Berenli Saatler :)

Canım abim Samsunun ilçesinde öğretmen bende arasıra abimin yanında kalıyorumm haftasonları merkeze evimze geliyoruz.Geçen hafta çok kar yağmıştı gelememiştik evimize şükürler olsun geldi bu hafta

Ne kardı bu sene ki de yaaaaa:2::2::2:

Aaa mahsur kaldın desene hadi çok şükür gelebilmişsin evine
Geçmiş olsun canım benim.
Evim evim güzel evim:16:

Aaa mahsur kaldın desene hadi çok şükür gelebilmişsin evine
Geçmiş olsun canım benim.
Evim evim güzel evim:16:

Aynen öyle canım evim evim güzel evim.Annem şimdi ananeme gidince rahat edemiyo hemen geri dönüyo dönüncede ahh benim güzel evim diyo.Diyorum ileride bende mi böyle olacam evlenince ama insan babasının evinde nasıl rahat edemez ki:26::26:

Aynen öyle canım evim evim güzel evim.Annem şimdi ananeme gidince rahat edemiyo hemen geri dönüyo dönüncede ahh benim güzel evim diyo.Diyorum ileride bende mi böyle olacam evlenince ama insan babasının evinde nasıl rahat edemez ki:26::26:

Yok hayatım inanırmısın özlüyor insan evini
Hayır rahat edememe durumu değil ama kendi düzenini özlüyorsub
Evinde her şeye kendin karar veriyorsun
Ben en çok yatağımı özlüyorum yaa
Annemgile gittiğim zaman:1:

kızlar ankara feci soğuktu bugün nasıl rüzgar vardı yaaa:5:

ayy bugünde samsunda bir yağmur vardı ki bardaktan boşalır gibi.Çarşıya çıkıp gezecektim 15 günden sonra ama çıkamadım:43::43::43::43: sadece 2 kez sağlık ocağına bi kez markete gidebildim gezmekten sayılırsa:36::36::36::36::36:

Ay bunun sesi birden niye böyle açılıyor ödüm koptu valla:53:
Ahanda çocuğum olmayacak

Yok hayatım inanırmısın özlüyor insan evini
Hayır rahat edememe durumu değil ama kendi düzenini özlüyorsub
Evinde her şeye kendin karar veriyorsun
Ben en çok yatağımı özlüyorum yaa
Annemgile gittiğim zaman:1:

Bende evime gelince yatağıma sarılıyorum seni aldatmadım bitanem bende seni çok özledik bu gece seninleyim diye konuşuyorum onunla kimse senin yerini tutamaz diyorum:9::9::9::9::9::9::9:

olsun elifim yinede biraz açılmışsındır:49:

yine köyden iyii
Ay bunun sesi birden niye böyle açılıyor ödüm koptu valla:53:
Ahanda çocuğum olmayacak

Allahım bugün ben bi korkttum hamile olsam bebem düşerdi.Ekmek alıp gelmiştim gökyüzünde bi ışık gördüm hemen kapatayım kapıyı derken bi gök gürültüsü ki bi bağırmışım acayip korkttum yaaa gök yarıldı sanki:53::53::53::53:

Son düzenleme:
Back
X