iyilik senden ne haber bol bol cekilise katiliyon![]()
Benden de iyilik nolsun,beni mi takip ediyon kız

Ya tutarsa hesabı katılıyoruz bakalım,şansın ne zaman vuracağı belli olmuyo ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyilik senden ne haber bol bol cekilise katiliyon![]()
takipteyimmmçarşambaa günü koyarr resmini burayaa eslem takip ett tweetyyy:)))![]()
Benden de iyilik nolsun,beni mi takip ediyon kız
Ya tutarsa hesabı katılıyoruz bakalım,şansın ne zaman vuracağı belli olmuyo kiYazın harika bir pardesü kazanmıştım,nazar değdi heralde,ilk ve son kazanışım oldu
![]()
sağol canım bademciklerim şiş üstüne bide nezleyim üstüne 4 tüp kan verdim yarın sonuçları alıcam işte![]()
hoşbuldukk yavrummmm bende internetten örnek görüp dikmiştimm amaa bundan güzel oldu
tamam dikmem canım o zaman.Hoşgeldin bu arada![]()
hoşbuldukkk kurbancığımmmmmHoşbuldum Berenim,şimdi nasılsın canım
Tweest güzel katilim hoşgeldin![]()
sağol canım bademciklerim şiş üstüne bide nezleyim üstüne 4 tüp kan verdim yarın sonuçları alıcam işte![]()
Neysem kızlar bizim yat borusu çaldı.Hepinizi çok öptüm Allah rahatllık versin.Hayırlı geceler![]()
Kıyamamİnşaallah bişey çıkmaz canım
Bugün eşimin sonuçlarını alacaktık ama acil toplantısı çıktı,yarına kaldı..Yarın gidicez bakalım sonuçlarını almaya,dua edelim birbirimize Berenim inşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
![]()
![]()
hoşbuldukk yavrummmm bende internetten örnek görüp dikmiştimm amaa bundan güzel oldu
hoşbuldukkk kurbancığımmmmm
geçmişş olsun canımm bol bol c vitamini alll emii![]()
Neysem kızlar bizim yat borusu çaldı.Hepinizi çok öptüm Allah rahatllık versin.Hayırlı geceler![]()
kızçelerim ben yatıyorum hiç iyi değilim ateşimde çıktı biraz hepinize iyi geceler sağlıgınıza çok dikkat edin öpüyorum sizi![]()
kızçelerim ben yatıyorum hiç iyi değilim ateşimde çıktı biraz hepinize iyi geceler sağlıgınıza çok dikkat edin öpüyorum sizi![]()
günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun hep mutlu olun