Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçmalamayın kızlar gün doğmadan neler doğar öyle düşünün aybu arada 2012 annelerinin sohbet alanına daldımda dalmaz olaydım o ne dertler öyle ya biri uyumuyor diye ağlıyorum saçımı yoluyorum diyo biri bişi dio ay bunaldım![]()
soğan kürünü niye içiyosun mervecim:44::44:
haklisinYokk kız tövbe diyelim
Allah korusun dilek kapımız açık olurda![]()
tİİWİM YA ben bu soğan kürüne başladım 2 3 gündür içiyorum benden akıntı gelmeye başladı sarı sarı hemde![]()
Ay olsunda ben uyanırım geceleri razıyım onaaaa yeterki sağlıcakla gelsin yavrucuğum![]()
Hem hamile kalmak için hemde iltihap kist varsa rahimde onları söksün diye canım
bizim bi akrabamız 4 sene evli kaldı hamile kalamadı 5. senesinde hamile kaldı yani demek istediğim ne zaman hamile kalcagınız belli olmaz kuzucuklarım bakarsınız diğer ay hamilesiniz![]()
Valla hiç tadı kötü değil bi dikişte içiyorum amaan ben neler içtim bu bana kolay geliyo kıztencerede ne var kiz ordaki
haklisintövbe estagfurullah
iltihabin akiyordur ay nasil ictin benim icim almadi ya![]()
ay bencede ama yaşayan anlar mervem belkide sende öyle saçını başını yolcaksın
ama bu durumda tersklik var
benim annem normal doğurmuş beni ertesi günü evde temizlik yapmş düşün gayet iyiyimiş yani![]()
Valla hiç tadı kötü değil bi dikişte içiyorum amaan ben neler içtim bu bana kolay geliyo kız
Gerçekten yaşamayan bilmiyo kuzum
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Çok zor bir imtihan valla çok hemde
Yokluğu çok bellii
Ama ne diyelim Takdiri İlahi
Normal doğum öyle
eskiler bide canlarının kıymetinide bilmiyomuş bizler daha nazlıyız daha nariniz valla
kızçelerim ben çıkıyorum yarın gezicem bol bol
midye yiyim hazır çıkmışken yada lahmacun![]()
yada döner yadaaaa içli köfte
iyi gecele rkızlarr![]()
ben icemedim yaValla hiç tadı kötü değil bi dikişte içiyorum amaan ben neler içtim bu bana kolay geliyo kız
Gerçekten yaşamayan bilmiyo kuzum
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Çok zor bir imtihan valla çok hemde
Yokluğu çok bellii
Ama ne diyelim Takdiri İlahi
Normal doğum öyle
eskiler bide canlarının kıymetinide bilmiyomuş bizler daha nazlıyız daha nariniz valla
kızçelerim ben çıkıyorum yarın gezicem bol bol
midye yiyim hazır çıkmışken yada lahmacun![]()
Ben çıkıyorum artıkın tiwim geç olmuş baya hadi görüşrüz
Allah'a emanet ol canıım öptüm senii
Tiwim sen doktora gittin mi canım?
Tiwitigül, Hangi Sulardasın ? :44:![]()
derin sularda bir arkadas guzellik yarismasi yapalim demiste![]()