Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDE VÜCUDUMA haci şakir klasik kullanıyorum 4 lü paketleri varya onlarım kendimi hamamda hissediyorum![]()
Hhahahahhaha
Ohh ama varya vücudum nefes alıyo sanki o sabunla liflenince gözenekler açılıyo galiba
Çok rahatlatıyo vücudumu etkisi olabilir mi ya
Duş jeli kullanınca yağlı gibi hissediyodum vücdumu
bende kac gundur migdem bozukayy mervem sana ne dicektim ya
3 gündür kabız değilim çözümü buldum kuzum her gün bir saat yürüyüş yapıyorum acayip etki ediyorr![]()
pahali ya esim burda yok die trde nerdeyse 10 kutu almisti bayagi kullandi yani nerdeyse 1 milyara yakin para verdik len son kutuyu cope attimbioxin pahalı oluyor dimi bide![]()
Uyy deme yaa uff bak üzüldüm şimdi kel mi kalacam la ben en iyisi yeşil sabuna devam
Anam banyoda ne kadar şampuan duş jeli köpük varsa attım kullanmıyorummkimyasal hepsi
Ohh mi,s gibi hacı şakirim var benimm
Öyle deme kız eskiler hep yeşil sabun kullanırmış
bende kac gundur migdem bozuk
pahali ya esim burda yok die trde nerdeyse 10 kutu almisti bayagi kullandi yani nerdeyse 1 milyara yakin para verdik len son kutuyu cope attim
ben sampuan olarak haci sakir kullaniyorum,
benim sacimda kepekte cok ya hergun kontrol ediyorum acaba sirke filanmi diye paranoya oldu bende![]()
geçen bi yerde bıyığımı aldırdım sir ağdayla kadın çok mu sıcak sürdü anlamadım hep sivilce çıktı manyak karının yüzünden yaaa![]()
Ayy kızlar kuaförlere filan o saç taraklarından kesin bit mit bulaşır aman allah korusun ben düğün müğün olmadıkça kuaförde saçımı yaptırmıyorum yada güzel bir yere gidiyorum eğer gidersemde![]()
Ya huylandın yada mikrop kapmışsındır
Kız çok şükür benim bıyık kaş derdim yok kılsız bi kadınım![]()
Sen Hep Yemekten Bahsediyorsun Ya..nedense acıkan benim topiğe geliyor![]()
Şimdi Mutfaktan Geldim..Mutfağa gittt![]()
Ya huylandın yada mikrop kapmışsındır
Kız çok şükür benim bıyık kaş derdim yok kılsız bi kadınım![]()
Sen Hep Yemekten Bahsediyorsun Ya..
Acıktığımda da Aklıma Gelen İlk Sen Oluyorsun..
Şimdi Mutfaktan Geldim..
Birazdan da Yemeğe Gideceğim..![]()
Ayy kızlar kuaförlere filan o saç taraklarından kesin bit mit bulaşır aman allah korusun ben düğün müğün olmadıkça kuaförde saçımı yaptırmıyorum yada güzel bir yere gidiyorum eğer gidersemde![]()
Şimdi Mutfaktan Geldim..
Canım ben tanıdığım güvendiğim kuaföre gidiyorum saçımı kestirmek için sadece
Zateb bi tane makinası oluyki dezenfekte etmek için mikrodalga gibi koyuyo içine iki dakika sonra çıkarıyo
Şimdi Mutfaktan Geldim..
iyi geceler hanımlar.napıyosuz
ne yiyoruz![]()
Nickimden de Aşina Oluyorsundur..benimde makarna yerken aklıma gelen tek kişisin![]()
Ne hazırladın kendinee bende acıktım şimdi ya uff![]()
selam canimmm iyiyiz sen nasilsin![]()
ah ah olsada yesek ben yine makarnaya talimmmNickimden de Aşina Oluyorsundur..
Kızlar Eşim Maçtan Geldi Bayağı Acıkmış..
Söylemesi Ayıp..
Fırına Köfte Tavuk Gibi Bir Şeyler Attım İşte..
Ne Soruyorsunuz, Sanki Yemek Yapmasını Biliyorum da..![]()
iyiyim kuşum.napıyım kocamı uyuttumda geldim.sen nasılsın napıyosunuz?