Berenli Saatler :)

Neysem kızlar bizim yat borusu çaldı.Hepinizi çok öptüm Allah rahatllık versin.Hayırlı geceler:16::16::16::16:

çarşambaa günü koyarr resmini burayaa eslem takip ett tweetyyy:))):27:
takipteyimmm:10::10:
Benden de iyilik nolsun,beni mi takip ediyon kız :27::27:

Ya tutarsa hesabı katılıyoruz bakalım,şansın ne zaman vuracağı belli olmuyo ki:37: Yazın harika bir pardesü kazanmıştım,nazar değdi heralde,ilk ve son kazanışım oldu:1::1:

bende katilacamda esim diyor kandiriyolar falan zaten biseye inanmaz :60:

sağol canım bademciklerim şiş üstüne bide nezleyim üstüne 4 tüp kan verdim yarın sonuçları alıcam işte :31:

Kıyamam:31: İnşaallah bişey çıkmaz canım:38: Bugün eşimin sonuçlarını alacaktık ama acil toplantısı çıktı,yarına kaldı..Yarın gidicez bakalım sonuçlarını almaya,dua edelim birbirimize Berenim inşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırız:31::31::nazar: :nazar:

tamam dikmem canım o zaman.Hoşgeldin bu arada:54::54:
hoşbuldukk yavrummmm bende internetten örnek görüp dikmiştimm amaa bundan güzel oldu :27::27:
Hoşbuldum Berenim,şimdi nasılsın canım:38::nazar:

Tweest güzel katilim hoşgeldin:21:
hoşbuldukkk kurbancığımmmmm
sağol canım bademciklerim şiş üstüne bide nezleyim üstüne 4 tüp kan verdim yarın sonuçları alıcam işte :31:

geçmişş olsun canımm bol bol c vitamini alll emii:16:

Kıyamam:31: İnşaallah bişey çıkmaz canım:38: Bugün eşimin sonuçlarını alacaktık ama acil toplantısı çıktı,yarına kaldı..Yarın gidicez bakalım sonuçlarını almaya,dua edelim birbirimize Berenim inşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırız:31::31::nazar: :nazar:

sağol canım benim yatarken sizede dua edicem:16::16:
ama şükürler olsun ben boğaz agrısından uyuyamıyorum diğer insanlar ne hastalıklarla boğuşuyorlar benimki neki:31:

kızçelerim ben yatıyorum hiç iyi değilim ateşimde çıktı biraz hepinize iyi geceler sağlıgınıza çok dikkat edin öpüyorum sizi:16:

insanın annesi gibisi yok ya ben hastayım diye nasıl güzel kahvaltı hazırlamış allah razı olsun ondan :16::16:

sevgililer gununuz kutlu olsunn berenım nsılsın annemmmm:16::16::16::16::16::16:
nsıl oldun..:26::26:
sevgililer gününüz kutlu olsun nnnn:37::37::37::37::37:

Mrb kk'nin en tatlı bayanları. Nasılsiniz??
Ben cokkk hastayim bademciklerim şişmiş burnum akiyo basım catliyo birde halsizlik:(
Bu halde okuldayim:S bian önce bitsede eve gitsem.

$animation3d[1].webp:16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X