Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nbr kızlr nasılsınız bakayımBen cok iyiyimmmmm
![]()
Nbr kızlr nasılsınız bakayımBen cok iyiyimmmmm
![]()
hoşgeldin canım
Bizde merkezdeyiz ablam samsuna geldiysen çok kolay bir yerde evimiz limana yakınız.ama çok da sürmüyo demi samsun ordu 1:30 ancadır heralde
hoşgeldinn tatlımmbende iyiyim canım allah bozmasın canım hep iyi ol
![]()
hosgeldddddddddinnnnnnnn![]()
hoşgeldin canımcım![]()
hoş bulduk cnlrım güzel arkadaşlrım... Benimmmmmmhhhoşşşgelmişsinnn tatlımmmm![]()
kızlar yeter artık ev için para harcadıgım birazda üst baş alıcam yeni kıyafetler gelmiş bütün paramı harcıycam![]()
ben seni bulurum vuslatım hesabın adını soyadını bana özel mesaj at![]()
ablaaaaaaaaaaaaaaa![]()
hoşgeldin canım
Bizde merkezdeyiz ablam samsuna geldiysen çok kolay bir yerde evimiz limana yakınız.Ama çok da sürmüyo demi samsun ordu 1:30 ancadır heralde
tamam berenimm
efendiiiimmmmmm talııımmm
evet canım istanbula gidip gelirken samsuna gelince orduya geldik sayıyordum artık
molalarıda en çok termalde veriyordukk
kızlar yeter artık ev için para harcadıgım birazda üst baş alıcam yeni kıyafetler gelmiş bütün paramı harcıycam![]()
tamam berenimm
efendiiiimmmmmm talııımmm
evet canım istanbula gidip gelirken samsuna gelince orduya geldik sayıyordum artık
molalarıda en çok termalde veriyordukk
senin ustun guzel bide bana bak giymediklerin varsa bana ver![]()
yeni üstüm nasıl
ay banyoyu bok götürüyo yaa temizliyim az![]()
Hu huuuuu ben geldimmmmmmmm![]()
yeni üstüm nasıl
ay banyoyu bok götürüyo yaa temizliyim az![]()
Bende kıyafet alayımda sevinsin hint fakiri
Bende berenin kızını ağlatayım bari![]()
Yakın arası baktım şimdi 2:30 -3:00 saat sürüyormuş yinede bilet ücretleri 20 liraymış inş.. işe girince annemide alır gelirim ablam![]()
hosgeldin cnm ya bende simdi sizin wcyi kullaniyordum![]()
hoşgeldiinn melezimm![]()