima sigamiyorum
:49:

burdayimm tatlimmm burdayimm:49::49::49::49: ahhh insanin evi gibisi yokk ne cok ozlemisim yatagimiiii:16::16::16:

kocamida ozlicem ama ins dayanirim onun yoklugunaa:43::43:

yatağına kavuşmana sevindim canım ama eşinin gitmesine üzüldüm:50::50:

selam sekerler:49: bende hediyelerimi aldim katilim eslemliva:16::16::16:

İyiymm ablam sen nasılsın.Annem geldi oturuyoruz çay içiyoruz:16::16::16:

bende iyiyim tatlim:16: afiyet olsun canim benim kavusmussun annecigine:48:

Kavuştum ablam yaa.Ablam çocukların resmini kaldır yaa çekiliş topiğinden nazar değecek valla çok güzeller:16::16::16:.
Ablam annemle konuştuk eğer ben bi işe girebilirsem tabi:31::31: girdiğim zaman orduya gelicez senin için çok anlattım anneme sizleri seni falan dedim anne ben işe girincen bi cumartesi gider buluşuruz bi çay içer geliriz:52::52::52::52:

Son düzenleme:

Kavuştum ablam yaa.Ablam çocukların resmini kaldır yaa çekiliş topiğinden nazar değecek valla çok güzeller:16::16::16:.
Ablam annemle konuştuk eğer ben bi işe girebilirsem tabi:31::31: girdiğim zaman orduya gelicez senin için çok anlattım anneme sizleri seni falan dedim anne ben işe girincen bi cumartesi gider buluşuruz bi çay içer geliriz:52::52::52::52:
canim benim cok mutlu olurum bulusalim tabi yaa:48: ayy cok heyecanlandim :52::52: bende sonra pisman oldum ugrastim silemedim fotolari
elifimm ben cikiyorum canim kucuk kizimin atesi cikmis sifayi kapti yine heralde opuyorum canim:54::54:

canim benim cok mutlu olurum bulusalim tabi yaa:48: ayy cok heyecanlandim :52::52: bende sonra pisman oldum ugrastim silemedim fotolari
elifimm ben cikiyorum canim kucuk kizimin atesi cikmis sifayi kapti yine heralde opuyorum canim:54::54:

İyi geceler ablam.Geçmiş olsun benim yerime kuzuları tek tek öp ablam:16::16::16:

ben geldim kızlar dün gece gelemedim hiç iyi değildim bademciklerim şiş uyuyamıyorum ateşimde yüksekti sürekli sıcak şeyler içiyorum ama nafile:50: bu arada sabah 4 tüp kan istedi doktor:50: verdim aç karnına sonuçlar yarın çıkıcak b12 vitamini eksikliğinden süpheleniyor hadi hayırlısı bakalım sizler nasılsınız:52::52::52:

Back
X