Berenli Saatler :)

olurmu hiç ya bebek teni ne kadar hassas bi kıyafeti kaç gün giydiriceklermiş ki:53:
ben hergün başka cici giydiriyodum:21: azızık ağzı aksa hemen yeni kıyafett:49:

Ohh ne güzel vuslat ablacığım mis gibilerdidir şimdi senin çocukların bebekken
Burcu burcu kokuyorlardıdır bebekkenn:emir_bebek::16:

Aslında denemek lazım burada ucuzcu bi ayakkabıcı avr diyorum alayım oradan bi topuklu evde deneye deneye öğreneyim iyi olur demi:26::26:

Ben sevmiyorum benimde var öyle küçük topuklu ama rahat edemiyorum yakışmıyormuş gibime geliyo.

bence giyilcekse güzel bir topuklu giyilmeli ufak topuk ben giyemiyorum ya:50:

Ben de bu çantalardan birini aldım kızlar, kargodaymış henüz gelmedi.

Üst sıradaki modelin sarısını aldım. Yeşili çok beğenmiştim aslında ama kalmamış yaa hemencik bitirmişler :19:

19.90TL canım ama hepsi tükendi :25:

Bendede var benzeri ama ben 30liraya almıştım bide 50den inmişti:53::53::53:

kızçelerim ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor iyi geceler allah rahatlık versin:49:
anneniz sizi seviyor:43::43::43:

Aslında denemek lazım burada ucuzcu bi ayakkabıcı avr diyorum alayım oradan bi topuklu evde deneye deneye öğreneyim iyi olur demi:26::26:

Ben sevmiyorum benimde var öyle küçük topuklu ama rahat edemiyorum yakışmıyormuş gibime geliyo.

bende giyemiyorum ince topuk canım mahvediyor ayaklarımıı ama dolgu topuk giyiyorum:21:

bende bebişe yelek başlıcam bitince fotosunu koyarımm
bakim beğenecekmisinizz:49:

Ablam bugün yağmur yağmasa bende almaya gidecektim bebişe ama hiç çıkmadım dışarıya.Yarın alacağım inş. ilk deneyiyimim olacaka hataları görmezden gelirsin artık

ay çok şık ya pantolon ve üstüne beyaz bir tişört altına bu çok yakışır ya:12::12:
evet canimmm:40:
Bayılıyorum pudra rengi ayakkabılara ama daha hiç alamadım:50:
Güle güle kullan kızzzz:34:
tessekurler bende bir takimin altina almistim yurumek zor ama mecbur :1:
Ben de bu çantalardan birini aldım kızlar, kargodaymış henüz gelmedi.

Üst sıradaki modelin sarısını aldım. Yeşili çok beğenmiştim aslında ama kalmamış yaa hemencik bitirmişler :19:

ayy cok guzeller:16:
Tiwim çok şıklarrrrrrrr:52:
Yaa tamda benim favori rengimmm
bende istiyorummmmmmmmm
Güle güle giyin tatlım
Ama inşallah hamile kalırsında giyinemzsin bu ayakkabıyı:27:
INSALLAH kalayimda varsin giymeyeyim zaten zor yuruyorum topukluyla :1:
doğurduktan sonra giyer oda:49:
:38::38::38::38::38:
kızçelerim ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor iyi geceler allah rahatlık versin:49:
aaa nereye ya :(

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN :3::3:

zaten param da yok ki bu günlerde olsun iyiki tükenmiş canım:1::1:

ahahhaaa :1: kız var ya ben de bazen markafoni, trendyol falan gezerken bişeyi çok beğeniyorum mesela ama inş. tükenmiştir diyorum almayayım diye çünkü tükenmemişse dürter beni alayım diye. Almayınca da aklıma takılıcak. beğendiğim şey tükensin diye dua ettiğim oluyo zaman zaman. Öyle de bi deliyim yani :60:

internetten mi aldın canım yoksa mağazadan mı? :26:

İstiklal de her rengi var canım 20 tl ydi orda da:31:

İyi gecelerrr Berenimmmmm Allah rahatlık versinnnn:48:

Ben de kaçıyorum artık kızzlarrrr duş almam lazımmmm erkek arkadaşımla buluşcaz sabah:23:
Herkese iyi gecelerrrrrrrrr:54::54::54:

İyi geceler canım Allah rahatlık versin
Bende çıkayım yahu eslemmmmm seni bekliyorum hadi gelllllllll

Ohh ne güzel vuslat ablacığım mis gibilerdidir şimdi senin çocukların bebekken
Burcu burcu kokuyorlardıdır bebekkenn:emir_bebek::16:

benimkiler biraz tikli gibi oldular yaa sayemde sürekli üst değiştirdiğim için onlarda üzerlerine su bile damlasa azcık bu ıslandı çıkarıcam diyolar bende kızıyorum bu sefer çocuklara:22:

Ay Eslemciğim çok bekledim ama gelmedin
Kusura bakma canım çok uykum geldi yarın geldiğimde bakarım inş

iyi geceler balım, Allah rahatlık versin :16: kokulu kokulu öptümmm :54::54::54: :60:
Güle güle kullan canım
Yeşilide şıkmış ama

çok teşekkür ederimmm :29:
ayy cok guzeller:16:

sağol fıstık :27: :29:
İstiklal de her rengi var canım 20 tl ydi orda da:31:

İyi gecelerrr Berenimmmmm Allah rahatlık versinnnn:48:

Ben de kaçıyorum artık kızzlarrrr duş almam lazımmmm erkek arkadaşımla buluşcaz sabah:23:
Herkese iyi gecelerrrrrrrrr:54::54::54:

iyi geceler canım sana da... :29:

benimkiler biraz tikli gibi oldular yaa sayemde sürekli üst değiştirdiğim için onlarda üzerlerine su bile damlasa azcık bu ıslandı çıkarıcam diyolar bende kızıyorum bu sefer çocuklara:22:

Ayyy yavrularımm benim maşallah
Nasılda terbiye olmuşlar.:nazar:Ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememişler

Eveett kızlar,bunlarda benim doğmamış bebeklerime aldığım ciciler:31::31:Bu oğluşum içinn:21: $180220122252.webpBu da arkası:21:$180220122256.webpBu da kızım için,alt üst takım :21:$180220122260.webpBu üstü:21:$180220122262.webpBu da altı:21:$180220122265.webpMevlam inşaallah hayırlı ve en kısa zamanda,içlerine girecek hayırlı evlatlar nasip eder:31::31:

Hadi cümleten hayırlı geceler
Allah'a emanet olun hepinize tatlı rüyalarr:54:

Eveett kızlar,bunlarda benim doğmamış bebeklerime aldığım ciciler:31::31:Bu oğluşum içinn:21:Eki Görüntüle 349486 Bu da arkası:21:Eki Görüntüle 349487 Bu da kızım için,alt üst takım :21:Eki Görüntüle 349488 Bu üstü:21:Eki Görüntüle 349489 Bu da altı:21:Eki Görüntüle 349490 Mevlam inşaallah hayırlı ve en kısa zamanda,içlerine girecek hayırlı evlatlar nasip eder:31::31:

Amanınnn ikincisi çok tatlıı maşallah
Ama ilki büyük değil mi biraz:26:
Niye ikiside erkek çocuğu için ya pembişde alsaydın
İnşallah giydirmek nasip olur yaa Rabbim gönlüne göre versin canım benimm:16::31:

Back
X