Berenli Saatler :)

kuzum düğünde takıcam yaa akrabamızın yakınımızın düğününde takmak için istediydiim :16:

aklımada gelmedi diil halvettede takmak haa :60: kız üzdümü sengesizin biri seni zeki şey falan diye laf söylemiş sanaa nerde o göster döviim :41::47:
Fantezi olur kız işte size sen seviyon ya böyle şeyleri:27:
Yok kız geçti zaten kaçtı:27:
CANIM Benim beni nasılda korurmuş sitedeeee:16::54:

yook leen burdayım nerde olcam veda etmeden çıkarmıyım hiç :20: korurum tabi bebeğim ne sandın bitanemsin sen benim :16::38:

Sen gitmezsin ben biliyorum seni canım benim yaa
Kız bugün eşin evde demi senin
Bugünde gezdiniz mi peki?

Tiwim mutfağa atıştırmaya gitmiştir
Bengisuda wc ye gitmiş olabilir mi aceba:26:

Sen gitmezsin ben biliyorum seni canım benim yaa
Kız bugün eşin evde demi senin
Bugünde gezdiniz mi peki?

Ay olamaz yaa buraya daldım incir suyunu unuttum ocakta yanmıış bu 2 oldu yaa daha öncede öyle tencerm gittiydii bu bide cam bitki çaydanlığımdı yaa çatladıda bidaa iflahh olmaz o bide evi öyle bi koku sardıki sormayın hemen kocişe gitmesin koku diye yatak odasının kapısını kapattım mutfağın camını açtım bakalım ev havalansın diyee ay çok pis koktu ev yaa:25::25: oof off naapcam ben bu unutkanlığıı :14::14:

Ben dua topiğine gireyimde yazayım bitirdiğimi 50 tanem kaldı okuyorum şuan
Yarın giremem herhalde işimiz var çünkü

Ay olamaz yaa buraya daldım incir suyunu unuttum ocakta yanmıış bu 2 oldu yaa daha öncede öyle tencerm gittiydii bu bide cam bitki çaydanlığımdı yaa çatladıda bidaa iflahh olmaz o bide evi öyle bi koku sardıki sormayın hemen kocişe gitmesin koku diye yatak odasının kapısını kapattım mutfağın camını açtım bakalım ev havalansın diyee ay çok pis koktu ev yaa:25::25: oof off naapcam ben bu unutkanlığıı :14::14:

Ay bengisuu canım yaa Leyla'm Benimmm
Kız dikkat et bi kerede benim başıma geldi
Şerbet koydum ocağa içeride kahvaltı yapıyoruz
Millet bağırışıyor herkes yangınn yangınn diye bağırıyo
Bizde içerde eşimle daha kahvaltı keyfi yapıyoruz
Bizim zili çaldılar açtık sizin mutfaktan duman çıkıyo dediler
Anam bi girdim kapkara olmuş tencere gülmekten ölmüştük yaa

Dua topiğine giriyodumda acısıyla tatlısıyla yazıyo ya
Şu geldi aklıuma
Acısıyla Tatlısıyla öncü öncüüü öncü biber salçasıı:27:

Back
X