Berenli Saatler :)

hoşbuldukk canlarımmmm bitanelerim.Nasılsınızzz

Aşkolsun ablam azıcıkta ikizleri övsen:17::17::17:

kıskanç ikizler senii:9: büyük kızımda ikizler böyle kıskanç
kızımda en hoşuma giden özelliği çok zekii olması, el becerileri çok iyi ve bu yaşta bütün yemekleri yapıyor
aslında her ikizle anlaşamam ama kızımla çok zıt değiliz sana da acaip kanım ısındı:nazar::nazar::nazar:
:16::16:yetişme farkıda olmuyor değil

bitnem iyi deyilim vallah cok yorgunum..sen nasılsını?

naber guzel anne?hoş bulduk

hoş geldin kuşummmm

bana bişeyler yapsan kızzzz

iyiyim ofeliyacımm :38:sen nasılsın canım:49:

bugün bir oyun başlatıyorum anketi herkes doldurcak birbirimizi daha iyi tanıcaz kızlar hadi bakalım:52:

en sevdiğiniz yemekler ?
en sevdiğin renk:
şuna çok kızarım dediğin şeyler nelerdir?
en sevdiğiniz atasözü yada sık kullandıgınız atasözü?
anlaşamadıgınız burçlar ?
anlaştıgınız burçlar?
erkeklerde yada (eşinizde,sevgilinizde)sevmediğiniz genel huylar?
en çok sevdiğiniz huylarınız?
sevmediğiniz huylarınız ?
içinizde ukte kalmış yapamadıgınız hayaller varmıdır? varsa nelerdir
kendinizi 3 cümleyle kısaca tanıtınız
size bir tatil hediye edilmek istense nasıl bir yere tatile gitmek istersiniz
günlük hayatta spor mu yok klasikmi giyinirsiniz?
kalabalık ailem mi olsun yoksa çekirdek aile yeter mi diyenlerdensiniz?
en sevdiğiniz diziler?
hayranı oldugunuz bir ünlü varmı ? varsa kim yada kimler?

kızımda en hoşuma giden özelliği çok zekii olması, el becerileri çok iyi ve bu yaşta bütün yemekleri yapıyor
aslında her ikizle anlaşamam ama kızımla çok zıt değiliz sana da acaip kanım ısındı:nazar::nazar::nazar:

çok haklısın vuslatcım mesela ben ikizlerle anlaşamam ama elifimle acayip anlaşıyoruz:26:

Hoşbuldum şekerim naber yarışmamı var yine :27:

Annemiz yaparsa neden olmasınnnnnn:23::52::52::52:

Bugün gezerken bayıldığım kara zuzuyu paylaşimmmm:37:
Zuzulara hastayımdır da:21:

$Fotoğraf1269.webp

Ablam bende çok sevmem bazı ikizleri böyle şımarık hesapsız davranırlar sadece kendilerini önemserler çocuksu hareketleri falan hiç sevmem böyleee fok balığı gibi konuşanları falan.Ama ben öyle değilimmmm ben çok adaletliyimdir kimsenin kalbini kırmak istemem senle knouştuktan sonra bile acaba yanlışlıkla bi laf söyledim mi kalbini kırdım mı diye çok düşünürüm.Ben mayıs doğumluyum ondan farklı ikizlerimm ben

Hoşgeldin güzellikkkkkk:23::23:

Dünkü resim çılgınlığı vardı ya tatlım:1: Bugün de bişileri çekip paylaşırık yine:51:

Kazandibi mi kaldı kızzzz onu afiyetle mideye indireli yıl olduuuuu:52::52::52::52::52::52:

tüühhh nan odamı temizleseydim çekiverirdim resmini.Olsun yine yaparsın sen bana ama allahtan ben tedarikliyimmmmm:23::23::23:

söylemen yeterli ofeliyammmm:49:
cok sgol bebeyımm

Hoşbulduk cancazımmm.Şöyle yakın olsak ahh ahh ne güzel gidiş geliş yapardık:31::31::31::31:

Hayırlara çıksın ablam.Nasıl gördün.Bende berenimi görmüştüm geçen gece rüyamda:31::31:
evet bıtanemm keşke ah keşke yakın olsak yemın ederım sureklı gıdıb gelırdık
Ben de öyleyim canım :17: Ama kızını biraz sert yetiştirmeye çalış vuslat ablam,
yoksa ileride çok üzülebilir:50: İnsanlar bazı özelliklerimizi kullanmaya çalışabiliyorlar.
Ya da en kötü aşık olunca baya üzülüyoruz:50: Ben yapım gereği biraz mesafeli sert duruyorum,
o yüzden kolay sokulamıyo insanlar çok şükür, ucuz atlattım:52:

İyiyiz tatlımmm tayfayı toparlıyoruz yine resim yarışmaları yapcez:52::52::52:

Ben de çok yorgunum canım baya gezdim tozdum. Ama sizinle konusunca yorgunluk kalmıyo vallaaa:48:
canım guzel arkdaşım bende sızınle konuşurken her derdımı yorgunlugumu unutuyorum
hoş geldın guzellık

iyiyim ablacım yuvarlanıb gıdıyoruz işte

bugün bir oyun başlatıyorum anketi herkes doldurcak birbirimizi daha iyi tanıcaz kızlar hadi bakalım:49:

en sevdiğiniz yemekler ?
en sevdiğin renk:
anlaştıgınız burçlar?
en sevdiğiniz diziler?

Hoşbulduk cancazımmm.Şöyle yakın olsak ahh ahh ne güzel gidiş geliş yapardık:31::31::31::31:

Hayırlara çıksın ablam.Nasıl gördün.Bende berenimi görmüştüm geçen gece rüyamda:31::31:

orduya gelmiştin canım buluşmuşuz geziyoruzz falan sonra diyorum gel kk ya girelim kızları çatlatalımm diyorumm:1::1:
geleceğimi gördüm acep:26:

Ben de öyleyim canım :17: Ama kızını biraz sert yetiştirmeye çalış vuslat ablam,
yoksa ileride çok üzülebilir:50: İnsanlar bazı özelliklerimizi kullanmaya çalışabiliyorlar.
Ya da en kötü aşık olunca baya üzülüyoruz:50: Ben yapım gereği biraz mesafeli sert duruyorum,
o yüzden kolay sokulamıyo insanlar çok şükür, ucuz atlattım:52:

canım ben onlara kötü olan herşeyi işliyorum küçüklükten berii zaten
örnekler vererek anlatıyorum özellikle kendimi örnek veriyorumm bende çok saftım başımdan öyle şeyler geçtiki
artık çok fazla sertim hatta bazen eskilerin acısını eşimden çıkarıyorum

hoşgeldinn canım benimm:38:

Hoşbuldum şekerim naber yarışmamı var yine :27:

hoşgeldin tatlımmm

cok sgol bebeyımm

evet bıtanemm keşke ah keşke yakın olsak yemın ederım sureklı gıdıb gelırdık

canım guzel arkdaşım bende sızınle konuşurken her derdımı yorgunlugumu unutuyorum

hoş geldın guzellık

iyiyim ablacım yuvarlanıb gıdıyoruz işte

ayyy ne güzel olurduuu

orduya gelmiştin canım buluşmuşuz geziyoruzz falan sonra diyorum gel kk ya girelim kızları çatlatalımm diyorumm:1::1:
geleceğimi gördüm acep:26:

canım ben onlara kötü olan herşeyi işliyorum küçüklükten berii zaten
örnekler vererek anlatıyorum özellikle kendimi örnek veriyorumm bende çok saftım başımdan öyle şeyler geçtiki
artık çok fazla sertim hatta bazen eskilerin acısını eşimden çıkarıyorum

hoşgeldinn canım benimm:38:

ayyy ablam ne güzel olur valla allah nasip kısmet ederse bi işe girsem düşünüyorum valla

kızlarrrr tivittimmm takipte sizlere çok selamı varr:3::3::3::3:.El sallayın:46::46::46:

en sevdiğiniz yemekler ? Pideli köfte, mantı, nohutlu pilav, yemek sayılmaz ama patates salatası
en sevdiğin renk: Beyaz ve pembe
şuna çok kızarım dediğin şeyler nelerdir? Yemek yerken ağız şapırdatmak, ben inat yapınca karşımdakinin de inat yapması, doğru olduğuna emin olduğum bi şeyin inatla aksini savunan insanlardan nefret ederim:47:
en sevdiğiniz atasözü yada sık kullandıgınız atasözü? Körler sağırlar birbirini ağırlar.
anlaşamadıgınız burçlar ? Yay:1:
anlaştıgınız burçlar? Balık, akrep
erkeklerde yada (eşinizde,sevgilinizde)sevmediğiniz genel huylar? Fazla romantik olamayışı, duygularını dile getirmemesi, işkolik olması
en çok sevdiğiniz huylarınız? Samimi ve sadık oluşum:17:
sevmediğiniz huylarınız ? Aşırı kırılgan, duygusal ve saf oluşum:41:
içinizde ukte kalmış yapamadıgınız hayaller varmıdır? varsa nelerdir Keman çalmak:47:Pis anne neden göndermedin beni kursaaa:14::14::14:
kendinizi 3 cümleyle kısaca tanıtınız: Tam bir yengeç:27: Evcimen, ailesine sevdiklerine bağlı, katı görünümlü ama yumuşak kalpli saf bi kızcağızım:52:
size bir tatil hediye edilmek istense nasıl bir yere tatile gitmek istersiniz: Sakin, sıcak, eğlenceli bir yer olmasını isterdim.Fazla kalabalık olmayan bir Yunan adası olabilir.
günlük hayatta spor mu yok klasikmi giyinirsiniz? Klasik
kalabalık ailem mi olsun yoksa çekirdek aile yeter mi diyenlerdensiniz? Aman aman çekirdek aile iyidir, kalabalığı da yaşadık gördük:47:
en sevdiğiniz diziler? Muhteşem yüzyıl:46:
hayranı oldugunuz bir ünlü varmı ? varsa kim yada kimler TARKANNNNNNNN:52::52::52::52::52::52:

en sevdiğiniz yemekler ?
mantı,yaprak sarma ,lahana dolması,haşlanmış nohut,makarna,vee bamya
en sevdiğin renk:
beyaz
suçsuz yere bir insana iftira atılmasına çok kızarım asla dayanamam kim olursa olsun sesimi çıkarırım:47:
Öfke ile kalkan zararla oturur
ikizler
anlaştıgınız burçlar?
yengeç balık boğa
önemli olan bir şey aman boşver demesi yok mu çıldırtıyo beni:47:
vicdanlı olmam,saygılı ve güleryüzlü olmam
inatçılığım çok fenadır en sevmediğim huyum birde küçük bir şeyi abartırım hemen ağlarım buda en sevmediğim huyum:47:
sınıf öğretmenliği ve polislik ahh ahh inşallah bu sene olurumda içimde ukte kalmaz:43:
sakin bir yapım vardır çok konuşmayı sevmem ama sevdiklerim yanımda olursa çenem durmaz:1::1: çok sulu gözümdür herşeye ağlarım:31:
güleryüzlüyümdür surat asmayı hiç sevmem asandanda nefret ederim:50:
konuşkan insanı severim ama mantıklı ve güzel konuşursa tabi:27:
evcil biriyimdir evimi çok severim evde bişiler yapmayı dışarıya o kadar düşkünlüğüm yoktur:49:

çok sıcak bir yer olmasın şöyle karadeniz tarafına denizi gören bir yerde güzel bir yemek ve tüm gün o sessizlikte sohbet etmek:16:
genelde spor giyinirim ama şöyle haftanın 3 günü spor 3 günü klasik yani ruh halime baglı:26:
kalabalık olsun yaaaaa herkes gelsin yemekler yapılsın çaylar koyulsun sohbetler olsun ne güzel:49:
en sevdiğiniz diziler?
kuzey güney,iffet,bir çocuk sevdim:23:
beren saat güzel kız maşallah hayranıyım bide mehmet günsüre hayranım yaaaaaaaaaa:23:

:69::60:ben cvb bitanem
bugün bir oyun başlatıyorum anketi herkes doldurcak birbirimizi daha iyi tanıcaz kızlar hadi bakalım:52:

en sevdiğiniz yemekler ?sarma,patetes kızartması,lahana dolmasıı:27:
en sevdiğin renk:siyah beyaz kırmızı :23:
şuna çok kızarım dediğin şeyler nelerdir?eşimin eve gec gelmesıne ev temizledikden sonra eşimle oglumun evi dagıtmsınaa:47:
en sevdiğiniz atasözü yada sık kullandıgınız atasözü?başın gırmedıyın yere burnunu sokma:46:
anlaşamadıgınız burçlar ?ikizler boga
anlaştıgınız burçlar?terazi başak
erkeklerde yada (eşinizde,sevgilinizde)sevmediğiniz genel huylar?yalan soylemesı,gaz cıkarmasaı
en çok sevdiğiniz huylarınız?cok sakın akıllı davraan bılmem
sevmediğiniz huylarınız ?cok takıntılı olmam
içinizde ukte kalmış yapamadıgınız hayaller varmıdır? varsa nelerdir kendi işimi kurmak.üniversite okumam.:37:a
kendinizi 3 cümleyle kısaca tanıtınız.cesaretli,taaakıntılı,samimi:42:
size bir tatil hediye edilmek istense nasıl bir yere tatile gitmek istersiniz.bol yeşil denız olan adaya
:62:günlük hayatta spor mu yok klasikmi giyinirsiniz?klasik giyerım:64:
kalabalık ailem mi olsun yoksa çekirdek aile yeter mi diyenlerdensiniz?cekirdek ailem diyenlerdenimmm:57:
en sevdiğiniz diziler?yer gok aşk,muhteşem yuzyıl,fatmagulun sucu ne,adını ferihaaaaaa koydum.iffet,
murat boz.

Back
X