Berenli Saatler :)

bennn sevgililerr gününden vee diğerr anlamsız ticari amaçlaa çıkartlımş özel günlerdendeee nefrett ediyorummm vııcıkk vıcık herkestee anlamsız aynı hediyelerden oluyo bana göre hiççbi anlamı yokkk herkesiz kutladığı bi günn nekadar özel olablrki off sevmiyorum iştee annemde banaa erkeğin odunu yontulurdaa senden bihalt olmazz babasının kızı dedi zatenn:27::27::27:yinedee seven ve önmseyenn herkesinkii kutlu olsunn:52::52:

bennn sevgililerr gününden vee diğerr anlamsız ticari amaçlaa çıkartlımş özel günlerdendeee nefrett ediyorummm vııcıkk vıcık herkestee anlamsız aynı hediyelerden oluyo bana göre hiççbi anlamı yokkk herkesiz kutladığı bi günn nekadar özel olablrki off sevmiyorum iştee annemde banaa erkeğin odunu yontulurdaa senden bihalt olmazz babasının kızı dedi zatenn:27::27::27:yinedee seven ve önmseyenn herkesinkii kutlu olsunn:52::52:

bende ilgilenmiyorum böyle günlerle tatlımm aslında
ama kocişimden çiçek alıyorum o yüzden seviyorumm bu gnü:27::27:
:27:

sevgililer gununuz kutlu olsunn berenım nsılsın annemmmm:16::16::16::16::16::16:
nsıl oldun..:26::26:
sevgililer gününüz kutlu olsun nnnn:37::37::37::37::37:

annen iyi kuzum doktordan geldim sonuçlarım iyi b12 eksikliği varmış benexolb12 diye bir hap verdi bide gribim ya boğazım için ilaç yazdı inşallah çabucak iyileşirim ofeliyacım sen nasılsın:49:

sağolsun en yakın arkadaşım bana geçmiş olsuna geliyormuş portakallı kek yaptım makarna salatası yaptım kızlar bu kadar yetermi çay yaptım bide hasta olmasam daha güzel şeyler yapardımda:31:

:48::48::48::48::48:.Aynen katılıyorum sevginin günümü olurda sevgilinin günü olsun:ssz::ssz::ssz::ssz:

:48::48::48::48::48:.Aynen katılıyorum sevginin günümü olurda sevgilinin günü olsun:ssz::ssz::ssz::ssz:

sevene hergun bayram:27::27::27::27: bende bu sevgililer gununde yanlizim ama onemli olan kalplerin her daim beraber olmasii:16::16:

aynı durumdayız evrenim:43::43:
:2::2::2: sabahtan beri ihlamur iciyorum... hastalanmayiiii hic mi hic sevmiyorum.... rabbim hastalara sifa versin

kizlar size komik bisi anlatim:1::1::1:

kocam dun turkiyeye gitti...
bende aksam saat 10da uyumusum... okadar cokkkk uyumusum kii..
sonra telefonum caldi bende uyandim teli actim kocam ariyo... evrenim bende simdi eve geldik dedi sen ne yapiyorsun dedi..
bende dedim ki yeni uyandim hazirlanacam okula gidecem.. kocamda hmmm tamam dedi:111::111:
teli kapattim saatde bakim dedim hazirlanacam yaa okula gitmek icin... bi baktim :53::53::53::53: saat daha 23:50:53::53::53:
sokkk oldum inanamadim icimden dedim herhalde saat bozuk.. kalktim salona gittim, daha annemle babam oturmuslar...
ve saat gercektende 23:50:52::52::52: hemen kocami aradim bana salak demesin diye:1::1::1:

sonra telefonum caldi bende uyandim teli actim kocam ariyo... evrenim bende simdi eve geldik dedi sen ne yapiyorsun dedi..
bende dedim ki yeni uyandim hazirlanacam okula gidecem.. kocamda hmmm tamam dedi:111::111:
teli kapattim saatde bakim dedim hazirlanacam yaa okula gitmek icin... bi baktim :53::53::53::53: saat daha 23:50:53::53::53:
sokkk oldum inanamadim icimden dedim herhalde saat bozuk.. kalktim salona gittim, daha annemle babam oturmuslar...
ve saat gercektende 23:50:52::52::52: hemen kocami aradim bana salak demesin diye:1::1::1:

ilahi evrenim ya:1::1:

:60::60::60::60:

eskiden banada cok olurdu bu ya cumartesi sabahi kalkardim okula gidecem diye :60:

Son düzenleme:
Back
X