Berenli Saatler :)

kızlar yeter artık ev için para harcadıgım birazda üst baş alıcam yeni kıyafetler gelmiş bütün paramı harcıycam:52:

hoşgeldin canım:16::16::16:

Bizde merkezdeyiz ablam samsuna geldiysen çok kolay bir yerde evimiz limana yakınız.ama çok da sürmüyo demi samsun ordu 1:30 ancadır heralde

hoşgeldinn tatlımm:48:bende iyiyim canım allah bozmasın canım hep iyi ol:nazar::nazar:

hosgeldddddddddinnnnnnnn:52:

hoşgeldin canımcım:49::49::49:

hhhoşşşgelmişsinnn tatlımmmm:27::27:
hoş bulduk cnlrım güzel arkadaşlrım... Benimmmmmm:16::16:

ben seni bulurum vuslatım hesabın adını soyadını bana özel mesaj at:49:

tamam berenimm:49:
ablaaaaaaaaaaaaaaa:73::73::73::73::73:

efendiiiimmmmmm talııımmm :38:

hoşgeldin canım:16::16::16:

Bizde merkezdeyiz ablam samsuna geldiysen çok kolay bir yerde evimiz limana yakınız.Ama çok da sürmüyo demi samsun ordu 1:30 ancadır heralde

evet canım istanbula gidip gelirken samsuna gelince orduya geldik sayıyordum artık:1::1:
molalarıda en çok termalde veriyordukk

kızlar yeter artık ev için para harcadıgım birazda üst baş alıcam yeni kıyafetler gelmiş bütün paramı harcıycam:52:

Bende kıyafet alayımda sevinsin hint fakiri:1::1::1:

Bende berenin kızını ağlatayım bari :1: :1:

tamam berenimm:49:

efendiiiimmmmmm talııımmm :38:

evet canım istanbula gidip gelirken samsuna gelince orduya geldik sayıyordum artık:1::1:
molalarıda en çok termalde veriyordukk

Yakın arası baktım şimdi 2:30 -3:00 saat sürüyormuş yinede bilet ücretleri 20 liraymış inş.. işe girince annemide alır gelirim ablam:16::16:

Son düzenleme:
sayfalarım dondu kaldıı 10dak uğraşıyorum msj yollamaya:47:
bereniimm geldimi msj:26:

Bende kıyafet alayımda sevinsin hint fakiri:1::1::1:

Bende berenin kızını ağlatayım bari :1: :1:

Yakın arası baktım şimdi 2:30 -3:00 saat sürüyormuş yinede bilet ücretleri 20 liraymış inş.. işe girince annemide alır gelirim ablam:16::16:

bekliyorum bitanemm en kısa zamanda:16::16:

Back
X