Berenli Saatler :)

Canım dove veriyo bedava altta alsana.Hiç kurmana gerek yok:1::1:

iyimmm ablam.Ablam bebişin yastığını ve yeleğini ben yapıcammm ilk örgü deneyimim olacaka ama :27::27::27::27:

tamam girince kabul etsene hatta giremez misin şimdi odamı tamamlayayım:16::16:

bi tek kuvetmi veriyor :26:

tatlımm kızımda istiyordu beraber çekildikleri fotolar varmış arkdşlarıyla onları atarız pcye diyodu
o yüzden dedim onun adına alayım diye:49:

yaww ne değişik oyunmuş bu yaa:21: bide çalışıyormusunuz para kazanmak için:1::1:

Ben bereninin kızını ağlatıyorum hep ablam:47::47::47::27::27::27::27:

[video=youtube;zWglPKW04ms]http://www.youtube.com/watch?v=zWglPKW04ms&feature=relmfu[/video]
ay ben bu sahnede nasıl ağladım ya:43::43:

tatlımm kızımda istiyordu beraber çekildikleri fotolar varmış arkdşlarıyla onları atarız pcye diyodu
o yüzden dedim onun adına alayım diye:49:

yaww ne değişik oyunmuş bu yaa:21: bide çalışıyormusunuz para kazanmak için:1::1:
abla calismiyorsunda bahcede ot mot var onlari temizliyoruz :60:

Yok bizim banyolarda var ya duşa kabin dove yazan onu veriyo tatlım

tamam aldim ama hani nerde ?

Canım dove veriyo bedava altta alsana.Hiç kurmana gerek yok:1::1:

iyimmm ablam.Ablam bebişin yastığını ve yeleğini ben yapıcammm ilk örgü deneyimim olacaka ama :27::27::27::27:

bitanemm benim :38: ilk deneyimde benim için uğraşman beni dahada mutlu ederdi bitanemm:49:
ama yine söylüyorum nolur zahmet etmeyin kızlar inanın sizin düşünmeniz bile yeter:16::16:
yaa ben niye daha önce üye olmamışım buraya bu kadar içten arkadışım olmadı hiç
beni kendi ailem düşünmüyor bu kadar
bitanesinizzz hepinizzz:16::16::16::16::16:

bitanemm benim :38: ilk deneyimde benim için uğraşman beni dahada mutlu ederdi bitanemm:49:
ama yine söylüyorum nolur zahmet etmeyin kızlar inanın sizin düşünmeniz bile yeter:16::16:
yaa ben niye daha önce üye olmamışım buraya bu kadar içten arkadışım olmadı hiç
beni kendi ailem düşünmüyor bu kadar
bitanesinizzz hepinizzz:16::16::16::16::16:

Uğraşacaz tabi ablam yeğenimizz oluyo teyzelik öyle kolay değil.Zaten kız kardeşim olamadığından teyze olamayacaktım şimdi sizler sayenizde olacağım teyze:16::16::16::16:

Back
X