Berenli Saatler :)

ben geldim kızlar dün gece gelemedim hiç iyi değildim bademciklerim şiş uyuyamıyorum ateşimde yüksekti sürekli sıcak şeyler içiyorum ama nafile:50: bu arada sabah 4 tüp kan istedi doktor:50: verdim aç karnına sonuçlar yarın çıkıcak b12 vitamini eksikliğinden süpheleniyor hadi hayırlısı bakalım sizler nasılsınız:52::52::52:

Geçmiş olsun sanada bitanem.Ben şimdi çıkıyorum annem bakacakmış pcye:37::37:.Kalkınca gene gelirim canım:16::16:

canim benim cok mutlu olurum bulusalim tabi yaa:48: ayy cok heyecanlandim :52::52: bende sonra pisman oldum ugrastim silemedim fotolari
elifimm ben cikiyorum canim kucuk kizimin atesi cikmis sifayi kapti yine heralde opuyorum canim:54::54:
gecmis olsun ablacimmm:38:
ben geldim kızlar dün gece gelemedim hiç iyi değildim bademciklerim şiş uyuyamıyorum ateşimde yüksekti sürekli sıcak şeyler içiyorum ama nafile:50: bu arada sabah 4 tüp kan istedi doktor:50: verdim aç karnına sonuçlar yarın çıkıcak b12 vitamini eksikliğinden süpheleniyor hadi hayırlısı bakalım sizler nasılsınız:52::52::52:

gecmis olsun berencim:38:

içiyorum tivitim ama nafile:50:
sen neler yaptın bugün:nazar:

balli sut ic basl yoksada sekerli ic bakalim,
bende gec uyandim kalktim ortaligi topladim evi supurdum,
yemek yaptim esimi ise gonderdim bulasiklari yikadim simdi oturuom iste yetenek sizsinizi izliyorum,
arada facede o oyuna bakiom ama cozemedim bi onu keske turkce olsaydi :1:
sen neler yaptin bakiyim kuzum ya hasta hasta:18:

balli sut ic basl yoksada sekerli ic bakalim,
bende gec uyandim kalktim ortaligi topladim evi supurdum,
yemek yaptim esimi ise gonderdim bulasiklari yikadim simdi oturuom iste yetenek sizsinizi izliyorum,
arada facede o oyuna bakiom ama cozemedim bi onu keske turkce olsaydi :1:
sen neler yaptin bakiyim kuzum ya hasta hasta:18:

ay sorma bende çözemedim o oyunu ama sardı beni bırakamıyorum türkçe olmadıgından birşey anlamıyorum bide benim kız sürekli ağlıyor susmuyor napcagımı şaşırdım:1::1:
bende sabahtan hastaneye gittim kan verdim canım 4 tüp kan aldı doktor b12 vitamini eksikliğinden şüpheleniyor yarın sonuçlar çıkcak işte bide eniştenle buluştum yarın yatıcam evde o yüzden sevgililer gününü bugün kutladık biz:6:bana beyaz bir kazak almış çok beğndm hemen giydim:1::1: sonrada eve geldim canım ama uyuyamıyorum boğazlarım yüzünden:43:

ay sorma bende çözemedim o oyunu ama sardı beni bırakamıyorum türkçe olmadıgından birşey anlamıyorum bide benim kız sürekli ağlıyor susmuyor napcagımı şaşırdım:1::1:
bende sabahtan hastaneye gittim kan verdim canım 4 tüp kan aldı doktor b12 vitamini eksikliğinden şüpheleniyor yarın sonuçlar çıkcak işte bide eniştenle buluştum yarın yatıcam evde o yüzden sevgililer gününü bugün kutladık biz:6:bana beyaz bir kazak almış çok beğndm hemen giydim:1::1: sonrada eve geldim canım ama uyuyamıyorum boğazlarım yüzünden:43:

ben benim kizdan bisey anlamadim,
boyna ellerini yikiyo lavaboya gidiyor bi totosunun uzerinde oturmadi :60:
ay INSALLAH birsey cikmaz cnm gecmis olsun ALLAH sifa versin(AMIN):nazar:
demek eniste bugun verdi hediyesini güle güle kullan sen ona ne aldin bakiyim,
dedigim gibi bide balli süt ic bakalim yada sekerli iyi gelir INSALLAH...
bogaz agrisi zor ya benim gecen oyleydi fena fena...:50:

ben benim kizdan bisey anlamadim,
boyna ellerini yikiyo lavaboya gidiyor bi totosunun uzerinde oturmadi :60:
ay INSALLAH birsey cikmaz cnm gecmis olsun ALLAH sifa versin(AMIN):nazar:
demek eniste bugun verdi hediyesini güle güle kullan sen ona ne aldin bakiyim,
dedigim gibi bide balli süt ic bakalim yada sekerli iyi gelir INSALLAH...
bogaz agrisi zor ya benim gecen oyleydi fena fena...:50:

benim kızda sürekli gezmek istiyor çıldırcam:27::27:
fena ama ne fena tivitim dün gece sabaha kadar pencerenin önünde dışarıyı izledim napim uyuyamıyorum:43::43:
allah herkese sağlık sıhat versin gerisi önemli değilmiş ya:43::43:

benim kızda sürekli gezmek istiyor çıldırcam:27::27:
fena ama ne fena tivitim dün gece sabaha kadar pencerenin önünde dışarıyı izledim napim uyuyamıyorum:43::43:
allah herkese sağlık sıhat versin gerisi önemli değilmiş ya:43::43:

AMIN:nazar:canim aynen oyle canim ya önce saglik,sihhat...
bogazinida sicak tut bari esarp felan varsa sal falan dola boynuna :26:

ben bogazim agridiginda oyle yaparim,
sen sar bogazini ama fazla skmadan bol olsun ama sicak tutsun diye,
bide sekerli süt ic sicak sicak bakalim iyi gelir iNSALLAH:42:

hemen boğazımı sarıyorum tivitim allah razı olsun kız bence bu sene senin bebeğin olcak içime doğuyo hemde kız:52:

hemen boğazımı sarıyorum tivitim allah razı olsun kız bence bu sene senin bebeğin olcak içime doğuyo hemde kız:52:

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM(AMIN):nazar:
ay INSALLAH INSALLAH vuslat abladan sonra benim bebeimlede teyze olursun:1::emir_bebek::nazar::16:

berenim balli sicak cay iyi gelirmis,netten bakiyorumda,
birde tuzlu suyla gargara yap bogazina yarim bardak suya 4 te bir corba kasigi tuz konuyormus...
ben bakayim baska neler varmis :26:

Back
X