Berenli Saatler :)

kız bende eşyaları sattım dedim içimden satıyım yenilerini alıyım diye ama param yok hepsi ucuza gitti yemeğe elife gidiyorum yıkanmayada melezgüzele gidiyorum:1::1::1::1:

hahaha melezin tuvalet kapisi yanlis yerde girilmiyor,bende ablamin evine gidiyorum :60:

bana gül yetiyor zaten canımm istemiyorumm alma hediye dedim
olsun ben alıcamm dedi :49:

ya ben bi ara o oyunu indirmeye çalıştım ama paralı olduğu için vazgeçmiştim o oyun heralde :26:
oyun cdsinde aynımı sizin oynadığınızla acaba

aynida biz online oynuyoruz boylesi daha zevkli :)

bana gül yetiyor zaten canımm istemiyorumm alma hediye dedim
olsun ben alıcamm dedi :49:

ya ben bi ara o oyunu indirmeye çalıştım ama paralı olduğu için vazgeçmiştim o oyun heralde :26:
oyun cdsinde aynımı sizin oynadığınızla acaba

al bi hesap ablacım ya değişik isimle al sadece oyun oynamak için:49:

kizlar size komik bisi anlatim:1::1::1:

kocam dun turkiyeye gitti...
bende aksam saat 10da uyumusum... okadar cokkkk uyumusum kii..
sonra telefonum caldi bende uyandim teli actim kocam ariyo... evrenim bende simdi eve geldik dedi sen ne yapiyorsun dedi..
bende dedim ki yeni uyandim hazirlanacam okula gidecem.. kocamda hmmm tamam dedi:111::111:
teli kapattim saatde bakim dedim hazirlanacam yaa okula gitmek icin... bi baktim :53::53::53::53: saat daha 23:50:53::53::53:
sokkk oldum inanamadim icimden dedim herhalde saat bozuk.. kalktim salona gittim, daha annemle babam oturmuslar...
ve saat gercektende 23:50:52::52::52: hemen kocami aradim bana salak demesin diye:1::1::1:

Eşin çakmadı mı yoksa çaktırmadı mı canım:1::1:

facede oyuna dalmistir :1:
benide bulastirdilar evimin bi sürü eksigi var ama param yok :60:

:ssz::ssz::ssz: daha çok yolunuz varrr ot temizle canım en fazla para onda var:1::1:

iyi birsey cikmamis ALLAH SIFA VERSIN CANIM(AMIN):nazar:

ben esyalarimi sattim evi bastan doseyecektim ama esyalar ucuza gitti,
parada yok esyalari aldim bu seferde kurmayi bekliyorum :1:
uyku zamani yada wc banyo zamani baskasinin evine gidiyorum :60:

hiç satmayın yaa çok ucuza gidiyıoo

elifin yemeklerini yiiyorum mikro dalgasında ısıtıp:1:
elif her gün soruyo kim yedi yemeklerimi diyee:49:

Yemek sorun değilde tuvalet tıkanıyo yaaa:1::1::1:

Ayrıca selamm kızlarrrrr

elifin yemeklerini yiiyorum mikro dalgasında ısıtıp:1:
elif her gün soruyo kim yedi yemeklerimi diyee:49:

:ssz::ssz::ssz: daha çok yolunuz varrr ot temizle canım en fazla para onda var:1::1:

Ayrıca selamm kızlarrrrr

elif hosgeldinnn...
ben mutfagi yaptim artik yemegimi evde yiyorum ama tuvalet kuvet yatak odasi daha kurulmadi ya kurmasida ayri dert simdi bi koltuk aldim,biraz daha ot temizliyip banyoma ayna alacam :1:

Ayrıca selamm kızlarrrrr

hoşgeldinn elifiimmm:16::16:

canım benim nohut istemedi canımm:49: ben şimdi pilav ısıtıyorum yanınada bezelye ohhh doydumm:56:

tamamm bitanemm
:16::16:becerebilirmiyim acaba hiç oynamadım:26:

afiyet olsun canım becerirsin ya ben bile becerdim düşün hatta ben oyunu daha çözemedim ama çözcem inşallah:27::27:

elif hosgeldinnn...
ben mutfagi yaptim artik yemegimi evde yiyorum ama tuvalet kuvet yatak odasi daha kurulmadi ya kurmasida ayri dert simdi bi koltuk aldim,biraz daha ot temizliyip banyoma ayna alacam :1:

Canım dove veriyo bedava altta alsana.Hiç kurmana gerek yok:1::1:

hoşgeldinn elifiimmm:16::16:

iyimmm ablam.Ablam bebişin yastığını ve yeleğini ben yapıcammm ilk örgü deneyimim olacaka ama :27::27::27::27:

kabul etcem elifim de facede değilimki:50::50:

tamam girince kabul etsene hatta giremez misin şimdi odamı tamamlayayım:16::16:

Saçma sapan bi hesap aç ablam kızının adına da olmasına gerek yok ki:16::16::16:

tatlımm kızımda istiyordu beraber çekildikleri fotolar varmış arkdşlarıyla onları atarız pcye diyodu
o yüzden dedim onun adına alayım diye:49:

elif hosgeldinnn...

yaww ne değişik oyunmuş bu yaa:21: bide çalışıyormusunuz para kazanmak için:1::1:

Back
X