Berenli Saatler :)

Hangimizi alacan oğluna:27::27::27:

Ablam nasılsın iyi misin bebiş ne alemde ayyy cinsiyetini ne olacak acaba:52::52:.Bugünm onu düşündüm oğlan olsun diyorum içimden 2-2 olurlar diyorum sonrada diyorum ki ama kız hissetiyo demekki kız olacakmıi diyorum:1::1::1:.En sonunda inşallah sağlıklı bi bebeği olur diyorum:16::16::16:

ayy karar vermek çok zor hepinizde biribrinizden marifetlisiniz:nazar::nazar:
iyiyim tatlımm
içimden kız diye geçiyor ama hayırlısı dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil:49:
bi doktora gidemedim eşimde kızıyorum evde çocukların yanında kalsa gidicem bu hafta içi mutlaka gidicem

sende sağol bitanemm bu arada baktım resmine :nazar::nazar::nazar:maşallahh canım çok tatlısınn
kızz enişte seni çok kıskanıyordurr heralde hehh:21:

maşallahh canım :nazar::nazar:bu topiktede ne hamarat kızlar varr:nazar::nazar:

vuslatcım o sadece kıyafet konusunda kıskanıyo sürekli boğazlı kazak giydirmek istiyor:52:diğer konuda pekde kıskanç değildir:1:

alt tabakta resmen bir kadın kafası çıkmış saçları böyle dalgalı kısa:53:
sana birşey veriyor sanki yakın zamanda bir hediye alıcaksın gibime geliyo:27:

ayy tam ben yazıcaktım berenimm tabakta yan profilden bir kadın resmi var diye:53::53:
şimdi senin yazdığını okudumm:52::52:

elifcim uzun saçlı hafiften saçları dalgalı ve toplu bir bayan seni düşünüyor senin hakkında iyi planlar yapıyor
birde horoz gördüm bence horoz yükselmek demek hayatında yükseliş dönemine giriyorsun:49:
dur daha bakıcam:23:

hııımmmmm ağzın bal yesin tatlım:1::1:

alt tabakta resmen bir kadın kafası çıkmış saçları böyle dalgalı kısa:53:
sana birşey veriyor sanki yakın zamanda bir hediye alıcaksın gibime geliyo:27:

hııı hııı nasılsa bildin isminin baş harfi ş olmasun sakın
benden bu kadar elifcim sırf senin içinbaktım normalde pek anlamam:D

bende anlamıyorum sallıyorum yengeme bakıyorum hep günlük işlerini falda çıkmış gibi anlatıyorum

ayy karar vermek çok zor hepinizde biribrinizden marifetlisiniz:nazar::nazar:
iyiyim tatlımm
içimden kız diye geçiyor ama hayırlısı dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil:49:
bi doktora gidemedim eşimde kızıyorum evde çocukların yanında kalsa gidicem bu hafta içi mutlaka gidicem

Evet ablam git bakalım.Ne kadarlık oldu ablam

hııımmmmm ağzın bal yesin tatlım:1::1:

hııı hııı nasılsa bildin isminin baş harfi ş olmasun sakın

bende anlamıyorum sallıyorum yengeme bakıyorum hep günlük işlerini falda çıkmış gibi anlatıyorum

Evet ablam git bakalım.Ne kadarlık oldu ablam

evet baş harfi ş:1::1::1::1:

Ama sen dalgalı saçlı değilsin ki berenim.Bu adı lazım değil baş harfi Ş :27::27::27::27:

Bu gece niye kimse yok yawww:26::26::26:

Back
X