Neetten bak tiwim hangi sinemaya geldiyse kocişinle gidersin ama siz gelene kadar vizyondan kalkabilir:26:
titanic icin demedim baci baska filmde olur titanic ben gelene kadar batmis olur

berenim verdi adresi bilirim orayi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neetten bak tiwim hangi sinemaya geldiyse kocişinle gidersin ama siz gelene kadar vizyondan kalkabilir:26:
merve orda cilek yokmu daha![]()
titanic icin demedim baci baska filmde olur titanic ben gelene kadar batmis olur
berenim verdi adresi bilirim orayi![]()
konu titanic canım 3 boyutlusu çıktıda ben yarın eniştenle gitcem :103:
Var ama hormonlu daha tiwimmmerve orda cilek yokmu daha![]()
zaten 97 de vizyondaydı şunun şurasında kaç sene olmuşki geç kalmış sayılmazsınBişi dicem ama gülmeyinBen daha Titanic'in normalini bilem bikaç sene önce izledim
Nedense hep bişey çıktı izlemeyedim. Millet anlatıyodu öldük bittik ağladık vs diye bende tık yok,,,çünkü izlememiştim![]()
zaten 97 de vizyondaydı şunun şurasında kaç sene olmuşki geç kalmış sayılmazsın![]()
demi ya ben ankarayi sonradan kesfettim onceden sorsan hic bir yerini bilemezdim ama simdi cogu yeri bilirimankaralı gibisi yok be her sordugumu biliyosun :103:
burdada oylekız tr de daha çilek çıkmadı çıktıda çok pahalı ve tatsız![]()
sen gelene kadar titanic batar![]()
Bişi dicem ama gülmeyinBen daha Titanic'in normalini bilem bikaç sene önce izledim
Nedense hep bişey çıktı izlemeyedim. Millet anlatıyodu öldük bittik ağladık vs diye bende tık yok,,,çünkü izlememiştim![]()
Var ama hormonlu daha tiwimm
Hoşgeldinnnn kızzzz gece gece bu neeeeee öldürcen mi biziiiiii sennnnnn
zaten 97 de vizyondaydı şunun şurasında kaç sene olmuşki geç kalmış sayılmazsın![]()
kızlar elifim şu an istanbulda biliyormusunuzz![]()
Kız sen kaç yaşındasın ki:26:Hoşgeldinnnn kızzzz gece gece bu neeeeee öldürcen mi biziiiiii sennnnnn
Ayyyyyyy bacım doğduğunda mı girdi gösterimeeeeeeAbbooowwwww baya geriden geliyorum ben
En fazla 4 sene olmuştur ben izleyeli![]()
biliyorum facede isyan modundaydi yagmur yagiyor diye![]()
ay ay ay böyle eli boş gelmiceksen sen hep gel kuzum ya![]()
Hoşgeldinnnn kızzzz gece gece bu neeeeee öldürcen mi biziiiiii sennnnnn![]()
vay vay hosgeldin ben seni cok seviyorum biliyorsun degil mi(yalaka moddayim)
![]()
Kız sen kaç yaşındasın ki:26:
Olsun geç olsun güç olmasın
Eee beğendin mi diye sormuyorum bile
Harikanın harikası o film benim içinnn![]()