Berenli Saatler :)

pataklarım seni haa yanlış yazmışım:27::27::27::27:
:33::33::33::33::33::33::33::33:
A4 Değil de A3 Daha Büyük ve Güzel Olur..
Kuşe İçin Söz Veremem Ama Fotokopi Kağıdı İçin Garanti Verebilirim..

Matbaacılıkta Öyle Bir Terim Yok.. :1:
varmis istee :27::27:
canım bu verdiğin tarif tek tabaklıkmı:nazar:

canim benim yaptigim yarisi kadar cikar iste bu verdigim tariften daha az istiyorsan o zaman malzemeleri tekrar yari yari yap yani yarim bardak mercimek yarim bardak ince bulgur 1 bardak su gibi :26:

canim benim yaptigim yarisi kadar cikar iste bu verdigim tariften daha az istiyorsan o zaman malzemeleri tekrar yari yari yap yani yarim bardak mercimek yarim bardak ince bulgur 1 bardak su gibi :26:

tamam canım yada ben 4kişilik yapyım evede hiç yemek yapmıyım herkes kapışır o zaman:1::1:

Programla mı yapacaksın canım sende
benim gibi cahil anca o kadar biliyo işte:17::17:

bayağıdır vardır benim aklımda abim resim çekmeyi çok seviyor bayağıda güzeldir resimleri öyle bişiy güzel olur diye düşündüm hemde manevi olarak güzel sanki
çok güzel fikirmiş canım yaa bende netten aşkın kitabı ne varya facete bulmuştum onuda çok gzel bişii oda kitap oluşturabiliyon ondada ailemiz diye bi kitap oluştururdun sende meselaa :34:
Ben Tasarımcı Grafikerim.. :27:

aa doğru ya unutmuşum canım kusura bakmaa :26:

çok güzel fikirmiş canım yaa bende netten aşkın kitabı ne varya facete bulmuştum onuda çok gzel bişii oda kitap oluşturabiliyon ondada ailemiz diye bi kitap oluştururdun sende meselaa :34:

aa doğru ya unutmuşum canım kusura bakmaa :26:

hımm olur aslında hemde ucuza kapatmış olurum:27::27:

:35::35::35::35::35::35::35::35::35::35:

merhabayın bayanlar nasılsınız
iyi sohbetler
bengi kız neredesin sen
merviş yokmu bu akşam

Back
X