Berenli Saatler :)

Ay bengisuu canım yaa Leyla'm Benimmm
Kız dikkat et bi kerede benim başıma geldi
Şerbet koydum ocağa içeride kahvaltı yapıyoruz
Millet bağırışıyor herkes yangınn yangınn diye bağırıyo
Bizde içerde eşimle daha kahvaltı keyfi yapıyoruz
Bizim zili çaldılar açtık sizin mutfaktan duman çıkıyo dediler
Anam bi girdim kapkara olmuş tencere gülmekten ölmüştük yaa

ay ilahi yaa kokudan anlamadınmı kız bide millet bağırmış gene sizin asıl leylaa sizmişsiniz :1:
ben ilkince onu ocakta unutup bıcıya girmiştim sonra bıcım bitti baktım koku var gibi kapıyı açtım kocişe bağırdım ocağı kapat yanmış diye oda uyuyodu garibim uyurken bayaa bi maruz kalmış kokuya bide wcyi domestosla bigüzel yıkadıydım birazda o kokuyodu bizimkinin miğdesi kötü oldumu kaç kere kustuydu o gün yaa garibim benim beni zehirledin dedi durduyduu :1: oyüzden bugün hemen yatak odasının kapıyı kapattım artıkın naapiim valla üstüme bilem sinmiş yanık kokusu nasıl bi kokuysa buu incir daha fenaa annem yaa yapışıp kalıyo resmen tencereye bütün bütün gitti güzelim tenceremle cam çaydanlığım yaa ühüü :14::14:

ay ilahi yaa kokudan anlamadınmı kız bide millet bağırmış gene sizin asıl leylaa sizmişsiniz :1:
ben ilkince onu ocakta unutup bıcıya girmiştim sonra bıcım bitti baktım koku var gibi kapıyı açtım kocişe bağırdım ocağı kapat yanmış diye oda uyuyodu garibim uyurken bayaa bi maruz kalmış kokuya bide wcyi domestosla bigüzel yıkadıydım birazda o kokuyodu bizimkinin miğdesi kötü oldumu kaç kere kustuydu o gün yaa garibim benim beni zehirledin dedi durduyduu :1: oyüzden bugün hemen yatak odasının kapıyı kapattım artıkın naapiim valla üstüme bilem sinmiş yanık kokusu nasıl bi kokuysa buu incir daha fenaa annem yaa yapışıp kalıyo resmen tencereye bütün bütün gitti güzelim tenceremle cam çaydanlığım yaa ühüü :14::14:
Hahahahhahha gerçekten asıl leyla bizmişiz
Kız kocanın bünyesi hassas demekki
AY o incirde yapışık yapışık zor çıkar gerçekten
Isla sen onu geceden sabaha uğraşırsan çıkar ha
Annem sende fena yapmışsın ocağa bir şey koyup bıcı bıcıya girilir mi hiç:20:

alemsin bebeğim yaa :60::60: ne dua topiği kız anlat bakem neden ne duası yapıyonuz bakem? :26:

Dua topiği var kız bunu sana 2388899. anlatışım
Bak bu son iyi dinle:27:
Kimsi Bebek için kimsi çocuğu hayırlı imanlı olsun diye kimsi hayırlı bi eş için
Sırayla herkese okuyorduk işte kimisine 40 meryem suresi
Kimisine 41 Yasin-i Şerif Kimsine 4444 Salat-ı Tefriciye
Sıra bu pazar sınava girecek arkadaşlara geldi canım
Onlara okuduk işte sen biliyor musun Tefriciyeyi
Sanada haber veririm bidaha istiyosan

Hahahahhahha gerçekten asıl leyla bizmişiz
Kız kocanın bünyesi hassas demekki
AY o incirde yapışık yapışık zor çıkar gerçekten
Isla sen onu geceden sabaha uğraşırsan çıkar ha
Annem sende fena yapmışsın ocağa bir şey koyup bıcı bıcıya girilir mi hiç:20:

tencereden hayla uğraşıyom çıkarcam diyede bidaa o cam çaydanlığımdan çıkmaz sıcakken lavaboya koyunca çatladı suyu bilem açamadım oyüzdeen ayy üşüdüm yaa camlarıda açıncaa :18: naapsamki kocişimin yanınamı gitseeem :26: yaa ama benim program başladıydı tamda yaa evim şahaneyi izliyoduum :26:

tencereden hayla uğraşıyom çıkarcam diyede bidaa o cam çaydanlığımdan çıkmaz sıcakken lavaboya koyunca çatladı suyu bilem açamadım oyüzdeen ayy üşüdüm yaa camlarıda açıncaa :18: naapsamki kocişimin yanınamı gitseeem :26: yaa ama benim program başladıydı tamda yaa evim şahaneyi izliyoduum :26:
Hadi gidelim canım ya kapat tv yi boşver yarın yeni bölümünü seyredersin

Dua topiği var kız bunu sana 2388899. anlatışım
Bak bu son iyi dinle:27:
Kimsi Bebek için kimsi çocuğu hayırlı imanlı olsun diye kimsi hayırlı bi eş için
Sırayla herkese okuyorduk işte kimisine 40 meryem suresi
Kimisine 41 Yasin-i Şerif Kimsine 4444 Salat-ı Tefriciye
Sıra bu pazar sınava girecek arkadaşlara geldi canım
Onlara okuduk işte sen biliyor musun Tefriciyeyi
Sanada haber veririm bidaha istiyosan

ı ı bilmiyom canım o duaları :50::26: neysem hem daha önce sadecene biy kere didiydin ondada ayrıntılı dimediydiin :19:

Hadi ben çıkıyorum canikomm çook uykum geldi yahu
Görüşürüz bebişkom ALLAH'A emanet ol annem sende kapat tv yi
Hadi kocanın yanına gitde sarıl uyu hadi bakalım:54::16:

ı ı bilmiyom canım o duaları :50::26: neysem hem daha önce sadecene biy kere didiydin ondada ayrıntılı dimediydiin :19:

Öğrenirsin annem senide dahil edelim belki bu dualar vesile olur bidaha olursa haber veririm sana ben tamam mı:26:

yaa off izlemek istiyom amaa :26::26: zaten salonun camlarını ve mutfağı açtım havalandırıyom hayla gitmedi koku yaa olduğu gibim duruyoo :50:

Kız bu soğukta amaann
Yarın eşin yok nasılsa bi güzel kalkınca evini temizler havalandırırsın canım

Hadi bacım bu kez kaçtım ben muckk öptüm bebeğimm:54:

Hadi ben çıkıyorum canikomm çook uykum geldi yahu
Görüşürüz bebişkom ALLAH'A emanet ol annem sende kapat tv yi
Hadi kocanın yanına gitde sarıl uyu hadi bakalım:54::16:

ama uykum yookkiiii :50::50: aay sigara içmişim gibi nasılda üstüme saçıma başıma sinmiş koku yaa naapcam been çaydanlığıda attım çöpe artıkın naapalım :14: ev biraz daha havalansında canım yaa öyle giderim artıkın :34: hadi iyi geceler bebeğim sana çok öpüyorum hoşçakaaal :21::3:

açılışı hadisenin süper şarkısıyla yapalımm:52:

[video=youtube;z3aB1QZCWvo]http://www.youtube.com/watch?v=z3aB1QZCWvo&feature=related[/video]

Back
X