Berenli Saatler :)

Babam işte bu niye burada bunu kim koydu buraya ufff baba bi kop git diyesim geliyo içimden ama sadece içimden:9::9::9:

bana geçen sene istbldan misafirim gelmişti arkadaşımın annesi benide çok sever
beraber döndük tatilden başak burcu dediğim işte
ayy kadın geldiği gün perdeleri çıkardı yıkadı 2 aydır tozlanmıştır diye daha dinlenmeden yaa
:53:
:1::1::1:

Kardeşimin özellikleri şöyle canım,, burcuyla alakalı mı bilemiyorum ama:

-Eli çok yavaş
-Taklit yeteneği çok iyi
-Çok ketumdur iyi sır saklar
-Paragöz değil (bayram harçlıklarını aynen ablabank a verir:1:)
-Evcimen
-Çok hareketli konuşkan görünür ama aslında çekingendir, çenesi anca bize şöker:52:
-Yalan söylemeyi beceremez:52:
-Sabırsız
-İnatçı

Böyle kardeş varsa bende istiyorum:kkk::kkk::kkk: :1::1::1: tabi kör kuyudan su çıkarsa anamdanda çocuk çıkar

bana geçen sene istbldan misafirim gelmişti arkadaşımın annesi benide çok sever
beraber döndük tatilden başak burcu dediğim işte
ayy kadın geldiği gün perdeleri çıkardı yıkadı 2 aydır tozlanmıştır diye daha dinlenmeden yaa
:53:
:1::1::1:

:53::53::53:
ayy ben çok pisim o zaman ben dinlenmeden enerji toplayamadan hiçbir iş yapamam:27::27:

kızçelerim ben çıkıyorum evet erken çıkıyorum biraz ama yarın dolu işim var hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin:49:

iyi geceler:52::52:

Ramiz amcanın köftelerinden bi de soslu tavuğundan yidik ayıptır söylemesi:17::52::52::52:
Ben bi de irmik helvası yedim:56: Dondurma da çekti canım ama buzzzz gibiydi havaaaaaa:18:

Offfff olsa da yesekkkkk:31:
$imagesCAY76RTI.webp

Böyle kardeş varsa bende istiyorum:kkk::kkk::kkk: :1::1::1: tabi kör kuyudan su çıkarsa anamdanda çocuk çıkar

ayy ben çok pisim o zaman ben dinlenmeden enerji toplayamadan hiçbir iş yapamam:27::27:

:52::52::52::52::52:Hiç güleceğim yoktu kızzzzz:27::27::27:
Bazen annem "bebek sevmek istiyorum melez bi çocuk mu yapsam" diyo da,
ben de "anne sen bu yaştan sonra çocuk doğurursan o yaratık gibi bişey olur,,4 kollu 8 bacaklı falan"
diyorum:52::52::52:

kızçelerim ben çıkıyorum evet erken çıkıyorum biraz ama yarın dolu işim var hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin:49:

İyi geceler tatlımmmm ruyanda kızçelerini görrrrrrrrr:48::48::48::54:

bende öyleyim normalde de 2 ay ist kalıp evime gelince haliyle toz oluyor
şunu yapim bunu yapim derken akşama anca dinleniyorumm:31:

Allah rahatlık versin tatlm:16::16:

Ramiz amcanın köftelerinden bi de soslu tavuğundan yidik ayıptır söylemesi:17::52::52::52:
Ben bi de irmik helvası yedim:56: Dondurma da çekti canım ama buzzzz gibiydi havaaaaaa:18:

Offfff olsa da yesekkkkk:31:
Eki Görüntüle 350114
:56::56::56::56:

:52::52::52::52::52:Hiç güleceğim yoktu kızzzzz:27::27::27:
Bazen annem "bebek sevmek istiyorum melez bi çocuk mu yapsam" diyo da,
ben de "anne sen bu yaştan sonra çocuk doğurursan o yaratık gibi bişey olur,,4 kollu 8 bacaklı falan"
diyorum:52::52::52:

İyi geceler tatlımmmm ruyanda kızçelerini görrrrrrrrr:48::48::48::54:

Annem rahmini aldırdı canım o yüzden tahmin bile edemiyorum:52::52:

bende öyleyim normalde de 2 ay ist kalıp evime gelince haliyle toz oluyor
şunu yapim bunu yapim derken akşama anca dinleniyorumm:31:

yok ben rahatımı sewerimm.Ama kalkıncada eşekk gibi yaparım o işi canım çıkana kadar:27::27:

[video=youtube;R1a4IRH5Uv8]http://www.youtube.com/watch?v=R1a4IRH5Uv8&feature=related[/video]

eskiden ne dinlerdim bu şarkıyı:31::31:

Back
X