Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbr ben geldim berenimmmmmmmmmmmmmmm nerdesin?![]()
Kuzuuu bunlar neeeeeeeeee ben de isterim bananeee![]()
Gözlerim döndüüüüüüü sen mi yaptın kızzzz ne hamaratsın öylee
Hoşgeldin tatlım bu aradaa naberrTelefonum kardeşimde rehin durumda
yarın alıyorum kuzummmm mesaj atabilcem artıkkkkkk![]()
kuzucum resimler netten alıntı ama bugün bunları yaptım yedik afiyetle gelsin kiilolar zaten çatladım çatlıcagım kadar
yarın mesajlaşalım o zaman![]()
Afiyet şeker olsun tatlımmmm
Kızçelerin nerden bakimmmm çok sessiz bugün burasıııı![]()
Öhöm öhömmmm beni anlatmış valllaa kızzzmelezcim okuuu
Yengeç
Sevgili Yengeçler duyguların lisanını sizin kadar güçlü kim konuşabilir ve kim sizin kadar sahip olduklarının değerini bilerek koruyabilir ve kollayabilir. İçtenliğinizle, güvenilirliğinizle başkalarına rehberlik edebilirsiniz.
Yöneticiniz Ay gezegeni, sizi ışığıyla sarıp sarmalar ve size nerede bulunmanız gerektiğini yansımalarıyla gösterir.
Siz de bilirsiniz ki, istediniz mi yapamayacağınız şey yoktur. İnsanlardan uzak kalmadan, hayatın sıkıntıları karşısında bocalamadan, umutlarınızı dimdik ayakta tutarak geleceğinizi şekillendirebilecek kadar güçlüsünüz.
Sezgileriniz ve içgüdüleriniz size arkadaşlık ederek, hedeflerinizi gerçekleştirmenizde kolaylık sağlar. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı olan ruhunuz, uyum sağlama yeteneğinizle birleştiğinde iki misli kuvvetlenebilir.
Bu kuvvet ise, yolunuzda trafik işaretleri gibi nerde durmanız, nereye gitmeniz ve ne yapmanız gerektiği konusunda sizi destekleyicidir.
Siz öncü su grubu burcusunuz. Güç kaynağınız olan duygusal süreçleri başlatma yeteneğinizle kendinizi güvende hissetmeniz gayet kolaydır. Sizin sevdiklerinize olan bağlılığınız, duyarlılığınızla onları kanatları altına alabilecek kadar yüce gönüllüsünüz.
Afiyet şeker olsun tatlımmmm
vuslatım hoşgeldinnnnnnnnnnn![]()
Öhöm öhömmmm beni anlatmış valllaa kızzz
Hoşgeldin vuslat ablaaaa![]()
biri geldi meleziiimm
hoşbuldukk bitanemmmdöktürmüşsün yinee
![]()
içimden geldi bide ben çok yemek yemeği seven biri oldugum için yapıverdim canım yarında gözleme yapıcam hemde elde![]()
napıyosun şekerim.bende bu gun o kadar gezdimki ayklrım hala agrıyor..cok sok bitanemmsen burda olursunda ben olmazmıyım ofeliyam ay ankara çok soğuk yaaaaaaaa![]()
ben burdayım bitnemAfiyet şeker olsun tatlımmmm
hoşbuldukk tatlımmmmbenim kızımıda anlatıyorr kıızzz
bu topikte kaç tane yengeç var yaww![]()